Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I følge produsenten kan salma spises rå også av gravide:

 

"Ja, fordi SALMA har topp kvalitet, kan gravide spise den rå. En eventuell fare ved å spise rå fisk henger i utgangspunktet sammen med mulig utvikling av Listeria-bakterien. SALMA har kun 10 dagers holdbarhet, og det er ikke nok til å utvikle denne bakterien. Det er viktig å huske på at produktene er innenfor holdbarhetsdatoen. Dette rådet gjelder sushi i Norge. Vær forsiktig med å spise rå fisk på utenlandsreise."

 

(http://www.salma.no/om-salma/salma-laks-n%C3%A6ringsinnhold)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144495846
Del på andre sider

salma fryses ikkje før den går ut i butikken. den skal slaktes og pakkes på max 4 timer. den blir kun oppbevara kjølig,men ikkje frosen.

listeria bakterien dør heller ikkje av og fryses. den må varmest for og dø. men i produksjons lokalene til salma er det strenge krav til hygene.

produsenten har tatt bakterie nivået til mattilsynet og halvvert den. og ser ikkje prøvene ok før produksjon så blir det ny vask før de produserer.

så bakterie nivået på fisken er minimal.

(hilsen naboen til produsenten av salma)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143966196-salma-laks/#findComment-144497922
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...