Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Så glad du må være for at ingenting var galt, Ønsker3gull. Det må være en helt ubeskrivelig lettelse å oppleve noe så kjekt etter en så guffen påkjenning som en blødning kan være. Opplevelsen din traff meg litt ekstra i hjertet og samtidig som jeg jublet over at det gikk godt med deg, klarte jeg ikke å holde tårene unna for min egen del. Måtte finne fram ultralydbildet og bare sitte å lengte en lang, lang stund. Huff, beklager virkelig altså, for dette høres jo utgjort selvisk ut. Men tro meg...jeg ble så utrolig lettet over at det gikk godt med deg at det sikkert åpnet sluser til følelser jeg trodde jeg hadde lagt bak meg, men som jo tydeligvis ikke er glemt. Legg ut bilde av buksen da vel, når den er ferdig. Hørtes så søt ut. Stemmer for rompetroll...

 

Ønsker dere alle-særlig deg Tussemor- en fin kveld, fra en som i kveld er litt mer bløthjertet og emosjonell enn sunt er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg forstår deg En til, please. Forstår at det kom ramlende på deg igjen med følelser. Vi er jo ganske tett på hverandre her inne, og føler nok endel på hverandres glede og sorger.

 

Legen på fredag var ikke idiot altså. Han var ikke sur heller. Men manglet kanskje de antennene som ofte jordmødre har ift. gravide kvinner. De blir liksom litt som forskere tenker jeg.. litt i overkant interessert over selve saken og glemmer personen midt i det hele. Jeg er glad jordmoren var med på kontrollen, det skal jeg innrømme, det gjorde nok opplevelsen til en positiv en. Selvfølgelig også fordi alt stod bra til! :)

 

Jeg har ikke begynt å bare bruke mammaklær enda. Jeg skal innrømme at det ikke er alle buksene som er like gode å gå med, og de har jeg lagt bort. Jeg har en ny mamma-tights som jeg har brukt litt. Den er litt vel luftig rundt magen, men vet jo at om toppen et par mnd. så passer den perfekt;)

Har faktisk planer om å ta opp mammaklærne fra kjelleren imorgen, prøve dem og se om noen i det hele tatt passer denne gangen og få vasket dem. Dersom ingen passer har jeg et lite problem. Da må jeg jo ut og handle, noe jeg har liten lyst til siden jeg ikke skal gå gravid flere ganger senere.

Ytterjakke nå i vinter kan også bli en utfordring. De er jo så dyre i utgangspunktet, og har ikke lyst til å bruke mange kroner på en mamma-jakke. Så jeg tror jeg rapper en av mannen sine ytterjakker, og bretter heller opp på ermene om det går;)

 

Jeg med de andre her håper du har en fin kveld tross alt tussemor! Men jeg håper dere får snakket skikkelig ut også. Få ut gørra, det er bare bra det :D

 

Jeg skal legge ut bildet av sparkedressen når jeg er ferdig jeg. Det har ikke blitt noe sying ikveld da sybordet ikke er ledig(spisebordet) og jeg ikke orket å rydde det;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukk... blir helt øm og rar inni meg når jeg leser om dere som kan se småtten på UL og venter på at magen skal vokse. <3 Snufs.... *mumler noe om j**** møkkaspray som tar over følelseslivet* ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhhh en til please, skjønner godt at tårene kom jeg...det er ikke bare, bare å komme seg gjennom en slik sorg, uansett hvor sterk viljen er.

Tusen takk for godheten deres damer. Jeg ba om å få bil nøklene og da var det plutselig en som brå våknet...:P vi fikk snakket litt sammen, men det er som å prate til en vegg. Hvorfor han er trøtt...jo, fordi han ALDRI kommer seg i seng før langt på natt. Han er elendig til å disponere tiden sin. D skal siesmat osv. dennmannen er flink til å gjøre praktiske ting. Han tar unna både klesvask og huilstell og fyring. Legger unger, smører mat osv. Så det er ikke slik at han ikke gidder å gjøre noe. Når det er sagt, ser vi på muligheten for å i første omgang ta en pause fra hverandre uten at det koster for mye, men vi MÅ snakke litt mer. Middagen ble kjekk, men ikke takket være husbonden. Nå skal mor sove, helt utslitt. Natti natt. Ps kjærepar, det er snart din tur ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebeee: Sirdals-tur hørtes herlig ut!!! Kos dere masse :):):)

 

En til please: det du har opplevd er helt grusomt! Klart du blir lei deg når du blir minnet på det! Og du kan være lei deg og skrive om det så mye du vil, med god samvittighet!!! Håper virkelig det blir din tur igjen snart! Du skal iallefall vite at jeg tenker på deg :)

 

Tussemor: godt kvelden ble bra! Håper du kommer frem til en ordning med mannen. Kanskje pause er det som skal til!

 

Kjærepære: det blir nok din tur også! :) hvor lenge har dere prøvd?

Endret av 81-Mamma<3<3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, takk tussemor, håper du har rett! Og håper virkelig at dere får snakket ordentlig sammen, er så vanskelig når man ikke klarer å kommunisere slik man ønsker. Hva legger du i "pause"?

Her er det dessverre jeg som ikke er så god på kommunikasjon for tiden... klarer ikke uttrykke hvor mye jeg setter pris på min kjære, det skjer alt for sjelden. Tror prosessen med å bli gravid tar litt mer på enn man tror innimellom. Og diverse lyster er helt på bånn, det trodde jeg aldri skulle skje :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har prøvd å poste innlegg noen ganger i dag, men det har ikke gått.. Irriterende å skrive langt, også forsvinner alt.. Så nå prøver jeg på noen korte innlegg i stede ;)

 

Ønsker 3 gull: så godt å høre at alt var bra med gullet ditt :) legen hørtes jo ut som en idiot! Men han slipper du jo å ha noe mer med å gjøre! Det viktigste er at alt er bra :)

 

Viiii: jeg har ikke vært på helsesenter og fått intensiv behandling nei. Må vurdere det om jeg ikke blir bra i rimelig tid etter neste fødsel! Men jeg har faktisk aldri reist fra barna mine jeg,.. Så det sitter litt langt inne å gjøre det. Må nok vente til minste er et år før jeg kanskje klarer det ;)

Har hatt/har forskjellige behandlere. Men har ikke blitt bedre likevel. Det et skikkelig kipt ja! Men jeg trøster meg med at jeg er lykkelig likevell, og det hadde vært mye værre om en av oss fikk kreft eller noe!!!

 

Skjønner godt at du ikke vil reise fra barna, men kan være at en av og til bør være litt ego og tenke på si egen helse....om helsa blir bedre for mor, vil jo det til slutt gagne hele familien. :-)Skal finnes ei sånn hjemmeside ett sted som gir tips og råd for dere med bekkenløsning...men det vet dere sikkert...har vært innom drn en eller annen gang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viii: mulig jeg har sett den.. Har jo søkt endel på nettet etter dette temaet ;) du har helt rett,- et opphold som kan hjelpe meg hjelper jo hele familien. Så får prøve det når minste ikke er helt avhengig av mamma lengre:)

vi får jo hverdagen til å fungere på et vis nå også, så sån sett går det jo rundt! Men mye er en utfordring ja! Bare en ting som å ta en helgetur.. Hvor kan man dra når man ikke kan gå noe særlig? Der barna får kost seg, og jeg får vært med? Det er sannelig ikke bare bare lengre! Før jul tok vi en tur til Kristiansand dyrepark, -der kan man nemlig leie elektrisk rullestol :) så der kjørte jeg rundt med treåringen på fanget, og mannen trillet 1 åringen i vogna. Det var en fantastisk dag :) tror vi skal ta en tur til våren igjen også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjærepar, prosess "bli gravid" kan være knall heftig, spesielt når man sliter med å få det til...og alle disse hormonene gjør oss til noen underlige vesen i blant :P bare så synd at vi ikke har kontroll på dem ;) her er lystene tilnærmet fraværende...slik har det vært tidligere også, men så er jo mannen totalt fraværende også og tørr ikke ta på meg i tilfelle jeg kan få vondt, han lukter osv...mange unnskyldninger for å slippe unna :( med pause mener jeg at han flytter ut! Når og hvor lenge får vi se...om vi tar det som separasjons tid eller ikke osv må diskuteres. Mye for å se om vi har det bedre uten hverandre. Vi ble ikke enige i går, men vi får ta det nå etter eksamen min, også tror jeg vi skal vente til etter guttenes bursdag. Det blir jo en utfordring og mulig belastning for dem også, selv om at jeg tror vi skal klare å gjøre det greit for dem!!! Også får vi se hva vi gjør i forhold til fødselen. Jeg har ikke behov for å ha han med, annet enn for å følge med babyen etter at den er født og det kan jo noen andre også gjøre :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usj, blir en utfordrende tid for deg fremover, tussemor! Håper dere får til en grei overgang for guttene, da blir det lettere for dere også. Når er eksamen og bursdager?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eksamen er nå på tirsdag og bursdager i februar, så det er travelt framover. Håper å slippe nattevakter framover, kan hende det hjelper litt på. Nå sovner jeg før ungene og våkner midt på natta, er helt ute å kjøre når det kommer til døgnrytme :P skal få det avklart i løpet av januar. Så da begynner ting å ordne seg litt, får vi håpe :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helg er alltid aktiv tid her inne.

 

Tussemor: Aaargh! Han mannen din ville jeg hatt om du hadde betalt meg for åt a over ham, gitt. No offense, men han virker ikke som et funn. Jeg tror en separasjonsperiode kan være lurt, da vil dere fort kjenne på hva dere savner og ikke, og kanskje er det rett og slett slik at dere har det bedre om dere ikke bor sammen med hverandre. Ikke noe galt i det. Jeg har en venninne som hadde det litt slik med mannen hun fikk tvillinger med. Da jeg for noen år siden ga ut bok om det å bli mamma på egenhånd, sendte jeg en til henne, for hun sto midt oppe i brudd med denne idioten. To dager senere fikk jeg sms:"Hvorfor var ikke denne boka ute da jeg gikk grvaid, da hadde jeg spart meg mange mnd med desperat prøving og frustrasjoner!". De fungerer faktisk bedre som venner og samarbeider greit nå som han er ute av huset. Tenk på deg selv og snakk med både fastlege og arbeidsplassen din, for blir det samlivsbrudd midt i alt du opplever nå, er det ganske mye de kan gjøre mht tilrettelegging. Og kople på NAV, slik at du får all økonomisk hjelp du kan!

 

Grøne: Mammabukser er alltid en lettelse! Her kom de på i uke seks, så du har greid deg lenge!

 

81Mamma: Vi har travere. De vi leier hos driver ganske aktivt med trav, og jeg er gammel hestejente, så da vi flyttet hit tok jeg til meg en gammel varmblodsmerr som liksom er familiens fellesprosjekt, for hun er så kosete (har vært mishandlet og nesten sultet i hjel før vi fikk tak i henne). Målet er å sette på henne føll til sommeren, for travet og stammen hennes er superb! Deilig hobby og ren terapi for begge oss voksne... vi krangler nesten om hvem som skal ta stallen;-)

 

Ønsker: Kan signere den om legers sosiale antenner. Svigerinnen min er akuttkirurgisk overlege i England, og mannen min og jeg lurer stadig på hvordan hun er mot pasientene, for det skorter virkelig på EQ der i gården. Veldig smart og flink dame, men ikke so fryktelig sosialt begavet:-S

 

Her har helga gått fort, med baking, lek og besøk. Men jeg er igjen frustrert over dama lillebror har valgt å få barn sammen med. I går kom de hit og treåringen vår, som er en skikkelig følelsesklump, hadde gledet seg sånn!! Han laget kake og muffins, pastasalat og foccacia sammen med meg og var helt vill over at babyen skulle komme. Sent på ettermiddagen kom de, men da fikk vi ikke en gang løfte vekk pleddet som dekket babyens ansikt, for han kunne jo våkne. De rørte ikke noe av det vi hadde laget og etter ti minutter dro de, for de "måtte dusje" før babyen våknet. Gavene jeg hadde strikket tok de ikke med seg en gang, og mens da var her sa ikke dama ett ord hun bare satt der og var pottesur. Hurra! Jeg går overens med de fleste, men den dama der er ko-ko! Jeg måtte ringe den andre broren min og blåse ut frustrasjonen til ham og forloveden da de dro... Teite folk altså!

 

Nei, nå venter dagens latte!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma, jeg tror du må være tålmodigheten selv! Bra for den dama at jeg ikke var der de ti minuttene :P:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hoi,her har det jo vært en hektisk helg ser jeg..vi har vært på hytta i ro og fred og der er det super dårlig dekning så da måtte jeg lese meg opp nå.

Tussemor:dette var jo voldsomst,hva med litt par terapi,tror du sa at det var prøvd,men skader jo ikke å prøve igjen. Dere må jo til mekling uannsett hvis dere har felles barn ved en evt seperasjon.

Husker ikke resten,men til dere som trenger support,heier jeg som bare det:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hønny, da tror jeg faktisk det bare får bli mekling. Vi gikk i terapi over ett år...:P men forholdet vårt er nok voldsomt opp og ned og ustabilt...Jeg tror ingen av oss orker den runden igjen. Fungerte svært dårlig. Dog, jeg tror det kan være en løsning at han flytter ut en stund...han har ikke vært borte fra meg/oss siden vi giftet oss for snart 7 år siden...DET er til å bli gal av. Jeg tror faktisk også at vi vil fungere bedre om vi bor hver for oss og at ungene bor med meg. Det motsatte er i grunnen ikke ett alternativ og "pendling" en uke her og der er heller ikke aktuelt...MEN vi MÅ roe oss litt, prate mer sammen, så ordner det seg til det beste tilslutt :P bare at akkurat nå er det enormt slitsomt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehehe.... jeg er ikke så tålmodig, men blir (heldigvis) så satt ut av folk som ikke kan oppføre seg at det tar en stund før jeg summer meg... og innen jeg summet meg, var de dratt:-)

 

Jeg vet at jeg er veldig avslappet i forhold til sånne babygreier. For min del spiller det ikke noen rolle om folk kommer på besøk samtidig som jeg kommer fra sykehuset, jeg blir ikke hysterisk om babyen min våkner utenfor tidsplana og skjønner at folk har lyst til å holde den lille. Derfor blir jeg litt indignert når folk er så hysteriske som min bror og han private lavtrykk tydeligevis har tenkt å være:-S Men, men... kanskje er det derfor jeg venter nummer fire... og ikke mister nattesøvnen over litt skipling av valsen? Jeg har imidlertid laget en veddemålspool med mannen min, mor, min andre bror og hans forlovede kalt "hvor lenge før det forholdet der tar slutt?" Onde meg!

 

Nå har jeg inntatt sofakroken, med solo, nybakt brød og et lass kake som gjestene mine ikke ville røre i går. Som mannen min sier "Hvis lavtrykket til broren din hadde tillatt seg å smake kakene dine og høre på erfaringene dine, ville hun kanskje finne grunn til å smile, hun også" Wo-hahahahahahaha!

 

Skål for oss som ikke er umodne nittenåringer når vi får barn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlig Bokormmamma, må bare glise :) å takk for klem og gode ord!!! :) nå skal jeg sove mens gubben jobber på spreng med div husarbeid :P i morgen er siste innspurt på eksamen skrivingen!! Gud som jeg gleder meg til å bli ferdig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha! Lavtrykket til broren din! Det må vera dagens beste uttrykk! Høyrest ikkje ut som om antennen der i gården er så lange heller.

 

Sender ein klem til tussemor, og håpar at det roar seg litt i heimen.

 

Her er det svært stille sidan mannen er på jobb, så då har eg berre meg sjølv og kattane å tutla med. Godt i blant.

 

Av alle merkelege ting, i går var eg og kjøpte garn og mønster til ein køyrepose - og var så nøgd med at eg hadde funne det, og at tanta mi ville strikke. Det er det første babyplagget eg har kjøpt...så viser det seg at mamma si venninne strikkar ein nesten heilt lik til meg på bestilling frå mamma, berre i ein litt mørkare grå nyanse. Og det er det einaste mamma har kjøpt! Ganske sprøtt, så i dag måtte eg vera med til denne venninna for å sjå det som skulle vera hemmeleg og godta fargar og mønster. Tok litt tid før eg fekk summa meg, men det blir fint. Så får eg heller gå tilbake og bytta garn til ei anna oppskrift i kjole eller dress eller noko..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma: det hørtes kjekt ut med den hesten :) jeg solgte den siste hesten min for 4,5 år siden. Flyttet 90 mil, og ønsket å prøve litt uten hest (det tar jo så mye tid;) på de årene har vi fått to barn, og nr 3 på vei. Så føler ikke det har vært tid til å begynne med hest igjen. I tillegg har jo bekkenet slått seg aldeles vrangt da! Men vi bor faktisk på en gård (uten drift), så jeg håper noen av ungene blir dyreinteressert, og at vi kan få noen hester på gården etterhvert :)

 

Den dama til lillebror hørtes håpløs ut! Håper hun kommer seg litt på sikt!

 

Tussemor: skjønner godt det ikke er enkelt for deg for tida! Håper alt ordner seg til det beste! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tussemor, håper dere får diskutert dere fram til en ordning. Her får vi testet ut kommunikasjonen vår om dagen. Vi har startet ny året med oppusningsprosjekt av halve huset. Slipper heldigvis å bo midt oppi.

 

Har vært borti noen mødre som bare må hjem til kl 13 eller 19 for da skal babyen sove. Var veldig spent på da broren min fikk her. De to er heldigvis avslappet, og guten er en liten sjarmør som tvinner tanta si rundt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaaaaaa, brorens private lavtrykk, ja! Du får sagt det :D Flirer bra her!

Nå må jeg innrømme at jeg venter skikkelig på tanta... grrrrrr.... går jo på spray og skal da få mensen før UL på onsdag. Neeeeeida, nå gjemmer hun seg bare.. afffff....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjærepære - du vet det er mange som blir gravide rett før de skal igang med assistert, og at det kan være en grunn til at ikke tanta kommer?! :P

 

Tussemor: Å herre, har dere ikke vært fra hverandre på sju år???!! Ikke rart dere sliter! De siste sju årene har jeg vært på skikkelig jentetur i utlandet to ganger, og borte noen dager i jobbsammenheng mange ganger. Mannen hadde nylig kun vært borte på noen korte jobbreiser, og til slutt måtte jeg nærmest pakke kofferten hans og sette ham på et fly til Spania sammen med noen kompiser. Selv om han er god som gull merker jeg at vi har behov for litt avstand en gang i blant. Hva med å begynne med en helg fra hverandre? Lykke til, du finner nok ut av hva som er best for deg! :)

 

Nå er det natta her - utslitt etter en lang innehelg her på iskalde østlandet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Cayenne, jeg tror ikke kona mi hadde blitt så blid om jeg hadde blitt gravid på naturlig måte :D Satser på det er sprayen som forsinker saker og ting litt. Sov godt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha, glemte at dere var to jenter, haha - kan nesten se det for meg - rimelig sur kone etter at du har vært på byen med total blackout og påfølgende graviditet ;) Men nå ER det natta for meg altså! :P Søte drømmer ønskes dere alle! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...