Anonym bruker Skrevet 7. juni 2012 #1 Del Skrevet 7. juni 2012 Har fått diganosen svangerskapsdiabetes og føler at jeg står helt fast i forhold til mat mange ganger. Noen som kan tipse meg om ferdigprodukter man kan kjøpe. feks lett dressing...kan man spise det? Pålegg, sauser osv... Vet alt av grunnprodukter jeg kan spise, som fullkorn osv. men tenker mere på tileggs produkter. Hvor mange gram sukker pr 100 gram produkt burde man ligge under? Tkker for svar.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143943909-svangerskapsdiabetes-og-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamman til Dutte venter #2 Skrevet 10. juni 2012 #2 Del Skrevet 10. juni 2012 Skjønner ikke helt hva du mener med tilleggsprodukter, men du bør se på karbohydratinnholdet i maten du spiser. Kroppen din reagerer likt på sukker, som på feks mel. Altså karbohydrater. 6-7 gram karbo pr 100 gram feks. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143943909-svangerskapsdiabetes-og-mat/#findComment-144305010 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå