maimora Skrevet 11. august 2012 #1 Skrevet 11. august 2012 Holder på å lage grønnsaker og dip, de var tom for lett rømme, så måtte kjøpe seter rømme, og begynte å tenke på at det har jeg jo faktisk aldri spist. Er det bare at den er "feitere", eller kommer det til å bli usmakelig?
Soon to be mum Skrevet 11. august 2012 #2 Skrevet 11. august 2012 Det er bare det at den er fetere. Ikke noe problem i det hele tatt.
Gjest mphs Skrevet 11. august 2012 #4 Skrevet 11. august 2012 Det er ikke rømme i tzatziki, men avrent yoghurt naturell.
Soon to be mum Skrevet 11. august 2012 #5 Skrevet 11. august 2012 Joa, men jeg regnet med at hun har en sånn pose med dipmix fra Maarud eller noe sånt... Men ellers så stemmer jo det du sier helt selvsagt. Og det er ikke spesielt vanskelgi å lage heller, men som dip til potetgull holder jeg faktisk en knapp på rømmevarianten.
maimora Skrevet 11. august 2012 Forfatter #6 Skrevet 11. august 2012 Ja altså, det var ferdigpose fra maarud, og den bruker jeg i rømme
Niccoline *savner_kulemage* Skrevet 11. august 2012 #7 Skrevet 11. august 2012 Passer like bra det syns jeg. Like syrlig og frisk, bare fyldigere. Sånn generelt bruker jeg matyoghurt som erstatning for lettrømme. Det er mye mindre fett, og nesten bedre smak egentlig. Og potetgull/maarud-dip, er like god med det i stedenfor
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå