Gå til innhold

Tenkte å ta med fruktspyd til bursdagsfeiring i barnehagen i morgen..men..


Anbefalte innlegg

..så kom jeg til å tenke på at de kanskje ikke holder seg så godt? At frukten blir brun og vassen, eller går det greit med en time eller to på spyd før de blir spist?

 

Finnes det noen god tips så de holdes seg friske og fine?

Fortsetter under...

Du kan jo bruke mest mulig frukt som ikke blir brun. Evt så kan du jo pensle frukt som oksiderer i luft (blir brun) med ananas, appelsin eller sitron:) Det vil virke som en antioksidant og gjør da at frukt som banan/eple ikke oksiderer og dermed heller ikke blir brun:)

Ha en bolle med vann og sitronsaft eller sitronsyre. Dypp bitene med eple, pære, banan og andre ting som lett blir brunt i bollen i noen minutter før du trer dem på spyd. Det utsetter missfargingen en god del.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...