bliss* Skrevet 27. august 2012 #1 Del Skrevet 27. august 2012 Lurer på en ting avg. salma laksen man kjøper på butikkene. Må den fryses i 24 timer før man kan spise den eller kan man spise den med en gang? Har lest at fisk skal fryses før den spises rå for å drepe ev. bakterier. men må man det med salma laksen? Noen som vet som kan svare meg? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
robot Skrevet 27. august 2012 #2 Del Skrevet 27. august 2012 I følge produsenten kan salma spises rå også av gravide: "Ja, fordi SALMA har topp kvalitet, kan gravide spise den rå. En eventuell fare ved å spise rå fisk henger i utgangspunktet sammen med mulig utvikling av Listeria-bakterien. SALMA har kun 10 dagers holdbarhet, og det er ikke nok til å utvikle denne bakterien. Det er viktig å huske på at produktene er innenfor holdbarhetsdatoen. Dette rådet gjelder sushi i Norge. Vær forsiktig med å spise rå fisk på utenlandsreise." (http://www.salma.no/om-salma/salma-laks-n%C3%A6ringsinnhold) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144495846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Panterjenta85 Skrevet 28. august 2012 #3 Del Skrevet 28. august 2012 Salma er toppers for gravide! Vi har sushi nesten en gang i uka, så her går det ned på høykant. Det er heller ikke noe problem å kjøpe annen fisk til sushi, bare man fryser det først som du sier. Men her er det salma som er favoritten. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144497846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katta_ Skrevet 28. august 2012 #4 Del Skrevet 28. august 2012 Jeg mener å ha lest at all fisk som selges i norge fryses ned før det går ut til butikkene? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144497884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
anonym91 Skrevet 28. august 2012 #5 Del Skrevet 28. august 2012 salma fryses ikkje før den går ut i butikken. den skal slaktes og pakkes på max 4 timer. den blir kun oppbevara kjølig,men ikkje frosen. listeria bakterien dør heller ikkje av og fryses. den må varmest for og dø. men i produksjons lokalene til salma er det strenge krav til hygene. produsenten har tatt bakterie nivået til mattilsynet og halvvert den. og ser ikkje prøvene ok før produksjon så blir det ny vask før de produserer. så bakterie nivået på fisken er minimal. (hilsen naboen til produsenten av salma) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144497922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bliss* Skrevet 28. august 2012 Forfatter #6 Del Skrevet 28. august 2012 Tusen takk for svar Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144499836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå