Silly80 Skrevet 22. juli 2012 #2 Skrevet 22. juli 2012 Kyllinfilet surret med bacon og i ovnen. Dele den i biter, marinere i allaround marinade og steke. Severe med fløtegratinerte poteter og salat Fylt kyllingfilet, skjær den åpen på ene siden, putt i ost, baon og annet etter smak, stekes i ovnen:) Steke biter,ha det i pitabrød og med salat:)
Gjest Ziva Skrevet 22. juli 2012 #3 Skrevet 22. juli 2012 Kyllingfile, sursøt saus og ris. Kyllingfile i ovnen med sopp, brokkolie og blåmuggostsaus.
Silly80 Skrevet 22. juli 2012 #4 Skrevet 22. juli 2012 Hmm.. håpe jeg får flere tips også, sursøt har jeg aldri tenkt på Gift med en som ikke spiser svin så fint med nye innspill
studVest Skrevet 22. juli 2012 #5 Skrevet 22. juli 2012 Kyllingrisotto med gulrøtter, sellerirot, aromasopp, paprika, hvitløk og sjalottløk = NAM!
Anonym bruker Skrevet 22. juli 2012 #6 Skrevet 22. juli 2012 Wok Classic, sursøt saus og ris. Del kyllingen opp i passe biter, stek kyllingen først, kok ris, stek woken og bland alt i en gryte. Ha på så mye sursøt saus evt kikkoman du føler for.
Anonym bruker Skrevet 22. juli 2012 #7 Skrevet 22. juli 2012 Kylling med stekt ris, stek kylling i biter, grønnsaker og ris:) Krydre med passende krydder og spis i store mengder...
Anonym bruker Skrevet 22. juli 2012 #8 Skrevet 22. juli 2012 Kyllinfilet i biter med kavringstrø. serveres med pasta og brokkoli
Anonym bruker Skrevet 22. juli 2012 #9 Skrevet 22. juli 2012 kyllingfile brunet i panna med seranoskinke rundt, inn i ovnen, så båndspaghetti med soltørkede tomater / pikkeled hvitløk og fløte i ved siden av ! Og hvitløksbrød !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå