Gå til innhold

Har kjøpt grovt naturlig havsalt, hvorfor får jeg ikke til å bruke dette i saltkverna?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er uten antiklumpemiddel, er det derfor?

 

Prøvde å ta det en omgang i morteren, men det hjalp ikke.

Skrevet

Vet ikke? Min funker fint med Maldon.

Skrevet

Det er sikkert for hardt.

 

Er faktisk mye salt som er altfor hardt for saltkverna, et tips er å handle i innvandrerbutikkene, de har grovt salt som kverna klarer.

Skrevet

Har du kjøpt den store, billige posen med jozo havsalt? Lurt å spre tre kopper utover en langpanne, og tørke på 80-90 grader i ovnen en stund. Da blir den super å bruke i kverna:-)

 

Her kan du også leke deg med urter, hvitløk eller annet i tørkeprosessen, og få dine egne urtesalt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...