verdens heldigste mamma Skrevet 20. august 2012 #1 Skrevet 20. august 2012 Ble inspirert av gamlismat-tråden, og fikk skikkelig lyst på biff stroganoff. Det er jo så godt! Ha du en god oppskrift du vil dele med meg?
maimora Skrevet 20. august 2012 #2 Skrevet 20. august 2012 Har ikke oppskrift, men vil gjerne ha jeg også
Gjest Ziva Skrevet 20. august 2012 #3 Skrevet 20. august 2012 Her er det Toropose med modifikasjoner. Steker kjøttet og tilsetter så vann og lar det koke i stekepanna for å bli enda mørere. Har i innholdet i Toroposen i en kjele, tilsetter en boks lettrømme. Bruker så kraften fra kokingen i stedenfor vann. Holder igjen litt på mengden slik at gryta ikke blir suppe. Tilsetter så 2 ss (toppa) tomatpure, tilsetter også små ferske champignoner (eller deler de i to eller fire hvis de er litt store). Smaker til med litt krydder og serverer med ris.
verdens heldigste mamma Skrevet 20. august 2012 Forfatter #4 Skrevet 20. august 2012 Hæ? Tør du svare at du bruker Toro-pose?? Snakk om å stille seg lagelig til for hogg! ;-) Takk for svar! Hvor lenge lar du kjøttet koke?
Rivjernet Skrevet 20. august 2012 #5 Skrevet 20. august 2012 Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten?
Gjest Ziva Skrevet 20. august 2012 #6 Skrevet 20. august 2012 (endret) I ca 20 min. Svigermor jobber i Rieber så da får vi en del Torovarer. Kaster ikke de bare fordi "matmafian" her inne mener at Toroposer er en dødssynd Endret 20. august 2012 av Ziva
☆☆☆ Skrevet 20. august 2012 #7 Skrevet 20. august 2012 Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper.
verdens heldigste mamma Skrevet 20. august 2012 Forfatter #8 Skrevet 20. august 2012 Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten? Det er omtrent sånn jeg har gjort det, men byttet noe fløte med creme fraise. Hvor mye tar du av hver? Sånn cirka?
verdens heldigste mamma Skrevet 20. august 2012 Forfatter #9 Skrevet 20. august 2012 Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper. Spør deg også: hvor mye av hver?
☆☆☆ Skrevet 20. august 2012 #10 Skrevet 20. august 2012 Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper. Spør deg også: hvor mye av hver? Aner ikke, tar det på feelingen. Et par skeier tomatpure og creme fraiche til fargen er passe..
Rivjernet Skrevet 20. august 2012 #11 Skrevet 20. august 2012 Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten? Det er omtrent sånn jeg har gjort det, men byttet noe fløte med creme fraise. Hvor mye tar du av hver? Sånn cirka? Tja en dæsj av ditt og en dæsj av datt? Nei en pk matfløte og noen ss tomatpure. Så smaker man det til med salt og pepper..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå