Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Kjekt å lesa om planar for nytt år, det greier du nok bokormamma!

 

Håpar de som er sjuke blir raskt friske og at søvn kjem raskt på plass etter julefeiringa. Her har eg hatt ferie så og seia heile desember, og først i går snudde vi døgnet nokre timar - klønete! Men men, kjekk nyttårsfeiring og god start med mannen i dag. Vi nyt kvarandre og selskapet så lenge vi kan før kvardagane brakar laus. Det blir jo eit spennande år dette, med vesla som kjem i mai, naboen her får ei lita i mars og kusina mi skal gifta seg i august. Kan ikkje skjøna anna enn at dette må bli bra.

 

Det nærmaste eg kjem nyttårsforsett i år er å halda fram med treninga, eta sunnare enn i jula og ikkje minst bli flinkare til å pleia relasjonane mine med vener. I kvardagsmaset vert det sjelden tid til besøk og anna kjekt, men det gir jo så mykje når ein først er der. Så det vil eg gjera meir av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ønsker3gull... du er ikke alene! Jeg har allerede sett fram til hverdag i flere dager. Men det er mest fordi mannen er så sjuk. Enda er han helt i ørska, og nå topper han det hele med å være sur og sint. Hurra!

 

Nei, det skal bli litt godt med hverdag igjen og en normal rytme. Jul er moro, men det er like greit det bare en en gang i året.

 

Og jeg er helt enig, Grøne, det er litt tiltak med sosialisering, men det gir så mye igjen! Spesielt når det involverer barna, kjenner jeg at det er godt for oss alle å være sammen med andre, enten det er familie eller venner:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt jula er over!!! Imorgen skal jeg tilbake til jobb i 50%,slipper å jobbe netter bare dagtid blir deilig:-) Endelig er bronkitten borte,tok 4 uker...og kvalmen er nesten borte,måtte passere 15 uker denne gangen gitt.

Etter nyttårsaften fra helvete,er nyttårsforsettet 2013 å ikke feire jul med enkelte deler av svigerfamilien neste år,det er de samme som lager kvalme for oss andre hvert år,så neste år blir ikke det aktuelt,deilig at gubben og jeg er enig og.

Har falt litt ut på hvem som tester etc,da jeg bare har hatt mob i julen og den er litt knølete å lese på.

Men krysser alt som vanlig;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og ps har bestilt meg Doppler,kjekt å ha når man skal reise runndt halve kloden om kun 25 dager,gleder meg;-)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor blir det av en til, please? ;) har du testet?

 

Godt nytt år alle supre damer! Her blir det finnebiff til kvelds i kveld. Venter bare på at det skal pipe i fra ovnen så er den ferdig! Snadder!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen, og godt nyttår! Har hatt litt pause herfra i jula,vært mye farting rundt omkring og har hatt mye koselig besøk av slekt og venner - godt det er over :) starta juleferien med nervepirrende testing i et par dager, men lille julaften kom TR, blææææ..... Men, det positive er at jula har gått fort,og ifølge kalkulatoren nærmer det seg tid for EL igjen, så da er det bare å fortsette å prøve.....aner egentlig ikke om EL-stipulering fungerer så vurderer faktisk å gå til innkjøp av EL-tester eller noe slikt for å kartlegge......så får vi håpe at 2013 blir et bra og fruktbart år!

Husker ikke alle nickene, men gratulerer til dere sm har testet positivt, og god bedring til de som har influensa (som meg), eller som sliter med kvalme og andre symptomer.....

Kjenner jeg lengter etter litt kvalme ;)

Endret av Ønske-spire
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor blir det av en til, please? ;) har du testet?

 

Godt nytt år alle supre damer! Her blir det finnebiff til kvelds i kveld. Venter bare på at det skal pipe i fra ovnen så er den ferdig! Snadder!

 

Her er jeg :)

 

To dager over IKM og ingen TR i sikte. Negativ test i går, venter med å teste til torsdag hvis ikke mensen er kommet før det. Så her er det enten a) syklustull eller B) sen HCG produksjon. Dere kan jo gjette hva jeg håper det er :)

 

Som flere her inne er jeg egentlig er ganske så sliten etter julefeiringa, selv om julen har vært deilig og sosial. nå må jeg bruke litt tid påå omstille fokuset fra ferie til jobb...og det er merkelig blandet mellom at jeg gleder meg og at noe stritter i mot og vil forbli i sene frokoster og ferie. Men sier meg også enig med Olav H. hauge..det gjeng an å leve i kvardagen og.

 

Satt lenge på nettet her om dagen etter kommentarer her inne om forfatterskap kombinert med . Kom nemlig brått på et dikt fra Haldis Moren Vesaas, der hun beskriver hvordan hun fortvilet forsøker å dikte mens babysønnen ligger ved siden av og krever hennes oppmersomhet. Som alltid skildrer hun dette så varm og ektefølt...og sønnen vinner jo såklart tilslutt. Noen som kjenner til dette diktet? Tenkte jeg skulle poste det her til dere, men kunne ikke finne det. Søkeordene ledet meg bare til "Voggesang for en bytting" og jeg klarer enda ikke å lese den uten å huuuulke...enda så mange ganger jeg har lest diktet. Brukte det til og med i en oppgave om funksjonshemmedes plass i det førmoderne samfunnet.

 

AH..slektskrøniker! Har akkurat nytt meg gjennom Bakom synger skogene, Det blåser fra dauingfjell og Ingen vei går utenom av Gulbranssen. Kjenner jeg bare har lyst til å bo på en avsidesliggende storgård og være gift med en bjørn av en bonde og flakke om i skogene etter å ha stukket nesen ned i de permene. Skjønner ikke at han ble så kritikerslaktet i sin tid, stakkars mann.

 

Nei, nå dykker jeg lenger og lenger inn i bøkenes verden, og skal egentlig opp til svensk krim på TV og resten av sjokoladekjeksene mine som må spises på denne siste feriedag, vel...må og må fru blom. Men VIL, nam nam..I morgon skal eg byrja på eit nytt og bedre liv..truuuuur eg :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke ofte man ser folk sitere Jakob Sande! Er en smule bokinteressert jeg også. Og kommer opprinnelig fra Sandes hjemkommune :) Fin liten linje det der :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da er julen over :( har kost meg såå masse, og kun slappet av, ikke noe stress eller noe, lagt på sofaen og lest og sett på tv :) og nøte hvert eneste sekund, hadde ønsket det var en uke til jeg, hehehe, men men. I morra er det ul, så kjempespent! Og så skal jeg kjøpe bøker på universitetet og fordype meg i dem, for første eksamen er 18 februar, så håper bare jeg får tilrettelagt skikkelig på jobben nå! Så jeg får nok å styre med fremover, vi begynner på huset vårt igjen også, eller arbeiderne starter, og så skal jeg jo planlegge bryllupet den 12 juli, hoho, blir høygravid brud, men det gjør ingenting, gleder meg!

 

En til please, jeg også håper det er sein hcg :) spennende! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe... Jeg bor nesten midt i Elstadland, så Innhaugfolket leste jeg første gang da jeg var ganske lita. Kjenner meg veldig igjen i de typene hun beskriver, og det er noe som treffer veldig med problemstillingene i de bøkene.

 

Sukk, siste da før storjenta begynner på skolen igjen, og pappa'n i huset er fortsatt like syk. Hurra! Kjenner veldig på at hvis ikke jeg får sove ut snart, tipper det over her. Lunta blir kortere for hver dag som går og søvnmangel og slit er dårlig for hjertet... Men dere vet vel hvordan menn blir når de er syke... Mitt eksemplar insisterer dessuten på at han ikke er som andre menn når han er syk (yeah, right!) så innimellom synes han liksom at jeg skal "ta meg en tur ut og lufte meg litt" eller andre saklige ting. Som om det ville vært særlig lurt, når han er mer bevisstløs enn våken og brøler til alle hvis det kommer et pip fra oss:-S Mannfolk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håpar mannen din kjem seg raskt bokormamma, og at du får tilrettelagt Rime.

 

Fekk sånn lyst til å leggja ut eit av mine favorittdikt, brukte det i bryllaupet vårt og. Les og nyt:

 

Du var vinden av Olav H. Hauge

Eg er ein båt

utan vind.

Du var vinden.

Var det den leidi eg skulde?

Kven spør etter leidi

når ein har slik vind!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rime: høres ut som du får fullt opp ja, men det er kjekke ting da! :)

 

En til please: så spennende!!! Krysser fingre for deg nå altså!! Vet du når el var?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen tante i dag heller, og jeg som har hatt sykluser som klokker. El var mellom den 15 og 17. Kjente markante EL smerter dn 15...men syns murringer har vedvart lang ut i perioden. Mensenmurringene kom og gikk før IKM dagen, nå kjennes absolutt nada. Og testene kunne som sagt ikke vært hvitere. Testet ikke i går og heller ikke i dag, men i morgen den dag :) Gøy at flere enn meg er spent. Men syklustulltrollet kan som sagt godt være på ferde.

 

Takk grøne for at du deler så vakkert et dikt. Diktningen til Hauge rører noe ved meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har jeg vært på ul. Der var to hjerter! Litt i sjokk. Men hun klarte ikke å se om de låg i samme sekk eller hver sin sekk, hvis de ligger i samme sekk så vil det bli et komplisert svangerskap. Faren da er at de kan vikle seg inn i hverandre og slite over navlestrengen sa hun :( håper hun tok feil og at de ligger i to sekker! Skal til kontroll på føden om en to ukers tid! Er i sjokk no, og blei litt lei meg for at det ikke bare var gode nyheter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med to hjerter Rime :)

 

Håpar det ordnar seg til det beste, ho høyrdes no veldig dramatisk ho uldama? Er det verkeleg så stor sjanse for komplikasjonar? Godt du får oppfølging og kontroll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å herlighet Rime!! Gratulerer med to da! Når du måtte vente så lenge så fikk du jammen meg uttelling også ;) Det går nok bra med dem uansett, det KAN bli alvorlige komplikasjoner hvis de deler sekk, men i de fleste tilfeller går det bra. Guri så spennende! :D

 

Jeg har sullet rundt i Oslo i formiddag, kjøpt meg altfor dyre vintersko (dog til 30% avslag), litt mammatøy og en liten gave til kidsa. Littegrann fristet til å kjøpe noen babyplagg, men venter til etter OUL tror jeg.

 

Sitter på Egon nå med en deilig kylling blt :)

 

I kveld blir det avslapping på hotellet, i morgen er det kontroll på Riksen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tak til dere, åhhh, bumblebee det var godt å høre at det i fleste tilfellene går bra, jeg håper jo det viser seg på neste kontroll at de ligger i to sekker, men man får ta det som det kommer. Hehehe ja, mor min sa alltid at jeg kom til å få tvillinger! :)

To hjerter, herregud!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet jo ikke akkurat så mye om dette, men du får jo ekstremt tett oppfølging med hyppige ul, og vil nok bli sykemeldt fra senest uke 20. De passer godt på deg.

 

Hvordan er det jenter, vil dere vite kjønn før fødselen? Mannen min sa her en dag at han kanskje ikke ville vite, og hvis han fortsatt mener det på OUL så er det greit for meg :) Hadde vært gøy å ha det som en overraskelse...men det ville nok gnaget kraftig på nysgjerrigheten min ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ojoj,Rime! Den som venter på noe godt vettu...og vi hører på Bumblebeee vi. I de fleste tlfeller går det godt, men skjønner du er spent på neste UL. Tvi tvi! Lykke til med kontroll, bumblebeee. Hørtes faktisk koselig ut med tur til hovedstaden shopping, hotell og tid for seg selv.

 

Angående om jeg ville vite kjønn, så må jeg nok rope et rungende ja. Er alt for nysgjerrig og syns spenningen er like stor da jeg virkelig undrer meg for hva slags person det er som popper ut. Men skjønner godt et noen ikke vil vite, for jammen ligger det spenning i det også. Kan hende jeg heller ikke vil vite dersom jeg skulle bli gravid igjen ;)

 

Hmm...med hjemmekontordag er det litt for fristende å snike seg inn her i hytt og pine. Men det er som himmelen å av og til ha muligheten til å jobbe hjemmefra. Særlig nå siden jeg ikke har vært alene ett sekund på over to uker, og ganske sliten faktisk!Har studert i så mange år, så evner å bruke tida effektivt samtidig som man nyter tepauser og nettavbrekk med litt passe dårlig samvittighet.

 

He he Rime...tenk at du skal ha TVILLINGER... Hva sa mannen da :)

Endret av En til, please.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, Rime!!!!

Jeg må bare si, Gratulerer!!!! Jacpot!

Alt kommer nok til å gå bra!

 

Selv skal jeg på ul på mandag, gru gleder meg litt, men må bare tenke at det er liv der inne. Vil være ca 8+3 da.

 

Jeg er sikker på at jeg har gutt i magen, å hvis de ser kjønn på oul, vil jeg vite det. For da finner jeg ut om magefølelsen er riktig :)

Forresten, er det noen som vet om når de har lov til å opplyse om kjønn på ul? Fra uke 12...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns jeg har hørt at om forholdene ligger til rette for det, kan de se det tidlig. Men at de ikke har lov å opplyse om det pga abortgrensen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nytt år alle sammen!!

 

Gratulerer Rime!!! Så spennende med tvillinger!! Hva sa mannen din da?

 

Har lyst til å bestille tidlig ul. Bare må se om det er liv der inne...

Har veldig matlyst om dagen, og kvalm om kveldene :-(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ååååh, så hærlig Rime, grattis med 2 :D veldig dramatisk hun dama der var da. mange som får tvillinger som er en egget, uten å få den beskjeden der :P bare å nyte det ;) litt sjokk sikert ja, men så morro da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...