Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen :)

 

Lenge siden jeg har vært innom her nå, men har prøvd å lese meg gjennom alle svarene postet siden sist.

Vææææ: lykke til med oppussing! Blir sikkert superbra når det blir ferdig!

Kjærepære: håper det fester seg en liten heterozygot celleklump i magen ved første anledning.

Tussemor: håper at situasjonen mellom deg og mannen bedrer seg, kanskje det blir litt lettere når stresset med innlevering er over? Finn lyspunkter innvendingen, og bruk oss her inne til å leses av deg frustrasjon :)

 

Selv sitter jeg på uke 5 etter spiraluttak. Ingen mens, ømme bryster, stilling i underliv, lett hodepine, og massive humørsvingninger. Dette har pågått siden julaften, uten opphold. Tok en test på tirsdag, og den var negativ. Vet ikke helt om jeg skal teste mer eller vente på mens, klarer nesten ikke spenningen.........

Tenker å teste i løpet av uken om ikke tante kommer en tur :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg får bare så lyst å krype rett inn i stuene deres og sladre over en latte :) Skulle ønske vi havnet i samme barselgruppe..

 

Private lavtrykk. Det var dagens. Makan til nybakt mor. Jeg husker da eldste var nyfødt, jeg var innom jobben min for å vise frem herligheten men hun ville bare sove. Jeg løftet og pratet og gjorde alt for at kollegaene mine skulle få se henne. Man vil da vel vise frem det vakreste man har? Jeg leste et innlegg her på bim for mange år siden, ei mor som ble superstresset hvis ungen våknet før de fastsatte to timene var gått, for hvordan skulle hun da gjøre det med resten av dagsplanen? Tenkte med meg selv at det mennesket der nyter ikke babytiden og kommer til å slite max etterhvert som hun finner ut at unger har sitt eget tidsskjema, et som stadig forandrer seg. Huff, stakkars menneske. Mine unger sover jo bare 30 min om gangen, så skulle jeg laget en plan for dagen hadde jeg nok bukket under for lengst ;)

 

Nok om det..

 

Vi har altså vært på søndagstur i dag. Aketur på fjellet. Bare at når vi kom opp dit etter halvannen times kjøring så kom vi på at vi ikke hadde puttet akebrett inn i bilen. He he. Endte med å kjøpe pølser i en søndagsåpen butikk og kjøre rundt etter en plass å grille. ALT er jo privat i Sirdalen. Hytter og privat parkering og inngjerda områder overalt. Tilslutt fant vi en avkjørsel i skyggen, i 16 minusgrader, og fikk tent opp bålet. Jeg må smile. Ungene var bare supertålmodige, og det ble ganske så koselig likevel med bål, saueskinn og kakao :D En smule langt å kjøre for å spise pølser, men absolutt en minneverdig dag. Nå må alt vaskes for vi lukter som røyka kjøtt hele gjengen, det er minuset med bålfyring.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

(måtte lagre nå før alt forsvinner)

 

Nå er jeg sliten. Det har vært en emosjonelt slitsom dag også. For å komme seg opp på fjellet må vi kjøre forbi både ulykkesstedet, graven til guten og hjemstedet til de vennene våre som var i bilulykke i februar i fjor. Både jeg og mannen synes det er tøft, og jeg klarte ikke å slappe hundre prosent av i bilen. Liker ikke det at jeg har blitt engstelig for langkjøring på slike veier. :( Orker ikke skrive mer om dette nå, vil helst slippe å tenke mer i dag, jeg blir helt tappet.

 

Stor klem til tussemor! Du er ei sterk dame.

 

Mamma-til-emma: har du testet igjen? Ikm i morgen, ikke sant?

 

Hadde vært artig å lese bøkene dine bokormamma. Har du gitt ut mange? Hva handler de om? Selv om jeg ikke tror på noe "neste liv", så pleier jeg å si at i neste liv skal jeg bli bestsellende forfatter og hobbykokk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Phu,nå gruer jeg meg så jeg er kvalm..skal i møte med sjefen etterpå om jobben min. Har snakket med fagforening og Nav og de sier det samme som meg,at jeg kan ikke omplasseres til noe helt annet for det er mest lønsomt for dem. Så da skal jeg prøve å si det på en hyggelig måte og fikk streng beskjed om å ikke skrive under på noe avtale,da må tillitsvalgt være med. Ikke moro å grue seg sånn:-( men det kan jo gå kjempefint også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebeee: IKM i dag.. Testet torsdags kveld, men snøhvit test, holdt meg i skinnet hele helgen å sitter nå å håper at TR ikke kommer. Håper jo syklusen har stabilisert seg på 31 dager nå.. Er på WC hele tiden å sjekker undertøyet, men fremdeles ikke noe blod. Har hatt lyyyyyyyse brun utflod i helgen da, håper det bare er rester etter en festeblødning.. :P Krysser alt jeg har.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Taaaaaaaakk!

 

Må bare si unnskyld til alle for at jeg ikke klarer å føle meg på alt som skjer.. Har lest 10 sider med forum her nå!

 

Så bra at blødningen ikke var farlig Ønsker3gull, men for en kjedelig lege? Det er så mange av dem som ikke eier sosiale antenner i det hele tatt, som kun tenkte på studier da de var unge, og kun tenker på jobben nå som de er voksne. At det er en menneske med følelser bak "jobben" dems tenker de ikke på..

 

Tussemor: Så ubeskrivelig kjedelig situasjon du har havnet i nå.. Trist altså, spesielt med et nurk i magen.. :( Men han høres ut som en man som trenger et spark i ræva for å våkne å se hva som holder på å skje. Kanskje en pause er det som skal til for å få han til å åpne øynene?

 

Bokormamma: Hva slags dame er dette?? Kjenner jeg allerede ikke liker dama, ikke et fnugg engang. Men det finnes så alt for mange av dem. Svigerinna mi er "lik" bare at hun er eldre og fikk barn for 8 år siden som sov i sengen dems til han var 4, får lov til å spise det han vil, får aldri hjemmelaget middag og blir ikke oppfordret til å prøve noe nytt. Når jeg da fikk barn og gjore alt annerledes så ble hun dritsur på meg. Emma sov i egen seng fra hun var 3 uker, spiser alt hun får servert (untatt fikseboller, fiskekaker og fiskepudding) og er veldig selvstendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grøne: Så artig med den strikkinga! Heldigvis er det mye fint å strikke til små nurk, så du finner helt sikkert noe annet du vil ha. Her strikker både jeg, mor, stemora mi og bestemora mi, så jeg får nesten ikke strikket noe til mine egne. Før jeg har begynt på noe, kommer det rekende fra alle hold. Men det er et luksusproblem! Måtte le ifjor da jeg skulle sende den årlige kvoten med avlagte klær til et barnehjem i Russland som en lokal veldedighet støtter. Jeg hadde telt veldig fram og tilbake om jeg kunne sende vekk fine, nesten ubrukte strikkaklær som bestemødrene eller oldemora hadde strikket. Samtidig trengte de virkelig varme klær der, og ull er jo det beste. Så jeg bestemte meg for at jeg tok vare på det aller fineste eller mest spesielle til hver av barna, resten sendte jeg vekk. Da bestemora mi skulle hjelpe meg å pakke alt etter størrelse, ble hun SÅ fornøyd med avjørelsen min... "For når du får flere vil vi jo strikke nytt!" Haha... Hun ville vært diagnosert med håndarbeidsavhengighet-med-en-dæsj-ADHD hadde hun vokst opp idag.

 

81Mamma: Vi har funnet ut at det er genialt med hest og småbarn. Ungene er med i stallen og treåringen elsker det. De sitter på en del når jeg kjører, men er for små til å ha utbytte av ridning enda. Eneste problemet er når jeg er gravid, da faller alt på ektemannen, men han liker det, så det er greit. Også bytter vi på med de som eier gården, så det går an å få seg noen fridager når det kniper. Det har også gjort godt for bekkenet mitt med ridning etter fødselen, fikk styrket muskulaturen som var blitt litt ødelagt etter mange mnd begrenset bevegelighet:-)

 

Bumblebee: Jeg har utgitt en roman, en mammabok og to dokumentarer som er bare mine. I tillegg har jeg oversatt noen bøker, vært medforfatter på flere og jobbet som redaktør på en ti-femten bøker. Jeg ELSKER jobben min, men kjenner at jeg savner et litt større kreativt miljø innimellom. Det er langt imellom dem som lever av sin egen kreativitet ute i distriktene og en del av dem som gjør det, er veldig, veldig spesielle individer.

 

Lavtrykket ja... tror de to der kan få seg en og annen overraskelse i månedene som kommer. På lørdag var de "helt utslitte" fordi babyen "driver å våkner etter bare to timer idag. Han er helt vill, altså!". Jeg lo så jeg grein da de dro! Mine har vært vært veldig ulike mht søvn, så jeg har aldri forsøkt å ha noe kontroll over akkurat den biten. Førstemann var født med powernapkonseptet inne, så hun sov sjelden over 20 min på dagtid, og da får man ikke gjort en dritt. Så min medlidenhet med den "slitsomme dagen" deres var... vel... NULL! Dama har visst masse psycho bagasje med misbruk da hun var liten osv, men jeg er så kynisk at jeg mener at når man velger å få barn må man bare ta tak i ting, da er det ikke lenger lov å bruke allskens gammelt gruff sm unnskyldning for ikke å levere det barnet trenger. Så det skal bli interessant å se hvordan dette går... Heldigvis har den andre broren min omsider funnet seg en oppegående dame, så det er da håp om at selv småbrødre vokser opp etterhvert. Bare så synd de må få unger med slike neper først!

 

I går satte mannen og jeg oss ned med knallharde forhandlinger om navn. Så nå henger årets shortlist på kjøleskapet..... Djiiisess, vi er ikke mye enige om hva som er fine navn. Men fordelen er jo at det blir en kort liste med navn vi begge liker. Så krymper den vel over de kommende månedene, tenker jeg.

 

Nei, nå danser rommet foran øynene mine, så jeg må hvile og puste dypt igjen. Dårlig hjertedag idag, og da er det bare å innta gådstolen, puste og hvile:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra,får gå i stillingen mini tilrettelagt som avtalt:-D!

Sjefen min var faktisk kjempe koselig og hadde gjort helomvending,men den jordmoren fra bedrifthelsetjenesten kunne du få billig,hun presset på at jeg skulle over i skrivebord jobb. Masse rare fordommer om mitt "farlige" yrke. Men lykkelig for at det løste seg:-)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At skrivebordsarbeid er så optimalt for gravide er også litt usikkert. Jeg sliter jo med bekkenløsning og har med begge de to siste blitt 100% sykemeldt over halve svangerskapet fordi det er langt fra optimalt å sitte låst ved en pult hele dagen.

Nei, det er mange rare oppfatninger av det å være gravid der ute. Tror det eneste riktige er at hver enkelt får kjenne på sine begrensninger og si ifra når noe ikke er greit, jeg:-) Men så enkel er jeg da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bedriftshelsetjeneste er noen pushere. Var borti en i forbindelse med en sykemeldings periode no. Her skulle det tilrettelegges og arbeides selv om jeg hadde nok med å komme igjennom dagen. Heldigvis dyktig Fastlegen. Prøvde meg tilbake på jobb noen timer i dag. Kjennes på kroppen, men for en herlig gjeng det er på jobb :-) Bare å bli frisk at no og krysse fingrene for positive tester :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempebra at du fikk det som du ville, Hønny! :)

 

Ønsker3gull - på hvilken dpo var du sa at dere ble gravide, sånn mot normalt? 8 dpo her i dag, og har planer om å begynne å øve ;) Tar ingen flere sjanser på at el skal oppføre seg normalt!

 

Ha en super mandag, ladies! :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilig å komme hjem til landsbygda igjen etter to dager i hovedstaden! :) Duotesten vår er sannsynligvis bra! Har ikke svar på blodprøvene enda, men suverent neseben, og normalmål på nakkefold. Litt spenning var det jo! Tar det ikke som noen selvfølge å få fire friske barn vi! Ellers så alt annet også bra ut, og vekst passer også mens-termin så langt. Det var ingen antydning til tapp, så sannsynligvis blir det nå 2+2 :) Synes det er helt perfekt, selv om det selvfølgelig er et friskt barn som er det primære!

-22 her, og det gamle tømmerhuset er så kaldt at det knaker!

Ha en fin kveld!

Ekstra klem til Tussemor!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Cayenne... jeg sender deg en pm jeg;)

 

Lykkelig_4:så bra at alt ser bra ut!Nei, det er jo ingen selvfølge å få friske barn.. men guuuud så deilig det er å få gode beskjeder på tester og ultralyder!!

Kan jeg spørre deg hvor stor nakkefolden ble målt til? for jeg synes å huske at vår ble målt til 1,08.. som var knallbra. Nesebeinet tok lenger tid å finne, for babyen lå fra oss.. men tilslutt snudde den seg og legen kunne se det. Hun sa ingenting om noe "suverent nesebein" til oss da, men hun fant det og både jeg og mannen så det tydelig.. så da er det nok bra.

Tenker blodprøven er kjempefin også jeg Lykkeli_4:)

 

Herlighet.. jeg spiser surt godteri her. Jo surere, jo bedre! Merkelig.. jeg som alltid har mest likt sjokolade!

Men nå har jeg tyllet i meg en pose med "Dragsteer" super sura sånne bildekk og jeg er helt sår i munnen:D

 

Ja, fytti grisen så kaldt det er i disse dager!! Vi sprengfyrer i peisen, men jammen er det kaldt både på morgenen og når vi kommer hjem fra jobb. Tar jo litt tid å få huset varmt også;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1,08 er vel supert? Mener gyn sa at hun målte den først til 2, så til 1,5. Hørtes litt mye ut, men under 2,5 er vel regnet som normalt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlige gode damer, da er eksamen levert, kroppen i seng og jon blund jobber iherdig med meg, gid han kunne dele ut like mye sove støv på ungene :P lille trille har sin n'te trenings økt for dagen, til glede for mor. Det er så mange nydelige mennesker rundt meg. Fikk gave av ei på skolen i dag, fordi jeg er tøff, sa hun...og vi kjenner hverandre ikke så godt. Jeg ble så rørt....ett nydelig smykke, tom eldstemann var over seg av begeistring!! Det gjør så vondt i hjertet å vite at deres trygge verden snart blir snudd på hodet og at det på sett og vis er min feil...i dag har jeg tatt meg i å glede meg til å få han ut. Tro meg, denne mannen trenger mer enn ett spark bak for at ting skal skje...jeg skal holde ut ut januar, men så får det holde en stund. Jeg bruker av og til å være på helge turer, men det blir litt vanskelig i år med alt som skjer, og når han ikke evner å forlate åstedet, ja, da blir det kvelende.

Bumlebee, den turen hørtes koselig ut :)

Bokormmamma, er så enig i mye av det du skriver!!!

Jeg er så spent på hvem som dukker opp på gravid lista neste gang ;)

Lykkelig, så godt at turen er gjennomført og at testen så bra ut!!

Nå er det sovetid, i morgen skal livet nytes hos frisøren og med ungene. Skal bli nydelig å smake på livet igjen ;) natti natt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer, Tussemor! Flink dame, altså!

Tror det blir bra for dere med litt tid fra hverandre, jeg. Uansett hvordan det måtte ende. Hakket før jeg setter meg i bilen og kjører mot Romsdalen for en kaffe en dag;-)

 

Det er pokker at vi bor over hele landet, for denne tråden måtte utgjort den mest ypperlige barselskaffegruppa! Sukk, mangler litt slike ting rundt meg her jeg er nå. Det er jo alltid folk som får unger, men enten er det ingen på min alder eller så er det folk jeg virkelig ikke har noen ting felles med.

 

Kaldt her også, så det fyres fra tidlig til sent. Ulempen med at vi jobber hjemmefra er at det går noe helsikes mye ved... godt det ikke er jeg som må hugge den:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykkelig4: Så bra at testen ser fin ut!

 

Tussemor: Skjønner godt at dere trenger litt tid fra hverandre ja! Kanskje han har godt av å savne deg :)

 

Bokormamma: kaldt her også! Vi har heldigvis helt nytt hus med vannbåren varme så her er ok temp hele døgnet, men kjenner kulda i veggene ja.

 

Her er IKM sånn ca i dag. Har få forhåpninger med min manglende eggproduksjon. Bra jeg ikke er høne - da hadde jeg vel blitt avliva ;) Venter spent på tanta nå sånn at jeg kommer i gang med pergotime. Litt upraktisk at neste IKM trolig er når jeg sitter på flyet til Thailand i februar! Blir en spennende flytur :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma, du er hjertelig velkommen. Bare si fra så skal jeg holde godstolen og kaffen varm jeg ;) Evt fyre opp bilen ;) Møtte jo Rime på en "blind date" på sunnmøre for en stund tilbake, utrolig kjekt var det!!!!!!!!!!!

Jeg også kan se for meg denne gjengen her som barselgruppe...hauhau...fantastisk!!!!!!!!! Hehehehe, herligste gjengen ever...Vi skulle nesten fått til å møttes en eller annen plass...kanskje på midten???? Hvor nå det enn blir....

 

Rime: Hvordan går det med deg?

Hønny: Jeg ble så glad for at sjefen din viste en anne side!!!!!!! Det skal jo liksom være kjekt å gå gravid...

Valentines: Det hørtes ikke direkte vondt ut med en tur til Thailand altså...bare pitte litt deilig, si fra om du har plass i kofferten ;)

Tigerlise: Hvordan går det med deg? Nå er det ikke mange dagene igjen altså....Åhhhhhh som jeg misunner deg litt ;) Gleder meg til å høre om lille gullet...og da nærmer det seg også jente tur med rødvin, sjokolade og ostepop :)

Lykkelig, hvordan er formen?

Ønsker3 gull: Den sparkebuksa, hørtes bare helt fantastisk kul ut!!!! Skulle ønske jeg også hadde slike evner til å sy (for jeg hadde sikkert hatt kjeeeeeeempe mye tid til å gjort det :P)

 

Nei, nå venter frisøren gitt!!!!!!! Gleder meg bare sånn pitte litte gran til å kunne se uten hår i øynene igjen :D

Ha en strålende dag alle sammen!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes barselstreff for denne gruppa høres helt genialt ut! Stiller gjerne i arrangementskommité;-)

 

Spennende med ikm om man har forhåpninger eller ikke, tenker jeg. Jeg har jo sluppet skrekkelig billig unna ventingen på positiv test, men husker alle skuffelsene da vi forsøkte på andremann. Han tok nesten ett år, og det var frustrerende... Men så var han perfekt da han endelig kom.

 

Idag er det så bikkjekaldt og ekkelt utenfor døra her, at jeg skal holde meg innendørs, med nesa i tekoppen og pusle med listeskriving. Alle tre ungene har vårbursdager, og andremann selvsagt midt i terminen min, så her må våren planlegges, godsaker bakes og fryses og logistikken være i orden før mor blir for stor:-) Glad jeg liker planlegging, ellers ville fire vårbarn vært litt i overkant;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, damer! Jeg slenger meg innom dere, hvis jeg får lov :) Var som kjappest innom Bli gravid forum tidlig i høst - blei gravid kjapt - men mista :( Nå er jeg lykkelig gravid (og ulykkelig kvalm..) i 8.uke, og har sterk tro på at dette går veien!! :) Hadde vært kjekt å skravle litt med positive og kloke damer innimellom! Kort om meg: Nylig 40 år, 2 barn (11 og 17 år), relativt nyskilt i nytt forhold og nytt hus i nord-norge. Ønsker dere alle en fin dag! :)

Endret av Catfish
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...