Anonym bruker Skrevet 30. juli 2012 #1 Skrevet 30. juli 2012 Jeg er helt håpløs på å lage hvit saus. Får det bare ikke til! Men samtidig har jeg lyst på lasagne med bechamelsaus. Kan jeg bruke hvit saus på pose og evt ha litt ost i den sausen? Har aldri smakt hvit saus på pose før så aner ikke om den er god?
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2012 #2 Skrevet 30. juli 2012 Den på pose går fint an å bruke til lasagne ja.
Puserjenta Skrevet 30. juli 2012 #4 Skrevet 30. juli 2012 Vi bruker Creme fraishe, ett egg og krydder som hvit saus
CaptainHindsight Skrevet 30. juli 2012 #5 Skrevet 30. juli 2012 Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2012 #6 Skrevet 30. juli 2012 Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg Den blir som tapetlim stort sett, og smaker høgg rett og slett! Tusen takk for tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå