cammi88 Skrevet 16. juli 2012 #1 Skrevet 16. juli 2012 Fant akkurat ut at baconet jeg akkurat spise gikk ut på dato i Mars! Men det har aldrivært åpnet og har ligget i fryseren, og jeg stekte det sefølgelig godt. Leser på Internett at bacon kan ligge fryst 4 mnt over holdbarhetsdato, gjelder denne regelen for gravide også? Håper det! Blir jo litt urolig:s
Gjest Shanti ♥ Skrevet 16. juli 2012 #2 Skrevet 16. juli 2012 Hei! Det bør vel gå bra! De to viktigste farlige basseluskene for gravide, bakterien listeria og parasitten toxoplasma, dør begge ved oppvarming over 70 grader, og med mindre du har en eller annen rar craving og spiste det rått bør det derfor ikke være noen stor fare for noen av dem..
Ullsokken Skrevet 16. juli 2012 #3 Skrevet 16. juli 2012 Hadde nok spist det etter 4 mnd også :-) frossen mat blir skjelden farlig, men kan bli dårlig på smak :-) og alt som er godt stekt er trygt :-)
lillebie på`n igjen Skrevet 16. juli 2012 #4 Skrevet 16. juli 2012 Vi har fryser full av kjøtt fra Sverige, og på kjøttdeigen vi har delt opp har vi ikke dato på posen, det skal ligge veldig lenge før du blir syk altså!! Så lenge fet har ligget i fryseren og det er stekt er du trygg:)
November-spire-79 Skrevet 16. juli 2012 #5 Skrevet 16. juli 2012 Dessuten tåler bacon en del siden det er så salt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå