Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #1 Skrevet 19. juli 2012 500 kr / uka i en mnd, 2 voksne... Inkludert mat til baby, husholdsningsartikler m.m. Kom gjerne med tips til gode og billige middager. Ikke spaghetti med ketchup, ostesmørbrød og ''mat i farta'' f.eks :-)
min<3 Skrevet 19. juli 2012 #2 Skrevet 19. juli 2012 Hjemmelaget brun lapskaus og hjemmelaget sodd. Kjempe billig,man lager mye, det er sunt og har mat i flere dager
min<3 Skrevet 19. juli 2012 #3 Skrevet 19. juli 2012 Og ellers first price toalett papir,tørkerull,vaskemidler osv. Rema 1000 sine bleier er kjempe fine og billige
Soon to be mum Skrevet 19. juli 2012 #4 Skrevet 19. juli 2012 Løksuppe med ostesmørbrød må vel være noe av det billigste man kan lage, og det er kjempegodt! Har ikke prøvd akkurat denne oppskriften, men den ser helt grei ut: http://www.mineoppskrifter.no/fransk-l%C3%B8ksuppe/
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #5 Skrevet 19. juli 2012 Fiskekaker og poteter, gjerne med frosne grønnsaker. FOrdelen med frossent er jo at de kan ligge i frysern over lang tid uten å bli ødelagt. Fiskeboller i hvit saus og potet, evt ris. Karbonader koster ikke så mye... Egentlig kan du spise hva som helst til middag bare det kan serveres varmt med potet, pasta, ris eller bare grønnsaker Kjøp billig kjøttdeig og lag kjøttkaker. Billige egg, litt paprika, et par pølser eller litt skinke på boks (evt. annet kjøttpålegg du har i kjøleskapet) og en skvett melk blir omelett. Vil du ha potetmos koster det omtrent ingenting å lage selv heller dersom du har noe imot posepotetmos. Lag store posjoner og frys ned rester. Gud jeg er glad jeg er ferdig med å handle på stramt budsjett...
Mamma i vinden Skrevet 19. juli 2012 #6 Skrevet 19. juli 2012 Hjemmelagede supper er kjempegodt og billig. F.eks blomkålsuppe. Det er også lurt å handletilbudsvarer på f.eks Obs! og fryse ned. Lag lasagne i stort, men med mindre kjøtt, frys ned i porsjoner. Bak brød selv. Ikke kjøp babyglass, men bruk egen middag til barnet. Salt ev. deres mat på tallerkenen. Bruk restene til babymat og frys ned i porsjoner.
VinterSol+2 Skrevet 19. juli 2012 #7 Skrevet 19. juli 2012 Vi har et matbudsjett/husholdningsbudsjett på 1000 kr/uka, og vi er fire personer som spiser godt. Vi kan klare å presse det med i 400kr uka pgså, uten å spise dårlig. (og dette inkluderer to matpakker daglig pr person også, med frukt og grønt) Det handler bare om planlegging! Feks, lager du salat, så lag stor nok for to dager. Ha en liste med hva du skal ha alle dager. Rester er også fin lunsj/matpakkemat. Lag dobbel porsjon ris til middag, sånn at du dagen etter kan lage eggstekt ris eller risotto av noe slag. Kjapt, enkelt, sunt og godt på en gang! Og billig! Unngå halvfabrikata, det er utrolig mye dyrere! Handle på rema, det er mye billigere enn andre steder. Landlordproduktene er ofte fine. Dere trenger ikke fem pålegg. Finn ut hvilke dere spiser mest. Mer grønnsaker, mindre kjøtt. Ok, så kommer noen forslag; Gulasch Fiskeboller i hvit saus Eggstekt ris med smørstekte grønnsaker Grønnsakssuppe Tomatsuppe(lag din egen suppea, ha i egg pg macaroni eller noe) Grøt Omelett Rabarbragrøt(hvis du har tilgang på rabarbra) Spaghetti og kjøttdeig med restegrønnsaker og litt tomatmos... Bak ditt eget brød Som sagt, planlegg, skriv øiste som du holder deg til når du handler. Du kan gjerne handle for to uker, da har du faktisk en tusenlapp å handle for! Sett av litt penger til ting som må være ferskt, feks melk eller salat, ute i uke to. Lykke til!
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #8 Skrevet 19. juli 2012 Takk for tips Men vil gjerne ha tips om fullverdige middager. Ikke supper, pasta... Men lapskausen må definitivt lages! HI
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #9 Skrevet 19. juli 2012 Man) Fylte pitabrød ( skinke, salat og litt revet ost) Tirs) Fiskegrateng, poteter og gulerøtter Ons) stekt fiskepudding, poteter, raspede gulerøtter Tors) Kylling, ris og grønnsaker, peppersaus/bearnicesaus Fre) Svinekoteletter, stekte potetbåter Lør) Hjemmelaga pizzahorn Søn) Hjemmelaga kjøttkaker, poteter, gulerotstuing Handleliste : 1 pk frosne hattings pitabrød (ca 25 kr) 1 pk ferdigsalat (ca 25) 1 pk revet ost (ca 35 kr) 2 pk fiskegrateng (first price sin til ca 20 kr) 1 pose/liten sekk poteter (ca 35 kr) 1 fiskepudding (ca 30 kr) 1 pk gulerøtter (ca 20 kr) 1 nygrillet kylling (40 kr) 1 pk ris (ca 20 kr)...kanskje du har fra før? 1 pk amerikansk blanding. Frosne grønnsaker. (ca 10 kr) 1 pk peppersaus eller bearnicesaus (ca 15 kr) 1 pk svinekoteletter a 4 pkn. (ca 30 kr) 2 pk kjøttdeiger ( 60 kr) 1 kg hvetemel (ca 15 kr)...kanskje du har fra før? = 380 kr :-) ...og så må resten brukes til babymiddagene ( 7 middagsglass ca kr 17 per glass = 120 kr. Da blir det ca 500 kr i middager per uke.
Gjest marie-s Skrevet 19. juli 2012 #10 Skrevet 19. juli 2012 -Fiskegrateng (finnes en god til 19,-) -Kylling, wok-grønnsaker og ris -Tunfisk og ris (gjerne med et speilegg på toppen) -Pannekaker -Potetmos og pøsegrateng(trenger ikke å bruke alle pøsene i pakken) Sett opp handlelister, planlegg gjerne en uke i gangen, ta vare på kassalappene og se hva du bruker penger på. Sønnen min og jeg klarte dette fint i 2-3 mnd når vi hadde litt trang økonomi. Jeg planla hele uken og sørget for god variasjon mellom kjøtt, kylling, fisk og bare grønnsaker, ikke bare sparte vi penger men vi spiser så mye sunnere og kaster mindre mat. Jeg fryste ned halve brød så vi alltid hadde fersk brød også. Vi kuttet ut brus og gikk over til vann og saft.
MamaLadyBug Skrevet 19. juli 2012 #11 Skrevet 19. juli 2012 rema er absolutt billigst. Her er det LETT å klare holde seg til budsjettet uten å måtte spise nudler og tomatsuppe. middagstips: - lettsaltet torsk med potet og råkost eller kokte grønnsaker. - strimlet svin med bakt potet, pasta eller ris, salat/grønnsaker og en passende saus. lag den gjerne selv. - grønnsakssuppe/kjøttsuppe med ferskt brød - fiskegrateng med potet, smørsaus og råkost - pytt i panne av restemat, med speilegg og brød. babymat kan du lage selv av det du selv serverer til middag. Bare dropp saltet. lag flere posjoner og frys det ned. det pleide jeg å gjøre til mine da de var babyer. middagsglass er dyrt. -bak brød selv. du får kjøpt en pakke ferdig brødblanding, nok til 2brød, til 15kr. - kjøp akkurat den mengden potet du trenger til hele uken. det er billigst å kjøpe en 5kilos av billigmerket men 5kilo potet et mye, du vet ikke hvor mye som er dårlig i posen og veldig ofte så rekker man ikke spise opp alle 5kiloene før de er klare for søpla. da er det billigere å velge løsvekt og ta kun det du trenger. -frossen torsk får du til 18kr og fiskegrateng til 20. -velg salatingredienser og grønnsaker ut ifra hva som er billigst for uken. - ikke lag mer mat enn du trenger med mindre du lager stort nok til at det rekker til en runde til. - lag nistepakker og ikke gå i butikken med mindre du må. du trenger ikke tyggegummi. blås i colaen. - velg det rimeligste tørkepapiret. torkykopien er billigst som tørkepapir selv om den koster rundt 30kr. det er jo 100meter på den. man trenger jo ikke papir med rosa hjerter og små søte lam. husk å sjekke meterprisen og ikke bare pakkeprisen. - kjøp tannbørster på biltema. 6tannbørster for prisen av en i butikk. europris har som regel billigere merkeshampoer og dusjsåper. for begge kjønn. vaskemidler og håndsåpe er også rimeligere her. planlegg meny for hele uken. både av middager og brødmat. følg med på reklame. det er ofte 10kronersmarked på ica, 40%på findus, tilbud på utvalgte grønnsaker osv osv. planlegg ukesmenyen etter disse tilbudene. du kan spare tusenvis!!!! det er gøy å handle billig når man kan få så mye god mat og betale nesten ingenting for det;)
Kanelbolla Skrevet 19. juli 2012 #12 Skrevet 19. juli 2012 Pølsegryte: Billige pølser av den variant du liker best (ca. 4-5 grillpølser i mengde, mer om ønskelig) Makaroni (bruker ca. En halv pakke+ snarkokt) 1 løk 1 boks hakket tomat Melk (ca. 2/3 av tomatboksen, men ikke mer) Ost på toppen Kok makaroni Hakk og stek løk i kjele, skjer pølser og ha i med løken. Hell oppi tomat og melk. Kok opp. Krydre hvis ønskelig (jeg bruker pepper, chilli og paprikapulver. Salt tar man på selv og dropper du chilli og kutter ned på pepper er dette suveren barnemat, bare kjør den litt i food prosessor). Bland makaroni og tomatsausen i en ildfast form og ha ost oppå. Stekes i ovn til osten smelter. Dette er favoritt budsjett maten vår. Du kan også lage potetball/ komle og servere med salt knoke og kokt kålrabi i skiver og gulrot. Dagen etter skjærer du opp rester og steker det i panne, da får du stektball det er godt med litt smeltet smør til begge dagene. Blomkålform: Kokt blomkål (1stk) hel eller i buketter Bogskinke revet eller i terninger Hvit saus med litt blomkål kraft i Alt dette blandes og has i en form med ost på toppen. Stekes til ost smelter. Ikke bruk salt ( skinken står for det). God barnemat er det og. Pepper tar du på selv ved bordet om barnet og skal spise. Det er viktig å planlegge hele uka og handle 1 gang (1 gang til for melk på slutten av uka) Vi planlegger retter som inneholder ost etter hverandre da dette er den dyreste ingrediensen. Vi kjøper rema sin billigste (denne smelter men blir ikke gylden. Den smaker godt på mat som på skiva) Ellers bruker vi mye ris og potet. Kutt ned på kjøtt og spis mer tilbehør. Pasta retter er billige og gode (trenger ikke tomatsaus til alt) Stekt ris er billig og det lager vi i store doser. Har i flere dager. Varierer med soya og søt chillisaus på. Stor kjele/wok. Stek raskt grønsaker (purre, boks med erter og gulrøter, mais) og kjøtt (skinke og kylling i små biter, valgfritt.. Godt som vegetar og) og legg til side. Stek så kokt ris raskt og vend inn ønsket anntall egg. Ha så oppi grønsaker og eventuelt kjøtt, bland godt og server. Varmes i panna/wok dagen etter
Kanelbolla Skrevet 19. juli 2012 #13 Skrevet 19. juli 2012 Er ikke bare bare å være gravid og sulten ser jeg, Hehe. Ligger å fantaserer om mat Her er en til som vi spiser mye og som er billig. Wok: 1 pose rema frossen brokkoli 1/2 pose rema frossen brekkbønner 1-2 løk (rød eller gul, smak og behag) Ønsket kjøtt (svin, storfe, kylling) kan sløyfes, men da bør dere ha en pose til med brokkoli. 1 boks mini-mais og/eller bambusskudd (sambo må ha vannkastanjer også, smak og behag) Freses raskt på sterk varme (grønt for seg og kjøtt for seg, blandes tilslutt) og under steking har du oppi østerssaus og soya. Om du ønsker piff krydrer du med chilli. Sever med ris eller nudler (rema sine kjøttnudler, men IKKE ha oppi krydderet) Nå må det gravide mat-trollet på kjøkken-raid. Ble så sulten
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #15 Skrevet 19. juli 2012 Vi har et matbudsjett/husholdningsbudsjett på 1000 kr/uka, og vi er fire personer som spiser godt. Vi kan klare å presse det med i 400kr uka pgså, uten å spise dårlig. (og dette inkluderer to matpakker daglig pr person også, med frukt og grønt) Det handler bare om planlegging! Feks, lager du salat, så lag stor nok for to dager. Ha en liste med hva du skal ha alle dager. Rester er også fin lunsj/matpakkemat. Lag dobbel porsjon ris til middag, sånn at du dagen etter kan lage eggstekt ris eller risotto av noe slag. Kjapt, enkelt, sunt og godt på en gang! Og billig! Unngå halvfabrikata, det er utrolig mye dyrere! Handle på rema, det er mye billigere enn andre steder. Landlordproduktene er ofte fine. Dere trenger ikke fem pålegg. Finn ut hvilke dere spiser mest. Mer grønnsaker, mindre kjøtt. Ok, så kommer noen forslag; Gulasch Fiskeboller i hvit saus Eggstekt ris med smørstekte grønnsaker Grønnsakssuppe Tomatsuppe(lag din egen suppea, ha i egg pg macaroni eller noe) Grøt Omelett Rabarbragrøt(hvis du har tilgang på rabarbra) Spaghetti og kjøttdeig med restegrønnsaker og litt tomatmos... Bak ditt eget brød Som sagt, planlegg, skriv øiste som du holder deg til når du handler. Du kan gjerne handle for to uker, da har du faktisk en tusenlapp å handle for! Sett av litt penger til ting som må være ferskt, feks melk eller salat, ute i uke to. Lykke til! Ris er livsfarlig å varme opp. Skal kastet om det blir rester etter middag. Gjelder alle pasta/spaghetti...
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2012 #16 Skrevet 19. juli 2012 Man) Fylte pitabrød ( skinke, salat og litt revet ost) Tirs) Fiskegrateng, poteter og gulerøtter Ons) stekt fiskepudding, poteter, raspede gulerøtter Tors) Kylling, ris og grønnsaker, peppersaus/bearnicesaus Fre) Svinekoteletter, stekte potetbåter Lør) Hjemmelaga pizzahorn Søn) Hjemmelaga kjøttkaker, poteter, gulerotstuing Handleliste : 1 pk frosne hattings pitabrød (ca 25 kr) 1 pk ferdigsalat (ca 25) 1 pk revet ost (ca 35 kr) 2 pk fiskegrateng (first price sin til ca 20 kr) 1 pose/liten sekk poteter (ca 35 kr) 1 fiskepudding (ca 30 kr) 1 pk gulerøtter (ca 20 kr) 1 nygrillet kylling (40 kr) 1 pk ris (ca 20 kr)...kanskje du har fra før? 1 pk amerikansk blanding. Frosne grønnsaker. (ca 10 kr) 1 pk peppersaus eller bearnicesaus (ca 15 kr) 1 pk svinekoteletter a 4 pkn. (ca 30 kr) 2 pk kjøttdeiger ( 60 kr) 1 kg hvetemel (ca 15 kr)...kanskje du har fra før? = 380 kr :-) ...og så må resten brukes til babymiddagene ( 7 middagsglass ca kr 17 per glass = 120 kr. Da blir det ca 500 kr i middager per uke. Kjøper ikke middagsglass, lager maten selv. Så kommer bleier , MME på 120 kr uka , +++ så det går ikke det der engang. Så skal vi gjerne ha pålegg og brød også. Alt for hele uka til 500 kr, ikke kun middager HI
Kanelbolla Skrevet 20. juli 2012 #17 Skrevet 20. juli 2012 Kjøp kneip til under 10 kr (rema) Landlord syltetøy er bra og billig, MYE for pengene. Landlord sine produkter generelt. Bleiene og er vist bra og er anbefalt av mange. Coop sin smøreost (hvite avlange begre) er kjempe god og under halve prisen til tuber. Landlord bernessaus er kjempe god og veldig billig (4 pk) Men ja, LANDLORD, bra og billig Fryste grønsaker er gjerne billigere og er fryst på sitt beste og har mye vitaminer som ferske. Kutt så mye ned på kjøtt som dere klarer. Bruk heller pølser blir nok lei, men unn dere noe bedre på lørdag. First price salt potetgull er kjempe billig og er en kjempe stor pose (lørdags snacks) Rema har en stor frossen lasagne til ca 20 kr. Er ikke sikker på merket, men jeg syntes denne er kjempe god. Hold dere til landlord, first price, extra og Coop produkter. Landlord sine er best på smak syntes jeg, men det varierer fra folk til folk. Lykke til. Dere klarer dette
sukker & salt Skrevet 20. juli 2012 #18 Skrevet 20. juli 2012 Bor dere sånn at dere kan reise til Sverige, eller kjenner noen som reiser av og til er mme MYE billigere(var ihvertfall det før!) samt billig kjøtt og ost. Koster jo å kjøre, men bor man ikke langt unna er det fort tjent inn. Fryser er påkrevd!!! Kjøp rimelig stor bit gulost, billig makrell i tomat(f.eks first price). Lønner seg å tenke langsiktig og alltid sjekke kilopris. Må ikke ha så mange pålegg. Tunfisk er billig. Rema 1000 er billigst, men liker first price produkter best av billigmerkene, mener Meny har fast tilbud på kyllingkjøttdeig til 20,- Rema pleier å ha en veldig billig barnegrøt. Ellers er det å ta av deres middag og salte resten etterpå. Tørkede bønner/linser/erter er biliig, metter bra og godt å spise. Linsesuppe/gryter e.t.c Du kommer nok ikke utenom supper til middager enkelte dager. Kjøp frosne grønnsaker på "fryseshow" når det er 40%. Ut i skogen og plukk blåbær og frys! Innvandrersjapper har ofte billig ris, oljer, nøtter, krydder og grønnsaker. Tja til det du egentlig spør om: Gryterett med kyllingkjøttdeig, hakkede herm. tomater, løk, raspet gulrot, krydder etter ønske, litt melk serveres med ris. Billige nudler og grønnsaker i wok, varier med litt kjøtt e.t.c Svinekoteletter er rimelig kjøtt, flott søndagsmiddag! Serveres med kokte poteter, det du har av grønnsaker og sjy(eller hjemmelaget brun saus). Rimelig frossen fisk med grønnsaker varier med potet/ris/pasta. Stekt fiskepudding, gulrot, potet og hvit saus. Fiskepudding er kjempegodt som pålegg også. Lapskaus kan varieres med brun, lys og grønnsak. Lag store porsjoner og frys. Grøt, risgrøt, fløyelsgrøt, havregrøt(kan lages på vann/melk). Gratinerte grønnsaker i form. Event. Hakk billig skinke(f.eks noen skiver billig påleggsskinke) og ha oppi blomkålgrateng. Ertesuppe fra tørkede erter med billige middagspølser oppi. Søk etter oppskrifter med bønner/ linser om du ikke er vant til å bruke dette. Ha gjerne noen vegetarmiddager. "Cowboy bønner" er godt, stuet brune bønner smaksatt med salt/sukker og eddik. Serveres med litt stekt bacon og brød. Fiskekaker, løk, brun saus og poteter. Billig kyllingfilet stekt i form med f.eks champignon(first price har billig boks til ca. 6-7 kr)løk, gulrot osv. Server med ris og saus eller ha litt væske/olje el smør på grønnsakene og bruk det som sjy.
VinterSol+2 Skrevet 20. juli 2012 #19 Skrevet 20. juli 2012 Vi har et matbudsjett/husholdningsbudsjett på 1000 kr/uka, og vi er fire personer som spiser godt. Vi kan klare å presse det med i 400kr uka pgså, uten å spise dårlig. (og dette inkluderer to matpakker daglig pr person også, med frukt og grønt) Det handler bare om planlegging! Feks, lager du salat, så lag stor nok for to dager. Ha en liste med hva du skal ha alle dager. Rester er også fin lunsj/matpakkemat. Lag dobbel porsjon ris til middag, sånn at du dagen etter kan lage eggstekt ris eller risotto av noe slag. Kjapt, enkelt, sunt og godt på en gang! Og billig! Unngå halvfabrikata, det er utrolig mye dyrere! Handle på rema, det er mye billigere enn andre steder. Landlordproduktene er ofte fine. Dere trenger ikke fem pålegg. Finn ut hvilke dere spiser mest. Mer grønnsaker, mindre kjøtt. Ok, så kommer noen forslag; Gulasch Fiskeboller i hvit saus Eggstekt ris med smørstekte grønnsaker Grønnsakssuppe Tomatsuppe(lag din egen suppea, ha i egg pg macaroni eller noe) Grøt Omelett Rabarbragrøt(hvis du har tilgang på rabarbra) Spaghetti og kjøttdeig med restegrønnsaker og litt tomatmos... Bak ditt eget brød Som sagt, planlegg, skriv øiste som du holder deg til når du handler. Du kan gjerne handle for to uker, da har du faktisk en tusenlapp å handle for! Sett av litt penger til ting som må være ferskt, feks melk eller salat, ute i uke to. Lykke til! Ris er livsfarlig å varme opp. Skal kastet om det blir rester etter middag. Gjelder alle pasta/spaghetti... Nei, det har jeg da aldri hørt? Koker ikke risen igjen, men steker den, med egg. Den er sef oppbevart kjølig i tett beholder over natten.
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2012 #20 Skrevet 20. juli 2012 Vi har et matbudsjett/husholdningsbudsjett på 1000 kr/uka, og vi er fire personer som spiser godt. Vi kan klare å presse det med i 400kr uka pgså, uten å spise dårlig. (og dette inkluderer to matpakker daglig pr person også, med frukt og grønt) Det handler bare om planlegging! Feks, lager du salat, så lag stor nok for to dager. Ha en liste med hva du skal ha alle dager. Rester er også fin lunsj/matpakkemat. Lag dobbel porsjon ris til middag, sånn at du dagen etter kan lage eggstekt ris eller risotto av noe slag. Kjapt, enkelt, sunt og godt på en gang! Og billig! Unngå halvfabrikata, det er utrolig mye dyrere! Handle på rema, det er mye billigere enn andre steder. Landlordproduktene er ofte fine. Dere trenger ikke fem pålegg. Finn ut hvilke dere spiser mest. Mer grønnsaker, mindre kjøtt. Ok, så kommer noen forslag; Gulasch Fiskeboller i hvit saus Eggstekt ris med smørstekte grønnsaker Grønnsakssuppe Tomatsuppe(lag din egen suppea, ha i egg pg macaroni eller noe) Grøt Omelett Rabarbragrøt(hvis du har tilgang på rabarbra) Spaghetti og kjøttdeig med restegrønnsaker og litt tomatmos... Bak ditt eget brød Som sagt, planlegg, skriv øiste som du holder deg til når du handler. Du kan gjerne handle for to uker, da har du faktisk en tusenlapp å handle for! Sett av litt penger til ting som må være ferskt, feks melk eller salat, ute i uke to. Lykke til! Ris er livsfarlig å varme opp. Skal kastet om det blir rester etter middag. Gjelder alle pasta/spaghetti... Nei, det har jeg da aldri hørt? Koker ikke risen igjen, men steker den, med egg. Den er sef oppbevart kjølig i tett beholder over natten. Her står statens anbefaler ift oppbevaring av ris: http://www.matportalen.no/matsmitte_og_hygiene/tema/smittestoffer/jeg_har_hort_at_kokt_ris_som_staar_fremme_lager_giftstoffer_stemmer_det De sier med andre ord så lenge den er raskt nedkjølt og oppbevares i tett beholder i kjøleskap kan den brukes senere.
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2012 #21 Skrevet 20. juli 2012 Takk for tips Men vil gjerne ha tips om fullverdige middager. Ikke supper, pasta... Men lapskausen må definitivt lages! HI Eh... Suppe med brød er da en fullverdig middag, spesielt en suppe med masse grønnsaker i og evt noe kjøtt. Det samme er da gode pastaretter med hjemmelaget saus med grønnsaker og kjøtt i.
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2012 #22 Skrevet 20. juli 2012 Man) Fylte pitabrød ( skinke, salat og litt revet ost) Tirs) Fiskegrateng, poteter og gulerøtter Ons) stekt fiskepudding, poteter, raspede gulerøtter Tors) Kylling, ris og grønnsaker, peppersaus/bearnicesaus Fre) Svinekoteletter, stekte potetbåter Lør) Hjemmelaga pizzahorn Søn) Hjemmelaga kjøttkaker, poteter, gulerotstuing Handleliste : 1 pk frosne hattings pitabrød (ca 25 kr) 1 pk ferdigsalat (ca 25) 1 pk revet ost (ca 35 kr) 2 pk fiskegrateng (first price sin til ca 20 kr) 1 pose/liten sekk poteter (ca 35 kr) 1 fiskepudding (ca 30 kr) 1 pk gulerøtter (ca 20 kr) 1 nygrillet kylling (40 kr) 1 pk ris (ca 20 kr)...kanskje du har fra før? 1 pk amerikansk blanding. Frosne grønnsaker. (ca 10 kr) 1 pk peppersaus eller bearnicesaus (ca 15 kr) 1 pk svinekoteletter a 4 pkn. (ca 30 kr) 2 pk kjøttdeiger ( 60 kr) 1 kg hvetemel (ca 15 kr)...kanskje du har fra før? = 380 kr :-) ...og så må resten brukes til babymiddagene ( 7 middagsglass ca kr 17 per glass = 120 kr. Da blir det ca 500 kr i middager per uke. Hmmm... Riktignok billige middager dette, men 1 kg gulrot, 1 pose frossen amerikansk blanding og 1 pose ferdigsalat som grønnsaker for en hel familie på en hel uke...? DET er kvalifiserer i alle fall ikke til 5 om dagen, det er sikkert.
Hannasbananas Skrevet 20. juli 2012 #23 Skrevet 20. juli 2012 Som andre sier her: gå for rema!! Mye for pengene! Og - bleiene til rema er best i test, kun slått av Coop. Ligger langt foran libero og pampers. Her er rema de eneste som holder knotten tørr OG fri for utslett! Og det beste av alt: de koster 14 kr for 50 stk. Da har du plutselig over 50 kr mer til mat enn hvis du kjøper pampers!
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2012 #24 Skrevet 20. juli 2012 Som andre sier her: gå for rema!! Mye for pengene! Og - bleiene til rema er best i test, kun slått av Coop. Ligger langt foran libero og pampers. Her er rema de eneste som holder knotten tørr OG fri for utslett! Og det beste av alt: de koster 14 kr for 50 stk. Da har du plutselig over 50 kr mer til mat enn hvis du kjøper pampers! Babyen tåler ikke annet enn Liberobleier. har prøvd alle typer over et en uke, reagerer med utslett og blemmer som ser ut som myggstikk. MEN - jeg tror noen misforstår innlegget mitt. Greit at jeg er på jakt etter billige middagstips :-) Men som jeg har presisert flere ganger så vil jeg gjerne ha tips om skikkelige middager. Ikke supper, wok, pasta... Det er for simpelt for oss. Syns ikke noe om First Price o.l heller... Greit at vi har et stramt budsjett noen uker framover, men jeg føler for å spise god mat fordi, ikke søppelmat og mat i farta som ostesmørbrød og omelett ;-) HI
**lykke!!** Skrevet 20. juli 2012 #25 Skrevet 20. juli 2012 Du får fiske din egen fisk, det er gratis. Rams opp noen middager som er fullverdig middag for dere da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå