Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Opnar med å ynskja alle på tråden ei strålande julefeiring, sit akkurat og reflekterer over at dette nok er den siste rolege julefeiringa på lenge med berre meg og mannen. Neste jul håpar vi at jenta vår som kjem i mai er med. Litt utruleg, men veldig spennande!

 

Håpar at eg får hengja med her på tråden framover? Har leita litt rundt for å finna ein plass der ein føler seg litt heime, og har litt felles med dei andre. Blir 37 om ei lita veke og er førstegangs - men ser at veldig mange er mykje yngre, så eg håpar eg kan vera med her?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Velkommen til dere nye! Grøne; Vi er en del som er eldre også, vi bare sier det ikke så høyt ;) Men det er bare på papiret, vi er unge i kropp og sjel og klare for å sette nye, herlige liv til verden! :D

 

God Jul!

 

 

Endret av **Cayenne**
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul alle sammen:) .. og velkommen Grøne:) Selv har jeg termin i juni:)

 

Gårsdagen var nydelig. Vi gikk en tur midt på dagen og luftet oss litt, og for ikke at barna skulle "stappe i seg resten av julestrømpa" rett før middag. Så den klarte vi bra. De spiste av hjertens lyst når ribba stod på bordet :)

 

Selv har jeg nok stresset litt mye, for idag våknet jeg med verdens største hodepine og kvalm som bare rakker`n. Kastet opp, våget meg til å ta en paracet.. og sovnet omsider igjen. Stod opp nå rett før elleve og er ikke i form;) Meeen.. vi skal i juleselskap klokka fire med hele slekta, og jeg har glemt å bake Sarah Bernard-muffins som jeg lovte søs å ta med.. så det må jeg gjøre først.. og litt brennkvikt. Selskap imorgen igjen, og så blir det et par rolige dager før det er selskap igjen. Men jeg håper jeg slipper å være kvalm eller ha hodepine noe mer i jula. Begynner i ny jobb 3. januar, så det hadde vært kjekt å starte med skikkelig oppladede batterier i grunn.

 

Her har vesla pøvd alt hun har fått og spredd lekene sine rundt omkring. Haha.. akkurat som det skal være:D

 

God Jul alle.. det blir spennende å følge dere som er i IKM-uka nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her ble det en rolig jul,med strømper,juleklasikere på tv,så en flott tur i kirken før julemiddagen og pakkeåpning. Idag er det rolig morgen og nå er det snart avgårde på julelunsj hos svigerinne med hele svigerslekta blir herlig:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å her spyr ungene om hverandre....:( julaften gikk greit før det braket løs nå på morgenen....kjenner at jeg er litt lei den der sjuka som har angrepet hjemmet de siste ukene. Godt å høre om deilig julefeiring hos dere andre. Håper dere kan nyte resten av dagene. Jeg går nå for rolige nyttårs helg dager :P GOD JUL flotteste damer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rolig dag her i går. Kalkun og gaver og nisse :) jeg har lagd min egen tradisjon, så her kommer nissen på dagtid. I går kom han i 14 tiden. Da er barna opplagte og glade ;)

I dag har jeg faktisk trent. Siden jeg ikke kan gå tur og slik så trener jeg styrke 4 ganger i uka for å holde kroppen i gang. Så har ingen julepause ;) men har jo alltid veldig rolige dager, så får hvilt meg nok :)

 

var nettopp i et familieselskap som jeg dro hjem fra fordi 1 åringen spydde over alt :( lurer sån på hvordan hun har blitt syk.. Hun har ikke møtt noen andre enn familien siden fredag. Og nå er det jo tirsdag.. Hun går ikke i Bhg, så må være noe storesøster har dratt m hjem! Håper det blir bare med henne nå...

 

Her blir det film og kanskje spill i kveld med noen fra familien :)

Ellers har kvalmen kommet! Men ikke så ille at jeg har spydd enda :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul! Stille og rolig feiring i går med masse gaver til ungene. Ble vel 5-6 Barbiedukker på snuppa og masse biler og tog på minsten.

 

Lat dag i dag, og det er deilig. Har nettopp inntatt et deilig måltid kalkunfilet, oppskrift hentet fra Wenche's kjøkken. Det ble stor suksess :)

 

Trene høres deilig ut. Burde absolutt komme i gang jeg også. Har veldig lyst å svømme, men tror ikke jeg får lov pga hjerterytmegreiene. Skal høre med Riksen når jeg skal opp dit. Kanskje turer og lett styrke er tingen, det er jo relativt easy on the heart ;)

 

God bedring til spyende barn! Vi hadde en kveld med feber lillejulaften, men det var over neste dag.

 

Blir det testing snart på noen? En til please?

 

Fortsatt god jul jenter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her ble julelunsjen for hard for mor,spiste pitte litt og ble kjempekvalm,lå rett ut på sofaen og følte meg teit. Men da vi skulle dra ble jeg stående å spy i brøytekanten hos svigerinnen med hele svigers som skrekslagene tilskuere"er du så kvalm hele tiden?" tror det gikk opp et lys for noen at det er en grunn til at jeg er slakk.

Nå ligger jeg hjemme på sofaen og psyker meg opp til å spise litt,så kanskje formen blir litt bedre.

Litt skuffet er jo 14 uker nå,hadde håpet det roet seg:-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikkje gje opp håpet om at det gir seg, her vart kvalmen vekke i løpet av veke 16. Ser det kanskje litt i samanheng at eg då begynte på to veker ferie? Men det vart i allefall betre, og har ikkje kjent noko etter det. Har elles vore heldig og stort sett berre vore kvalm når eg har vore sliten på kveldane/ettermiddagar..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hønny-bunny: bare bra de fikk se hvor dårlig du er ;) tror det er mange som ikke skjønner. Her har kvalmen pleid å gi seg fra uke 14, så kan jo hende det snart er over!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sidney: grattis med pos test :-D tidenes juegave. :-D

 

Velkommen til alle nye :-)

Spennende med ikm uke på gang da ;-)

 

Håper alle sammen har en hærlig jul :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det stille,ligger vi rett ut hele gjengen?;-)

Ikke langt i fra Hønny!!! :) tygger tørt brød og hviler og hviler... unngår alt av sosial omgang, og bruker det lille som er av energi på ungene! Her er kvalmen altoppslukende! Er oppe og kaster opp om natten, kjenner den konstant. Tror jeg blir gal! Er det fordi jeg er så sliten mot for andre tre svangerskapene? En ting er sikkert, går det galt, så blir det ikke noen ny prøving... Heldigvis har jeg verdens beste mann, som steller unger og lager mat! Ungene har fått masse nye leker til jul, så det hersker ro og harmoni i heimen... Håper alle rugere og prøvere nyter julefreden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har smuglest litt her inne, og dette virker som den desidert kosligste tråden :) Nå er jeg/vi ordentlig i gang med prøving, og tør jeg liste meg inn her da?

 

Er 31 år, har ett barn fra før ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen skal du være nerdybirdy! Kjempekos med flere hyggelige damer på tråden vår.

 

Driver med litt lett oppshining av heimen før barnevakten ankommer. Mannen og jeg skal ut å se Hobbiten. Det blir deilig å komme seg ut litt, men dette gjør jeg mest for mannen. Siden jeg IKKE liker Ringenes herre så er jeg spent på 3 timer med Hobbiten... skal iallefall hamstre popcorn og smågodt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Såg Hobbiten i går, kjeda meg ikkje eit sekund!

Stilig laga, gode effektar og fantastisk univers.

Det skal seiast at eg og likre Ringenes Herre og har lese alle desse bøkene..

Men trur du kjem til å lika det meste likevel :)

Kos deg på kino.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, sitter hos svigers med mett mage etter juleribbe.

Hører ungen storkoser seg på gulvet med bestemor som lekekompis. Elles sitter alle de andre å sover i sofan! :P he he

 

Juleinfluensaen har kommet i hus, er bare meg igjen som ikke har hatt den, regner med jeg er syk i morgen. :(

 

Julaften va stor stas ned julenissen på besøk og 12 til bords. Det ble noen gaver å åpne!! Når ungene var lagt satt vi voksne å spilte brettspill, koselig!

 

Velkommen Grøne og Nerdybirdy!

Ønsker alle en fortsatt god jul!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen dere nye!

 

Lykkelig, for meg påvirker ikke aktivitet og slitenhet kvalmen. Men det kan være individuelt. Skjønner godt du er sliten nå! Håper inderlig at kvalmen din går over snart!!!!

 

Kvalmen har begynt her og, men jeg har ikke kastet opp enda. Men i tillegg er jeg omtrent forstoppet og har ballong-mage full av luft! Og er trøtt og sliten... Så graviditeten merkes i høyeste grad ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kos at flere våknet fra juledvalen..;-)

Her har vi vært på kino og sett De 5 legender,i min familie har vi alltid gått på kino 2 juledag,synes dt er en fin tradisjon og ta med seg vider.

Lykkelig 4:jeg blir veldig påvirket av hvor sliten jeg er,igår etter familieselskapet hos svigerinnen min,sto jeg å kastet opp i gårdsplassen da vi skulle dra. Men det varierer sikkert fra person til person.

Bumblebie:hobbiten vil jeg se og...full rapport takk;-)

81 mamma: velkommen i kvalme klubben hi-hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halloen jenter. Jeg var også og så hobbiten, men jeg er jo tolkien nerd, så jeg digget den, anbefaler den til folk som liker sånne filmer, gleder meg allerede til neste år :)

 

Velkommen til dere nye, så koselig med flere jenter! :)

 

Her begynner symtomene også nå å merkes, er 6+1 i dag og har lagt på sofaen i heile dag utslitt, klarer nesten ikke få i meg mat og er litt kvalm, spydd to ganger, men tror det bare er for at jeg er sliten ( håper i alle fall at det bare er derfor ). Men synes også det er litt deilig å ha tydelige symtomer. Puppene mine er sinnsyk vonde, noen som har et råd der, for det er det som er mest plagsomt synes jeg, men skal ikke klage, er nå endelig gravid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen til alle dere nye, så utrolig kjekt!

Jeg foreløpig hater denne jula for alt det er verdt. Gubben er syk og oppfører seg som den største ungen av de alle. Jeg er den som skal holde fortet døgnet rundt. Det skal sies at gubbe jæveln ikke er sykere enn at han kan sitte å dille med pcn til sin far i over 1t....men når han er hjemme er han så dårlig at han bare må ligge....jeg skulle ikke sagt noe om jeg ikke var gravid, hadde vondt i magen og hadde ett bekken som ikke vil bære meg. Dette skjønner han ingenting av :-( så i dag har jeg sittet å regnet på hvordan jeg kan klare meg alene med barna, økonomisk!! Jeg er bare så mektig lei av å være ensom og alene i tosomheten. Jeg er også kommet dit at jeg glatt føder alene, dog helst med ei venninne som kan følge ungen etter den er født, til jeg er klar...må legge barna, men måtte bare blåse ut litt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

huff da tussemor,syke menn is a pain in the ass;-) som min far pleier å si: han har fått den dødlige mannlige influensaen,den som kvinner og barn ikke kan få ha-ha han har jo humor ihvertfall..;-) men gubben min er akkurat som din,er det helg når han blir litt snufsete, er han "dødssyk" men med en gang mandagen kommer spretter han tilbake til jobb,så j... irriterende!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...