Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Velkommen catfish! Her skravles det over en lav sko ;) en super tråd! Så kjedelig mamma....får håpe testen blir kjempe positiv i kveld eller morgen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig at det er synd vi bor så langt fra hverandre! Hadde vært sååååå kjekt å møttes på skravlekvelder og slikt :)

 

Mamma til Emma: kipt med negativ test!!! :( Men krysser fingre for deg så lenge tanta ikke er kommet!!

 

Rime: to poser, betyr det toeggede tvillinger?

 

Velkommen til deg catfich :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen til nye:-)

 

Her har jeg igjen vært på komi-kontroll hos hun jordmoren som ikke skjønner norsk..

Ikke har jeg fått fødeplass,ikke har jeg fått UL,endelig fått riktig blodprøveark. og så målte hun magen min,sa at det var 14 cm,så spurte jeg om skulle skrive det ned på skjemat mitt,men da sa hun at hun ikke hadde målt bare kjent,er jo helt på jordet den damen. Skal ringe kontoert og forklare med store bokstaver at de fær finne en anne jordmor ellers må jeg bytte klinikk. Godt jeg ikke er nervøs førstegangs..ja og hun lette som vanlig etter fosterlyd uten noe særlig resultat,vi finner hjemme hver dag med dopplern... som jeg sa til mannen min istad da vi ruslet lettere oppgitt ut,hun kommer ikke til å finne fosterlyd før babyen er født!

Dagens hjertesukk huff;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hønny, den jordmora høres ut som et dårlig innslag på skjult kamera eller noe slik... Litt sånn som min arabiske fastlege da jeg ventet nummer en: Jm synes jeg skulle ha en kontroll hos lege på slutten av svangerskapet, bare sånn for syns skyld. Han sjekket ikke urinprøven, blodprosenten, blodtrykket, fundusmål eller hjertelyd, men var dødelig fascinert av at jeg ikke hadde vann i beina. I ti minutter satt han der og trykket på beina mine og sa "Do har ikke vann?" Ko-koo!

 

Mamman til Emma: It ain't over till the fat lady sings... Jeg hadde ifølge ul eggløsning ni dager senere enn antatt (til tross en 100% stabil syklus siden jeg fikk den igjen etter tredjemann) og testet ikke positivt før noen dager etter ikm. Krysser fingre og tær!

 

Velkommen Catfish! Dette er forumets beste tråd:-) så her finner du deg sikker til rette!

 

Rime: Waschera?? Nysgjerrig på hvordan det går med deg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, halloen jenter! Har vært inne her og lest nesten hver dag men er så sinnsykt trøtt og energiløs at alt er ett ork, bare det å sitte her å skrive nå er forferdelig! Det kjennes ut som jeg har gått i flere døgn uten hvile, søvn og mat. Jobber to jobber og studerer samtidig, men for å være helt ærlig så ligger jeg laaaaangt etter i studiene, for jeg bare sovner hvis jeg forsøker å lese etter jeg kommer hjem fra jobb :( Klarer heldigvis å ta meg sammen foran elevene, men går å gjesper hele dagen :) Og har panikk siden første eksamen er 18 februar, phu, håper det her gir seg snart. vel det var den sytinga, hehe!

 

Ellers har vi det fint, tror jeg i alle fall. Mannen er helt kokko, og går bare rundt og smiler og skal musse på meg og magen min, og da to ganger siden det er to inni der <3 men han er veldig snill, sier jeg skal slappe av på sofaen og henter pledd til meg så jeg ikke skal fryse og steker ikke mat for det takler jeg ikke, sliter med kvalme, men spyr ikke, så vi har det sååååå fint om dagene.

 

81-mamma, hun sa bare to poser, mer vet jeg ikke, det er toegget i slekten min, så jeg regner egentlig med at det er det!?

 

Tussemor, så lei meg for å lese hvordan du har det hjemme, begynner å gråte nå bare jeg tenker på det, ingen fortjener å ha det sånn :( Håper virkelig at det ordner seg for deg, for du er sånn en trivelig dame, og du fortjener å ha noe mye bedre enn det du har nå, enten må han seriøst gjøre en innsats eller så får du finne noe bedre :) Lykke til i alle fall, og stooooor klem fra nord!

 

Hønny-bønny, dette er jo helt sykt at du ikke kan få en skikkelig jordmor, håper du får byttet!

 

bokormamma, hohohohohoho, den legen hørtes fantastisk ut! :D

 

Ja velkommen til Catfish

 

Skulle skrevet og kommentert så mye, mye mer, men orker ikke, beklager så mye, skal legge meg på sofaen og lukke øynene litt og håpe det blir bedre. Mandag skal jeg forresten på ul igjen og er i dag 9+0 :)

 

klem til dere alle fra lykkelige men slitne meg! <3

Endret av Rime
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Velkommen Catfish!

Menneh altså... dere skriver at vi bor så langt fra hverandre.. men hvor bor dere da? :P Er jo mulig at en del av oss bor i noenlunde samme område? Jeg bor i Ringerike.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter hver jeg har fått med meg er vi spredd over stort sett hele landet, fra nord nedover hele vestlandet, gudbrandsdalen og sørøst.... Med forbehold om at jeg sikkert har glemt noen.

 

Godt å høre at du har det bra, Rime! Trøttheten er enorm i en fase og skal være enda verre når man bærer to, så ikke slit deg ut. Kvalmen og slik blir også verre hvis du ikke får nok hvile, så sykmeld deg heller enn press deg i starten. SPESIELT siden du bærer to dyrebare skatter! INGEN belønner deg for å slite deg ut, og går noe galt vil du klandre deg selv, så pass godt på!

 

Det var dagens streng-mamma-tirade. Kommer med den i de beste hensikter, for jeg har vært der at jeg trengte den servert selv en gang, og unner ingen andre å presse seg for langt under et svangerskap.

 

Her er andretimester lykken fullkommen. Navneliste er kommet opp på kjøleskapsdøra uten at vi er blitt uvenner og nurket sparker og romsterer så fort mamma'n sitter eller står i ro et sekund, så det spørs om det er enda en som ikke trenger søvn på vei... jaiks!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Romsdalen her :)

 

Rime, så godt å høre fra deg!!!!!! Hehehehe...skjønner at du er gravid :D Hvis det er en trøst så har jeg det nesten likt. Stup trøtt hele tiden. Sovner før ungene å står opp samtidig med dem. Opp i mot 12 t søvn pr døgn....lurer virkelig på hva kroppen driver på med. Du må ikke gråte, skjønne deg. Det er ingen god situasjon, men jeg tror og vet at det skal ordne seg til det beste og inni mellom er det faktisk veldig deilig å kjenne på at jeg er sint!!!!!! Sint på meg selv for å ha rotet meg oppi alt dette og sint på han som ikke har baller for fem flate øre!!!!!!! Jeg mener, han er verdens værste tøffel, rosa sådan med voldsomme plysjkanter..hakket før det begynner å vokse perler også ;) Jeg gleder meg til å få han ut av huset slik at jeg og ungene kan få det litt på stell her hjemme, få en rytme som kan fungere for oss. Det er på tide at jeg slutter å gå på akord med meg selv, stikker fingern i jorda og finner tilbake til spruddle dama med masse energi!!!!!!!!!! Bare sånn at du vet det. Jeg gråter inni mellom jeg også, men det må bare stå til, slik at det blir lettere å gå videre!!!!!!

 

Hunny: Den jordmora...hehehehe...ja,ja....sier nå bare jeg...dagens helsevesen :D Sikkert lurt at du sier i fra, for stakkars nervøse førstegangs....det kan ikke være mye morro.

 

Åh, jeg skal snart bli tante, så nå ligger jeg hver natten med mobilen på, slik at jeg kan avhjelpe med barnevakt og greier, gleder meg sånn!!!!!! Åsså tenker jeg, "godt det ikke er jeg som skal føde" hehehehe....skikkelig realitetsorientert om dagen :D Uansett, det skal bli såååååå stas bare :D

Varm klem til dere flotte, fantastiske damer :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer, Tussemor! Flink dame, altså!

Tror det blir bra for dere med litt tid fra hverandre, jeg. Uansett hvordan det måtte ende. Hakket før jeg setter meg i bilen og kjører mot Romsdalen for en kaffe en dag;-)

 

Det er pokker at vi bor over hele landet, for denne tråden måtte utgjort den mest ypperlige barselskaffegruppa! Sukk, mangler litt slike ting rundt meg her jeg er nå. Det er jo alltid folk som får unger, men enten er det ingen på min alder eller så er det folk jeg virkelig ikke har noen ting felles med.

 

Kaldt her også, så det fyres fra tidlig til sent. Ulempen med at vi jobber hjemmefra er at det går noe helsikes mye ved... godt det ikke er jeg som må hugge den:-)

MÅ bare få sagt det.. såå utrolig deilig å se at noen skriver ULEMPE og ikke BAKDEL !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lite livstegn fra meg til alle fine jentene :-)

Leser her inne kvar dag, men er ikkje flink til å oppdatere:-( Snakke om at candy crush er avhengighetsskapende, men å følge med på denne flotte tråden er blitt eit must! :-)Synes dagene går i eit, med full stilling og to aktive små som skal følges opp på både fotball og håndball...phuu tenker eg mange ganger, og dette gjer eg frivillig ein gang til :-)

 

Har vore på ul i dag, fantastisk fin opplevelse. Var fryktelig spent sidan eg ikkje har høyrt hjartelyden eller vore på ul tidlegare, har vore ei dårleg natt kan du sei. Men, alt stod bra til. Ein flott liten aktiv gut, og ei superskjønn jordmor. Ekstra stas å kjøpe ei lita lyseblå pakke med heim til storesøster på 8 som ønska seg ein litlebror. <3 lykke<3 So feira me med Grandiosa og pepsimax til middag, kvardagskos.

 

Ekstra god varm klem til deg, tussemor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med vel overstått ul asparges! Har du gutt fra før eller blir det storshopping av lyseblått? :)

 

Rime; den trøttheten kjenner jeg meg igjen i ja. Bare at det sikkert er mangedoblet når man bærer to små snyltere inni seg ;) Jeg var ikke plaget av noe nevneverdig kvalme, men den trøttheten...kjære vene! Hvis jeg ikke visste at jeg var gravid hadde jeg trodd jeg var alvorlig syk. Er fortsatt trøtt, men langt fra så ille som de første 12-13 ukene.

 

Var på kontroll hos legen i dag og fikk høre hjertet til lille <3

 

...hadde store planer om et langt innlegg her nå, men med en gang jeg kommer opp i senga så er kroppen klar for drømmeland. Zzz. Jeg som alltid har måttet lese på senga før jeg klarte å sove, har måttet ty til innsovningstabletter ved noen anledninger, jeg sovner nå nesten før jeg rekker å dra dyna opp til nesa. Men skal IKKE klage på det, det kommer nok tider senere i svangerskapet der Jon Blund somler noe voldsomt ja.

 

Vi får snakkes senere :)

 

Ps: Rogaland her. Er gjerne med på treff en gang jeg.

Endret av Bumblebeee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebee: Har jente og gutt fra før, så dette blir siste vidunderet :-) Veldig koselig, og skal virkelig nytes.

 

Så kjekt med hjertelyden da. :-) Den har eg venta lenge på, fekk jo omsider høre den idag.

 

Hordaland her forresten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rogaland her og :)

 

Rime: jeg er så trøtt og sliten jeg og! Det kunne i grunnen ikke passet bedre at jeg er sykemeldt pga bekkenet, for jeg orker jo ingen ting! Er utslitt når jeg våkner føler jeg ;) vil i grunnen som bokormamma anbefale deg å sykemelde deg et par uker. Hvil deg, og les til eksamen. Det er ikke noe vits i at du presser deg.

Mange sier jo at graviditet ikke er noe sykdom, og at man må regnes som frisk- og ingen ting irriterer meg mer! Fyllesyke er ikke noen sykdom det heller. Men fy-søren hvor dårlig man kan bli ;)

 

Grattis med fin ul asparges! Jeg skal på tidlig ul om to uker. *spent*

 

Tussemor: det bra med deg er at du virker sterk og at du vet hva du vil. Jeg har ei venninne som har en håpløs mann. Jeg kan virkelig ikke se at han duger til noe som helst! Han trekker bare hele familien ned liksom. Men hun klarer ikke å få han ut! Tror de kommer til å få et langt og ulykkelig liv sammen! Ganske synd.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker: Deilig med flere språkfetisjister her:-D Jeg og maken korrigerer språk og grammatikk hele tida, til seksåringens store fortvilelse. Hun er i en fase nå der det er skikkelig teit å måtte være tospråklig, og hun prøver å slippe å snakke eller lese engelsk, og da er det skikkelig teit med språkpetimeter til foreldre:-)

 

Kjenner igjen den trøttheten. Har vært kriminell i tidligere svangerskap, men denne gangen har jeg faktisk problemer med å sove nok. Våkner lenge før klokka om morgenen og har det ritualet for å sovne om kvelden. Føler meg nesten snytt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen damer! 3 dager over IKM, ingen TR, store ømme brystvorter, luft i magen, kvalme som skyller innover meg innimellom, opp på natta eller tidligtidlig morgen for å tisse, spiser heeeeeeeele tiden (nøtter, salat, knekkebrød), ALT lukter vondt, kald og varm om hverandre, mistet helt lysten på kaffen min og jeg tror jammen jeg sluttet å snuse helt plutselig siden det ikke smakte noe godt lengre (sluttet å røyke for ca 1 år siden)..

 

Så ja... Jeg har jo ikke turt å teste noe mer for jeg er så redd for at den er negativ..... Hadde en veldig lang syklus på 47 dager første pp min, 2 pp var på 31 dager, og nå er jeg på 34 dager... Spent!!!

 

Håper alle har det bra her? Det ser slik ut med det jeg leser, sprellende barn, trøtte mødre og alt er slik som det skal være! :)

 

Nå skal jeg ta med et glass med solbærsaft! MMMMMMMM!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du når du hadde el da, Mamma til E? Om du er 17 dpo er du jo nesten helt sikkert gravid. Men uansett høres jo dette lovende ut. Du MÅ jo bare ta en test, da! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner EL, hadde på nyttårsaften, så dro med meg mannen hjem i seng! ;) Hadde humpedater 3 dager før og 1 dag etter el i tillegg. :) Håper så inderlig at det gikk denne gangen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennande Mamma-til-Emma!

 

Kjekt med fleire språkentusiastar ja :)

Og fint at fleire av dykk og bur på vestlandet ;)

 

Her vert det litt sofa i dag før jobb, hadde foreldremøte i går og det slår ut som veldig trøytt dagen etter. Godt å ikkje ha undervisning i dag før klokka tolv og lov til å kvila litt heime først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med testinga da damer ? huff, blir så med meg når jeg leser hvordan du har det tussemor. Håper dere kommer fram til en løsning som blir til det beste for alle.

 

Huff, her hostes det til den store gullmedaljen. Først gutten så meg og samboern. hoster på meg både kynnere og tett av astmaen. Gangsbær i magemusklene og småvondt. Begynte å spotte også men ser ut til at det gir seg etter noen dager. Energi kom til meg..rygg og bekken er så ille at jeg har mest lyst å grine. Men men Greier ikke gjøre noe før jeg går tett så ser ikke ut her. Liker ikke.. Skal være glad den dagen det gir seg. Ikke så mange uker igjenn nå da :-) må begynne å hive meg rundt snart å gå over hva vi har og ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...