Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bokormamma: stakkar moren din :S

Jeg hadde ikke bekkenløsning i det heletatt med nr 1, og fikk det de to siste ukene med nr 2. Men det ble aldri bra etter fødsel (15 md siden). Jeg sliter veldig med å stå, gå og sitte! Men ikke med å snu meg i senga og gå trapper og slikt. Det har aldri vært noe problem. Prøver også å holde kroppen i gang, så trener 1 time 3-4 ganger i uken, og rusler rundt huset en 20-30 min. Det går greit. Men å gå inne i huset og slikt er håpløst! mannen som vasker, handler og rydder. Jeg sitter å lager middag og bretter tøy. Det er det jeg bidrar med på hjemmefronten ;)

 

Kunne i utgangspunktet tenkt meg 4 barn, men det har jeg slått fra meg! Vi tar sistemann nå, også håper jeg at jeg kan bli bra for godt! Er 9 uker på vei nå, og er ikke blitt verre enda. Prognosene for å bli bra vet jeg ikke. Men jeg har innsett at det sikkert er snakk om år! Når det ikke var bedring på 15 md etter forrige fødsel, så er vell sjansen liten for at det blir så mye bedre denne gang..

 

Hvis du har pleid å bli fin etter fødsel blir du sikkert det denne gang også. Det virker som folk har det på forskjellig måte. Er det siste barnet dere skal få nå? Eller har du lyst på fler?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du er godt i gang med syinga ønsker3gull :)

 

Her er middagen fortært, og ungene er klar for senga. Eller, mamma'n synes ungene er klar for senga, småtrolla selv er sterkt uenige. Får drøye 10 min til da, er tross alt lørdag i morgen. Vurderer en tur opp i snøen i helga, enten Sirdalen eller Brekko. Må sjekke snøforholdene. Kakao, kvikk lunsj og akebrett :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma: stakkar moren din :S

Jeg hadde ikke bekkenløsning i det heletatt med nr 1, og fikk det de to siste ukene med nr 2. Men det ble aldri bra etter fødsel (15 md siden). Jeg sliter veldig med å stå, gå og sitte! Men ikke med å snu meg i senga og gå trapper og slikt. Det har aldri vært noe problem. Prøver også å holde kroppen i gang, så trener 1 time 3-4 ganger i uken, og rusler rundt huset en 20-30 min. Det går greit. Men å gå inne i huset og slikt er håpløst! mannen som vasker, handler og rydder.

Jeg sitter å lager middag og bretter tøy. Det er det jeg bidrar med på hjemmefronten ;)

 

Kunne i utgangspunktet tenkt meg 4 barn, men det har jeg slått fra meg! Vi tar sistemann nå, også håper jeg at jeg kan bli bra for godt! Er 9 uker på vei nå, og er ikke blitt verre enda. Prognosene for å bli bra vet jeg ikke. Men jeg har innsett at det sikkert er snakk om år! Når det ikke var bedring på 15 md etter forrige fødsel, så er vell sjansen liten for at det blir så mye bedre denne gang..

 

Hvis du har pleid å bli fin etter fødsel blir du sikkert det denne gang også. Det virker som folk har det på forskjellig måte. Er det siste barnet dere skal få nå? Eller har du lyst på fler?

 

har du fått noe tilbud på behandling - dra bort på ett helsesenter hvor du får intensiv behandling?

 

Venninna mi fikk det, men ho oppdaga etterhvert at ho var gravid på nytt når ho var inne, så utbytte var ikke helt 100% da. Men ho fikk etterhvert også påvist bekkenlåsning i tillegg og fikk da hjelp med dette hos kiropraktor og kom seg noe.

 

Det må være fryktelig kjiipt med slike plager! Bank i bordet, men er overlykkelig over å ha sluppet unna slikt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere... jeg er totalt utslitt jeg!! Alt gikk bra på sjekken:) :) Jeg ble så totalt overlykkelig og hadde tydeligvis grudd meg og vært så bekymret at da vi satte oss i bilen ble jeg totalt utladet og holdt på å sovne!.. klokka 11.00 liksom! Så har det gått i ett resten av dagen med kjøring hit og dit.

Men på sykehuset altså; legen tok innvendig ultralyd og vanlig gyn. sjekk. Han kunne ikke se hvorfor jeg hadde blødd! og alt så bra ut. Han sjekket jo på en måte ikke spiren da, for det var jo ikke derfor vi var der. Skjermen han brukte hadde han mot seg, så jeg så ingenting. Mannen var med og holdt hånden, men stod sammen med jordmor og kunne se på skjermen. De lo og smilte og holdt tomlene opp mot meg for å vise at alt var bra. Det var visst en veldig aktiv krabat som turnet noe voldsomt. Krøket seg sammen og strakk seg ut så lang h*n var:D armene gikk som trommestikkere og da lo jordmor høyt. Mannen sa at han hadde selv sett at livmorhalsen var lukket og lang og fin, at morkaka lå fint og da slappet han av og begynte å more seg over vidunderet i magen:) Det var virkelig et ubetalelig bilde dere.. å se mannen min sammen med jordmor som lo og pekte og prøvde å gi meg flere beskjeder med tegnspråk. Legen var skikkelig tørr og var ikke interessert i å fortelle annet enn at alt så bra ut og tenkte overhodet ikke på at kanskje den vordende moren hadde lyst til å se. Så plutselig tok jordmor tak i skjermen og snudde den mot meg, så legen måtte reise seg opp og følge etter skjermen. Så plutselig stod liksom alle oppe sammen med meg og så på en utrolig aktiv krabat:D

Jeg så ikke så mye da, før legen tok grep og snudde skjermen mot seg igjen. Men jeg ble ivertfall betrygget, og det var utrolig morsomt å se de to som prøvde å kommunisere med meg bak ryggen til legen:D Jeg spurte jordmoren på et tidspunkt om hun kunne se at alt så bra til sånn av det hun kunne se, og hun nikket iherdig og smilende og opp med tomlene igjen:D Så alt i alt.. en helt herlig opplevelse!

 

Vi skal tilbake torsdag neste uke for den vanlige OUL, så jeg regner med at da får jeg se mer av knøttet.. og da tar de jo en grundig sjekk av organer, hjerne osv.. og kanskje får vi til og med se/vite kjønnet:)

Å vite kjønnet var helt fjernt for meg idag. Tenkte ikke på det;) Det får bli neste uke eventuelt:)

 

Takk for omtanken deres venner:) !!! Jeg har ikke ork overhodet til å sette meg ned å sy nå.. men det blir en liten dress med "lykketroll" på rompa.. hihi, eller kanskje "rumpetroll" er en mer passende tekst skrevet på bleierompa?:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så godt å høre at alt var bra :-D bare å slappe av da ja :-) kjedeli lege må jeg si, kunne fått sett litt mer da ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

81-Mamma: Jeg tar gjerne de månedene med slit som svangerskapet er med bekkenløsning, så lenge jeg slipper å slite med det etterpå. Det eneste jeg har hatt problemer med i etterkant av svangerskapene er å gå på ski. Bare femhundre meter på langrennsski og jeg er ødelagt i flere uker etterpå. Så langrennsskia er gitt bort! Får kjøpe meg truger eller noe slik i stedet;-)

Jeg tror nok dette blir sistemann for oss. Fire tette som skal følges opp er bra for meg. Mannen min skulle gjerne hatt sju (!!) unger, men da parerer jeg med at han skulle startet tidligere... eller at han får gro sin egen livmor. Jeg koser meg veldig med å være gravid og koser meg også (noe overraskende for meg selv) som hjemmemamma. Men jeg kjenner også på at det skal bli greit å gå videre fra småbarnsfasen om noen år. Det er jo intenst! Og jeg har (hvis dette svangerskapet fortsetter like fint som det har vært) snart hatt fire vellykkede, fine svangerskap og fødsler på fire forsøk. Da bør man takke seg fornøyd og takknemlig, tenker jeg.

 

Utrolig godt å høre at spiren hadde det bra, Ønsker! Kos deg nå i helga og hent deg inn litt etter følelsessjokket!

 

Her er eldstedatter emigrert til oldeforeldrene ("herregud, jeg trenger litt pause fra dere innimellom, det må dere forstå"... herlig med veslevoksne seksåringer) så mor har smurt gutta sine med å la treåringen være innkjøpssjef for helga. Altså skal det bakes både muffins og sjokoladekake, serveres pastasalat og foccacia og vi skal ut med hestene. Tjo-hooo! I et svakt øyeblikk har jeg til og med lovet å ta småtassen i natt OG stå opp med de to små i morgen... Så dette blir litt av en helg! Midt i alt dette kommer lillebror på besøk for å vise fram nyttårsbarnet sitt, så jeg kjenner jeg gleder meg litt til søndag, jeg...

 

Ha en vakker helg, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så herlig å høre at det endte godt, Ønsker! :)

Ligger her på gulvet og venter på at den plutselig ekstremt mørkeredde 8-åringen skal sovne :o måtte se på Idol, og så kunne vi ikke droppe lesingen etc. etc... Synes det blir mer og mer jobb med barna etterhvert som de blir større, jeg! Massevis av lekser å følge opp hver dag, og alskens intriger, kjærlighetssorg og gud vet hva. Ja ja, det snur vel en gang.

 

Herlig veslevoksen kommentar fra 6-åringen, Bokormamma! Minner meg om da 8-åringen som da var fire lå på rom med sin to år yngre bror som pleide å våkne en gang i blant. Etter en av disse nettene utbrøt hun; "Mamma, det er en belastning å våkne slik om natta."

 

Nei, nå har hun visst endelig sluknet. Da blir det tv og sjokoladeorgie :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en super start på helga ønsker!!!

 

Her jobber jeg iherdig med å holde blodpumpen i sjakk. Vi skal liksom på hotell overnattings julebord i dag. Skjønt enig om at vi skal reise tidlig. Ungene gleder seg til å være med svigers. Vi er alle klappet og klar bortsett fra 1...han ligger å purker å sover. Jeg har gitt klar beskjed om at han får stå opp å være klar selv. Er så jævli lei av at han ALDRI kan holde avtaler. Ungene på sin side har gjort alt som står i deres makt for å få liv i faren, uten hell. Har bare lyst til å gråte, ungene har bare såååå lyst å ha kontakt med sin far, men det får de ikke...kun HVIS det passer han. Akkurat nå har jeg ikke lyst å reise i det hele tatt. Mye bedre å være hjemme alene med ungene. Måtte bare blåse ut litt i håp om at det ikke smeller her.

 

Håper dere får ei nydelig helg alle sammen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så trist at du fikk en sånn start på helga da Tussemor :( håper det ordner seg og at turen blir bra likevel, er jo veldig herlig med hotell og litt alenetid av og til :) lykke til!

Her er jeg akkurat forlatt, kjæresten og kompisene skal ut på tur, men han kommer hjem litt senere i dag, så vi skal kose oss med film ikvell! I mellomtiden nyter jeg litt tid for meg selv mens jentungen og overnattingsgjesten hennes leker og koser seg på rommet hennes....og mor selv får kose seg med hekling <3 holder på med et babyteppe, har et helt lager klart med strikka-og hekla ting, så håper spiren sitter snart :) har til og med strikka dåpskjole, gleder meg til den starter sin forhåpentligvis lange familietradisjon :) (ikke at jeg skal ha så mange, men heller at den kanskje kan brukes i flere ledd fremover)

Endret av Ønske-spire
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å kjære deg tussemor:( Det hørtes ut som et mareritt:(

La meg spørre.. har han alltid vært sånn? han har ikke noe slags 40-års krise da eller?!?

Skjønner at du ikke har lyst til å reise vekk alene sammen med ham når han er sånn.

Alt vi ønsker oss er en mann som stiller opp i tykt og tynt og setter deg og ungene høyest her i verden. Jeg synes IKKE det er for mye forlangt. MEN.. jeg har opplevd noe annet! Jeg fikk eldstemor med en mann som ikke kan kalles "mann". Det var ikke noe tak i ham, han gjorde som han ville, satte andre ting høyere enn meg og den lille jenta hans, asosial og ville hverke ha besøk eller dra på besøk, subbet rundt i joggebukse og hadde et temperament som ikke lignet grisen.

Jeg gikk fra ham da eldste var liten. Det er faktisk den beste avgørelsen jeg noensinne har tatt! Nei.. den beste var å gifte meg med min nåværende mann! Han hadde hatt det på samme måte med sin eks, så vi visste hva vi IKKE ville ha ivertfall. Nå er vi så heldige at vi nå i runde nr. 2 setter hverandre og ungene høyest i hele verden:).. men det har vært noen lærepenger. Jeg skjønner nå hva faren min sa da jeg og søsteren min vokste opp " ha gjerne mange guttekjærester.. men pass deg vel hvem dere får barn med!"

De klokeste ordene jeg har hørt. Hadde jeg bare hørt de ordene på den måten han ville jeg skulle høre dem den gangen. Men de var glemt. Men NÅ.. nå er det ord jeg vet jeg kommer til å si til mine egne barn i årene fremover. Sammen med ord som " Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg". Klisjè ? ja, men likevel viktig synes jeg. Og veldig, veldig riktig etter min mening. Ikke alltid jeg selv klarer å leve etter det.. men hvis man huker tak i seg selv av og til og minner seg på de ordene.. ja, da prøver man ivertfall:)

 

Jeg håper du får en fin helg tussemor.. og at dere får virkelig satt ting på agendaen og snakket om ting. Dette er ikke ting som må forbli usagt eller gjemmes bort. Dette er jo livet ditt, livet hans og livet til ungene deres. Vi har bare ett liv så langt vi vet!;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk. Han klarte tom å legge igjen alle sakene mine hjemme, så nå måtte jeg ut å shoppe...sukk...jeg HATER shopping og spesielt når jeg vet at pengene bør brukes på andre ting. Han har bedt om unnskyldning utallige ganger, men det måtte en gråtkvalt tussemor til før han i frustrasjon tok ut penger til meg...Vi er ikke de med best økonomi, men vi har så vi klarer oss. Så de lusne grunkene kunne han gitt meg i forkant...men, men. Jeg har krevd at han betaler maten nå :-p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å så godt å høyre ønsker3gull :) Eg får stadig vekk rennande auge av dette forumet..pussig det der, Ser levande for meg sur lege og hoppande glad mann og jordmor, hahaha!

 

Håpar helga di berre vert betre og betre tussemor.

 

Og at helga di bokormamma vert betre enn du trur.

 

Her har eg vore i strikkebutikk for første gong i livet og handla noko! Fekk tips om Sandnes garn og Mariusmønster til dei minste, så no har eg handla inn nydeleg lysegrått og kvitaktig ullgarn og håpar veldig at tante kan strikka ein køyrepose til vesla...Vanvittig søtt!

Eg har og henta pakke med klede frå Ellos, denne veka har magen vokst seg ut av både dongeribukse med strikk og turbukse, så det var på høg tid å få i hus ei dongeribukse for gravide og to tights...har heldigvis ein del litt lause kjolar som kan brukast framover :) O lukke kor godt det var å ha på gravidebukse! Trudde eg hadde litt god tid, men siste veka har det berre est ut, veke 20-21..

 

Håpar de får ei fin helg alle saman!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehehe Grøne, jeg måtte dra fram mamma klærne i uke 4 ca...helt grusomt :) helgen blir nok å fortsette i stilen jeg allerede har skissert. Vurderer faktisk å ta bilen å kjøre hjem. Gubben har nå sovet i flere timer til tross for at jeg sa tydelig at det ble kjedelig hvis han skulle sove hele tiden. Håper du har ei god helg og nyter mamma klærne ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ingenting å klaga på, det er til og med sol heile dagen..

Kvifor er mannen så trøytt då eigentleg? Høyrest ikkje så kjekt ut..

 

Kleda var supre, skal snart i bursdag - då skal tights på under kjolen..la vekk den første buksa i veke 7 trur eg, mest pga at eg vart så oppblåst. Den skikkelege gravidemagen har kome no frå jula og utover..fæla fart og! Men kjekt det, at ein ikkje berre ser ut som om ein har ete for mykje over langt tid..sjølv om det og kan skje..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, tussemor! Han virker som om han virkelig ikke gidder å prøve engang! (Unnskyld at jeg sier det altså) men makan til ubrukelighet da!! Kjenner jeg blir sint på dine vegne..

 

Jeg vil jo ikke oppfordre til noe som helst, men du skal vite at det finnes så mye bedre der ute for deg! En som vet hva han har og tar vare på deg!

God helg klem fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff Tussemor, kjenner til den typen mannfolk :-( ene exn min var sånn, så når han hadde ungene sine måtte jeg ta meg av de også for han sov. Blir frustrert av mindre. Håper du får litt vett i hode på han snart. Skal ikke være sånn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du hva jeg hadde gjort tussemor? Jeg hadde tatt bilen, latt ham få sove, enten dratt på eget hotell med spa eller noe eller hentet ungene hos svigers. Når du henter ungene hvor svigermor helt sikkert er en smule overrasket kan du si " sønnen din sover og har ingen planer for oppholdet. Han kunne like gjerne vært hjemme og sovet.. som han pleier!! DET gidder ikke jeg. Da vil jeg heller være sammen med barna mine".

 

Altså.. FOR en tulling! Hva var planen med oppholdet på hotell egentlig? han høres ikke spesielt interessert ut. Høres ut som han bare trengte å komme seg litt bort fra unger jo! Nei, ikke vet jeg.. men han der er ikke mye å samle på. Hvorfor er han så trøtt hele tiden egentlig?!? sover han ikke om natta?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jaggu jeg hadde dratt hjem jeg...kjenner jeg blir irritert langt inn i margen. Hadde gjerne vært greit å ta en alvorsprat nå, finne ut om man skal satse eller pakke sammen. Ønsker deg alt godt tussemor, håper dere finner ut av det snart slik at du kan se fremover.

 

Sitter her og drømmer om en lottogevinst. Sukk. Vi har heller ikke særlig romslig økonomi, men klarer oss, men merker at å skulle bo på 120 kvm med tre barn kan bli i trangeste laget. Ny (brukt)bil trenger vi også..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har prøvd å poste innlegg noen ganger i dag, men det har ikke gått.. Irriterende å skrive langt, også forsvinner alt.. Så nå prøver jeg på noen korte innlegg i stede ;)

 

Ønsker 3 gull: så godt å høre at alt var bra med gullet ditt :) legen hørtes jo ut som en idiot! Men han slipper du jo å ha noe mer med å gjøre! Det viktigste er at alt er bra :)

 

Viiii: jeg har ikke vært på helsesenter og fått intensiv behandling nei. Må vurdere det om jeg ikke blir bra i rimelig tid etter neste fødsel! Men jeg har faktisk aldri reist fra barna mine jeg,.. Så det sitter litt langt inne å gjøre det. Må nok vente til minste er et år før jeg kanskje klarer det ;)

Har hatt/har forskjellige behandlere. Men har ikke blitt bedre likevel. Det et skikkelig kipt ja! Men jeg trøster meg med at jeg er lykkelig likevell, og det hadde vært mye værre om en av oss fikk kreft eller noe!!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma: 4 småtroll blir sikkert nok ja. Jeg elsker småbarna mine! men kjenner som deg at det kan bli godt når de vokser til litt ja :) Får håpe du kommer deg raskt og fint etter svangerskapet :) hva slags hester er det dere har? Jeg har også drevet endel med hest tidligere. Mest trav.

 

Grøne: jeg er bare 9 uker på vei, men det går i løse bukser ja! Er allerede vanskelig å skjule magen! Men prøver 3 uker til.

 

Tussemor: dette høres skikkelig kipt ut!!! Jeg synes rett og slett synd på deg! Jeg tror jeg bare ville dratt hjem jeg. Hvis ungene gledet seg til å være til svigers kan de jo bare være der, så kan du hvile deg hjemme. Men håper for din del at mannen har tatt seg kraftig sammen og at dere har fått det kjekt likevel :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også hoppet inn i mammabukser for lenge siden :) Deilig å slippe stramme bukser.

 

Nå skulle jeg pakke litt, legge frem klær og bake boller, men jeg er så TRØTT at jeg heller kryper under dyna. Får sette alarmen på i morgen tidlig og gjøre det da. Har lovet ungene en dag i snøen, så da vender vi nesa mot Sirdal :) Men først: zzzzzzz!

 

Ps: håper du har en fin kveld tross alt tussemor!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...