Anonym bruker Skrevet 3. august 2012 #1 Del Skrevet 3. august 2012 Hvilke retter hadde du? Og hvor mye kostet det alt i alt? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jaffs Skrevet 3. august 2012 #2 Del Skrevet 3. august 2012 Jeg har laget til 15-20 personer og da gjorde jeg det slik: Kjøpte inn oksestek og svinestek som jeg selv stekte og skar opp til rosebiff og svinestek, her kan du spare mye penger. Lagde hjemmelaget potetsalat, grønn salat, pastasalat med kylling, kyllingvinger (kjøpes billig frosne), røkelaks, eggerøre, hjemmelagde karbonader (kjøp billig kjøttdeig på tilbud og frys ned) og fiskepudding. Hadde dessuten dipper til kyllingvingende og div dressinger til salaten. Foccatia er veldi enkelt og billig og lage selv Vi hadde også kokt krabbe og blåskjel som vi hadde fisket selv. Kommer litt ann på hva du skal lage til bryllup, dåp, bursdag osv. Men dette er jo noe de fleste liker du kan jo feks lage en varm rett som feks lasagne ol dette er jo også noe de fleste liker også suplere på med div andre småretter som karbonader, laks,kylling osv. Husker ikke hvor mye det kostet, men ble ikke så ille da jeg lagde mye selv og da blir det fort en del billiger. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. august 2012 #3 Del Skrevet 3. august 2012 http://www.matoppskr...artikkel577.asp Her står det at "varme retter må varmes opp før servering". Så hvis jeg stod uten hjelp, ville jeg kuttet ut varme retter. Men kanskje det alltid er noen gjester som vil hjelpe til med å ta fatene ut av kjøleskapet? Blir mye å tilberede for en enkelt person, da. Kanskje enklere med smørbrød? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 3. august 2012 #4 Del Skrevet 3. august 2012 Jeg lager ofte koldtbord, lager på bestilling og. Har laget alt fra 10 til 120 personer. Prisen avhenger av råvarene egentlig, men det er tross alt MYE billigere å lage det selv. Det som er slagere når jeg lager det er: Kalkun i skiver waldorfsalat grønnsalat med fetaost pastasalat lun kylling hjemmelagde karbonader helstekt laks eller ørret spanske kjøttboller stort ostefat med diverse frukter spekemat (f.eks: spekeskinke, fenalår, mårrpølse, seranoskinke, god salami) eggerøre laks aspek potetsalat (enten lun eller kremet) godt smør (meierismør) lefser diverse brød, og masse pariserloff da dette går mye av Du lager egentlig det man vil, og er det mange som skal ha s¨å anbefaler jeg deg å lage heller få retter men ha mye av dem..eller ihvertfall kutte ut de mest tidkrevende rettene. Lykke til Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Flettfrid og lilleprins Skrevet 3. august 2012 #5 Del Skrevet 3. august 2012 (endret) Vi hadde eggerøre, røkelaks, div spekemat, potetsalat, waldorfsalat, grønn salat, spanske kjøttboller, saltbakte poteter, dadler med bacon, lefseruller, hjemmelagde rundstk, loff, kyllinglår, dresinger, rømme, cabaret, scampi. Lagde det meste selv, hjelp av en person til oppvarming og å legge opp div. Ble ca 2500 kr. Endret 3. august 2012 av hvitepeoner Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Appelsindyret Skrevet 3. august 2012 #6 Del Skrevet 3. august 2012 ja lagde til 40 mennesker når vi hadde navnefest for lillegutt. Kjøpte 2 hele pæreskinker (hadde oppskjærsmaskin så kuttet alt av kjøtt selv, det lønte seg veldig mtp. pris) 1 oksefillet (denne kuttet jeg også opp selv i tynne skiver med maskin) 1 kokt skinke (sånn som man koker selv, denne kuttet jeg også opp selv i tynne skiver med maskin) Potetsalat eggerøre foccacia brød salat mango og jordbær salsa med chillie i Aioli Det var veldig godt og ikke minst veldig vellykket og så ble det endel mat igjen også Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. august 2012 #7 Del Skrevet 3. august 2012 Husker ikke hvor mye det kom på, men myyyye billigere enn å bestille ferdig koldtbord. Potetsalat Eggesalat italiensk salat Eggerøre Røyket laks kyllinglår hjemmelaget kjøttboller og salsa spekeskinke fenalår chorizo roastbeef pastasalat tomatsalat loff brød foccacia og flere forskjellige typer dressing smør, majones og masse grønt til pynt Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435698 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. august 2012 #8 Del Skrevet 3. august 2012 Jeg lager ofte koldtbord, lager på bestilling og. Har laget alt fra 10 til 120 personer. Prisen avhenger av råvarene egentlig, men det er tross alt MYE billigere å lage det selv. Det som er slagere når jeg lager det er: Kalkun i skiver waldorfsalat grønnsalat med fetaost pastasalat lun kylling hjemmelagde karbonader helstekt laks eller ørret spanske kjøttboller stort ostefat med diverse frukter spekemat (f.eks: spekeskinke, fenalår, mårrpølse, seranoskinke, god salami) eggerøre laks aspek potetsalat (enten lun eller kremet) godt smør (meierismør) lefser diverse brød, og masse pariserloff da dette går mye av Du lager egentlig det man vil, og er det mange som skal ha s¨å anbefaler jeg deg å lage heller få retter men ha mye av dem..eller ihvertfall kutte ut de mest tidkrevende rettene. Lykke til Hvor holder du til? Er det sånn at du gjør det for andre enn venner og bekjente? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 3. august 2012 #9 Del Skrevet 3. august 2012 Jeg lager ofte koldtbord, lager på bestilling og. Har laget alt fra 10 til 120 personer. Prisen avhenger av råvarene egentlig, men det er tross alt MYE billigere å lage det selv. Det som er slagere når jeg lager det er: Kalkun i skiver waldorfsalat grønnsalat med fetaost pastasalat lun kylling hjemmelagde karbonader helstekt laks eller ørret spanske kjøttboller stort ostefat med diverse frukter spekemat (f.eks: spekeskinke, fenalår, mårrpølse, seranoskinke, god salami) eggerøre laks aspek potetsalat (enten lun eller kremet) godt smør (meierismør) lefser diverse brød, og masse pariserloff da dette går mye av Du lager egentlig det man vil, og er det mange som skal ha s¨å anbefaler jeg deg å lage heller få retter men ha mye av dem..eller ihvertfall kutte ut de mest tidkrevende rettene. Lykke til Hvor holder du til? Er det sånn at du gjør det for andre enn venner og bekjente? Jada, ikke noe problem Send meg en melding du, liker å være litt anonym her inne Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143959542-noen-her-som-har-laget-koldtbord-selv-til-ca-30-personer/#findComment-144435749 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå