Gå til innhold

Haster! Seter rømme til tzaziki dip?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Holder på å lage grønnsaker og dip, de var tom for lett rømme, så måtte kjøpe seter rømme, og begynte å tenke på at det har jeg jo faktisk aldri spist. Er det bare at den er "feitere", eller kommer det til å bli usmakelig?

Skrevet

Det er bare det at den er fetere. Ikke noe problem i det hele tatt.

Skrevet

Det er ikke rømme i tzatziki, men avrent yoghurt naturell.

Skrevet

Joa, men jeg regnet med at hun har en sånn pose med dipmix fra Maarud eller noe sånt...

 

Men ellers så stemmer jo det du sier helt selvsagt. Og det er ikke spesielt vanskelgi å lage heller, men som dip til potetgull holder jeg faktisk en knapp på rømmevarianten.

Skrevet

Ja altså, det var ferdigpose fra maarud, og den bruker jeg i rømme

Skrevet

Passer like bra det syns jeg. Like syrlig og frisk, bare fyldigere.

Sånn generelt bruker jeg matyoghurt som erstatning for lettrømme. Det er mye mindre fett, og nesten bedre smak egentlig.

 

Og potetgull/maarud-dip, er like god med det i stedenfor ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...