Gå til innhold

Hvilken type smør/margarin bruker dere på brødskiva til hverdags? Hva er anbefalt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bremykt på skiva, Melange til baking, olivenolje på salater, til foccacia ol, Vita hjertegod olje til steking, meierismør til litt av hvert det passer best til.

Skrevet

Brelett på skiva. :D Eneste som smaker ok..

 

 

 

 

Men dere andre som bruker brelett, har dere merket at smøret er litt annerledes etter at de nye pakkene kom? :P Føler at det er mer "smeltet" i plastpakka enn det var i den gode gamle.. :P Mulig jeg er rar, men syns ikke det smaker helt likt som før.

Skrevet

Jeg bruker Soft flora med havsalt :)

Gjest Aprikos Syltetøy
Skrevet

Soft flora light bruker vi. Men må innrømme at jeg liker belett best :) men gubben liker soft flora så da er de greit. Men bruker first price og eller melange eller olje til matlaging.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...