Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Huff for noen dårlige jordmødre dere hadde fått både Bokormmamma og Hønny-Bunny!! Det går ikke an å oppføre seg slik.

 

Å være uten nettilgang er kjiipt - føler jo seg litt utenfor. Godt at det ikke var noe verre...!

 

Her jobbes det videre for å skape julestemning. Tilbygget er ferdig nedvasket. Minstejenta har fått senga si på eget rom - på grunn av flytting og manglende soverom har hun sovet på rom i lag med oss fram til nå. Men det er rart - i 15,5 mnd har vi hatt henne ved siden av oss. Men når det 18 uker igjen til at nestemann kommer, så må vi få det gjort!! Satser på at det går bra! Det blir pappaen som våkner først om hun gråter :-) Jeg sover normalt veldig tungt på natta på grunn av migrenemedisinen.......! Nå skal jeg snart krype til køys på nytt soverom....tror jeg slukner fort gitt.

 

Ønsker dere alle ei riktig god julefeiring!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tussemor: hvorfor sier hun sånt? Har vel ingen betydning hvilke kjønn det er? ,som jeg pleier å si når folk begynner med den "så lenge det er et friskt barn" ,svarer jeg: Så lenge barnet lever,så elsker jeg det uannsett og tar det fra der...! da blir alltid folk lange i maska he-he

Cayenne:kjente jeg ble litt misunnelig på rødvinsorgasmen din,6 mnd til det kan skje igjen her,så du bør nyte dem for oss alle og lykke til med aksjer og svigers hi-hi;-)

Viii: Kos dere på eget rom så lenge det varer:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet faktisk ikke hunny...jeg har prøvd taktikken din maaaaange ganger, men funker dårlig på henne. Var samme regle sist også...sukk...har nesten ikke sovet i natt. Bare gråt og gråt i går kveld og gubben presterte å holde med sin mor. "det må da være lov til å ønske seg en jente....." Kom det fra han....hun har jo ikke vært slem. Gav bare beskjed om at jeg ikke vil ha noe mer med henne å gjøre....da skulle vi plutselig prate med henne. Akkurat som det vil hjelpe....sukk...dog, jeg har bestemt meg for at kommer det en gang til skal jeg si, som sant er, at hun ikke trenger bekymre seg for hun skal slippe å ha noe mer med ungene mine å gjøre. Ungene skal slippe å være med mennesker som gjør forskjell på dem når det kommer til kjærlighet. Så får vi se hva som skjer. Vurderer å flytte ut også, men det skal vi vurdere når januar kommer....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff Tussemor,er ikke lett når vi er hormonelle og ikke så tykkhudet som vi pleier å være. Svigermødre kan være håpløse,la oss ikke bli slik. Men prøv og si til henne at du blir lei deg når hun sier slik og se hva hun sier da,kanskje det kan løses på et lavt nivå..?

Bor dere på gård? Det kan jo bli veldig oppå hverandre,da må man være veldig samstemt for at det skal gå. Kanskje ikke så dumt å få litt avstand?

Lykke til,og uannsett så har du jo "actionbabyen" din å glede deg over:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gud forby at vi blir slike svigermødre ja!!!!!!!!!!!!!!! Vet du, jeg har vært gjennom denne mølla en gang tidligere. Det er ingenting som går inn. Jeg orker faktisk ikke en runde til!!!!! Gubben er litt svett her, for jeg tror han plutselig skjønte at jeg mente alvor. Jeg har overhodet ikke noe problem med å ta meg av mine egne barn og det hører til sjeldenhetene at jeg faktisk MÅ ha barnevakt. De få gangene, skal jeg heller planlegge litt bedre og heller få mamma til å ha dem. Svigermor har ved en tidligere anledning klaget over at hun selv ikke fikk seg en datter...Dette skinner igjennom også, fordi hun aldri er fornøyd med guttene sine. Han yngste gidder ikke ha mer med foreldrene sine å gjøre enn høyst nødvendig og oppfører seg høfflig når de er sammen. Mannen min bryr seg stort sett ikke om så veldig mye annet enn seg selv og praktiske ting. Han har dog en merkelig måte å vise at han bryr seg om ungene, men der er en viss omsorg værtfall....sukk

 

Takk Gud for at vi ikke bor på en gård sammen med dem. Da hadde jeg klikket for maaaaaaaaange år siden. :P

 

Nei, heretter blir det hardt mot hardt!!!!!!!!!! Unger skal slippe å oppleve at de ikke er velkomne til denne verden uavhengig av kjønn, kultur, skader eller andre ting som måtte oppstå. Ett barn er så vidunderlig vakkert og en vanvittig velsignelse, at de fortjener å bli møtt med all den kjærlighet vi kan gi!!!!!!!! Mener nå jeg!!!!!!!!!

 

Skal prøve å ikke la dette overskygge de siste juleforberedelsene og julefreden. Dog, jeg orker ikke lengre å prøve å ha en god relasjon til dem. Jeg skal forholde meg til dem akkurat så lite som jeg MÅ ellers skal jeg nyte livet med mine 3 små ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter, lenge siden jeg har vært her innom. Har virkelig kjent dette med å ikke bli gravid på kroppen. Tenkte å ta en pause fra hele prøvingen, og vente 2-3 mnd, men så har jeg hatt de ømmeste puppene og bare måtte ta en test i dag. Og der kunne jeg skimte en strek nr 2;)

Tørr ikke hoppe av glede, da det er 5 dager til IKM, pluss hadde en kjip opplevelse i august, der jeg fikk positiv test torsdag og lørdag og masse blod på mandagen..

 

Anyway, ikke fått lest meg gjennom alt som har skjedd, men kjekt å høre at det stod bra til på UL Bokormamma! Og dere andre, klarer ikke alle nickene i farten;)

 

Ellers gratulerer så mye til dere andre gravide! Mange mange som har blitt gravide på denne tråden!

 

Usikker på når jeg bør teste igjen.. veldig kjipt å få en negativ på julaften da.. Men må prøve å være positiv;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fortsatt i PP:

Mamma-til-Emma (14.pp, IKM 14.jan 2013) 30 år, mamma til ei, Vestfold.

**Cayenne** (19.pp, IKM ca 10. jan) Mamma til jente-04 og gutt-06.

En til, please. (8 pp, SA i oktober, IKM 31 des).

Ønske-spire (4.pp. ikm 20.des.)

GeekGirl81 (6.pp, IKM 30.des) 31 år, prøver på nr 1, Storbritannia.

ønsker*et*mirakel (ca. 1,5år, ikm 3.jan)

Sidney (prøvd siden juni, IKM 27.12, svak positiv test 22.12)

 

1.tri:

m1980 termin 29 august (?)

Rime (termin 22 august)

81-mamma❤❤ (termin 17 aug). 31 år, mamma til to på 1&3. Rogaland

Symbio (termin 16. August) 30 år mamma til en på 2 år

Lykkelig_4❤❤❤❤ (termin 27 juli)

Junimage (termin slutten av juni)

Asparges (termin 17 juni)

Lykketroll*morTil2? (termin 23 august)

 

2.tri:

79kvinne <3 ( termin 7 april )

Bokormamma (termin 21.mai)

Tussemor5 (termin 17 mai )

Ønsker3gull (termin 13.juni)

Viiii (termin 27.april)

Hønny-bønny (termin juni) 35 mamma til 3 på 9,8,og 3. 2xSA

Bumblebeee (termin 3.juli) mamma til jente-08 og gutt-10. Rogaland.

 

3.tri:

Tigerlise&Anton prøver igjen (termin 17.februar)

 

Legger meg til på lista igjen;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen!

Har da erfart at Postafen heller ikke hjelper. Jeg spyr, og rydder, vasker og pynter. Allikevel forstår jeg ikke hvordan jeg skal komme meg i mål i dag. Har virkelig aldri gjort så lite, så sent før jul. Ingen dekorasjoner, ingen kranser, ingen husvask, ingen baking... får bare ta en liten helgevask og pynte tre med ungene i dag. Er skuffet over meg selv, men klarer ikke... Forsøker å bare kjøre på, men kaster opp og kaster opp... aner ikke hvor dette skal ende!

Vel, ville egentlig bare ønske dere alle en riktig GOD JUL! Håper den svarer til forventningene, og at alle koser seg det de kan med familie. En ting er helt sikkert, det blir ihvertfall et spennende nytt år for veldig mange her!!!

Mange juleklemmer til støttekontaktene, fra mamma'n i Gudbrandsdalen!

 

 

PS! Sidney! Kjør på med ny test! Lets face it, når skyggestreken er der, så er håpet der også! Krysser fingre for deg!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sidney: så spennende med svak strek,krysser alt for en sterk i løpet av romjulen;-)

 

Lykkelig 4:du bare MÅ slappe av,ikke stesse,for meg er det det eneste som hjelper. når oppgavene blir flere og flere og timeplanen for tett bare spyr jeg mer og mer. Helt håpløst for en som er født som turbo og elsker å ha tusen jern i ilden,men nå måtte jeg bare høre på kroppen. Nå har det roet seg litt,men kjenner hele tiden at jeg må passe meg for å gjøre for mye,da kommer kvalmen tilbake tvert

 

Her er det pynting av tre på planen idag:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bokormamma: så godt å høre fra deg, og at alt er bra :) jeg synes imidlertid dere bør klage på den jordmora!! Det går ikke ant å oppføre seg slik!!!

 

Tussemor: hørtes ut som en grusom svigermor. Jeg har heldigvis vært heldig med mi! Eneste hun maser litt om amming. Får hele tiden spørsmål om jeg ammer enda (14 md). Men spurte henne litt sist, og tror bare det er godt ment :)

 

Sidney: så spennende!! Krysser fingre for positiv test og tidenes julegave :)

 

Lykkelig4, du må slappe av ja! Jeg elsker å bake og ordne og slik selv. Men siden jeg er såpass handikapet m bekkenet blir det en ganske minimalistisk jul her og. Ingen kranser! Kjøpte desserter og kaker. Vi skal ha kalkun, så det er ganske lett. Men oppgavene blir nok fordelt på hele fam. :) du må ta hensyn til helsa nå! Legg deg på sofaen, se film m ungene, og prøv å få i deg noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Cayenne: nå håper jeg det hjelper så du får to fine streker denne perioden, krysser fingrene for deg! :)

 

Sidney, spennende, håper det går denne gangen, og at strekene bare blir sterkere. :)

 

Bokormmamma, herregud kor trasig med ho jordmora, man blir jo så paff også at man ikke klarer å si så mye, huff! Blei veldig glad i hvert fall når jeg så at du ga liv fra deg her inne. :)

 

Tussemor, det var jo e hyggelig svigermor, jeg hadde sagt noe, men det er jo fordi jeg ikke tolererer at noen sier noe sånt til meg uten at jeg svarer. Svigermor mi har kommet med noen dumme kommentarer innimellom, men jeg kommer med motangrep, så det har gitt seg, og vi er faktisk bedre venner enn ever. Men klart, er jo ikke sikkert det funker med alle. Ikke bry deg om det du, du har jo to skjønne gutter og er sikker på den tredje blir like skjønn, og hva andre synes spiller ingen rolle, for hundre år siden hadde du blitt hyllet, hehehe! Trøste klem! :)

 

Jeg og sambo hadde det så kos på bytur, med nydelig mat, kino, og vellykket ul. Skal tilbake på ul 2 januar, er så glad for at de vil føge meg så tett, og de er så fantastisk profesjonelle der at det er helt fantastisk. Det er jo ivf klinikken som følger oss, trodde de ville sleppe oss siden vi klarte å bli gravid selv, men det gjør de ikke, jeg føler virkelig at de bryr seg og vil at det skal gå bra! Så endelig er jeg helt rolig, og nyter å være gravid, helt hærlig og uvant! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da tok jeg en digital i dag og den viste gravid 1-2 uker! Kan ikke tro det;) fortsatt 4 dager til IKM så tør ikke å juble helt ennå.. Men yes!! Jeg er veldig gla nå;)

 

Lykkelig, god bedring! Ikke kjekt å bruke juletiden på oppkast.. Men, drit i vasking og julepynt og kos deg med familien;)

 

Rime - kjekt at du klarer å nyte graviditeten og at du får så god oppfølging! Gleder meg til jeg har kommet litt lenger og kan juble;)

Her ble nettopp treet pyntet og vi skal se home alone!

 

God jul alle fininger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da tok jeg en digital i dag og den viste gravid 1-2 uker! Kan ikke tro det;) fortsatt 4 dager til IKM så tør ikke å juble helt ennå.. Men yes!! Jeg er veldig gla nå;)

 

Lykkelig, god bedring! Ikke kjekt å bruke juletiden på oppkast.. Men, drit i vasking og julepynt og kos deg med familien;)

 

Rime - kjekt at du klarer å nyte graviditeten og at du får så god oppfølging! Gleder meg til jeg har kommet litt lenger og kan juble;)

Her ble nettopp treet pyntet og vi skal se home alone!

 

God jul alle fininger!

 

Hurra!! Gratulerer :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke jeg har vært her inne og skrevet før, men er jo sånn der over 30 da :P Har vært gjennom fem inseminasjoner og ett ivf-forsøk, og fredag kjøpte vi spray til første ivf-forsøk med lang protokoll. Oppstart 2. januar. Er ganske spent!

Gratulerer så mye, Sidney, og lykke til alle som prøver nå fremover. God jul!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sidney:hurra gratulerer så mye,det var årets julegave det:-D

 

Kjærepære velkommen til oss,den kosligste tråden ,med mest gravide som ikke kommer seg videre til neste forum for vi koser oss her;-) Så her er oddsn din gode;-)

 

Nå er alt klart,kan bare slappe av i sofaen med gode filmer og vente på juleaften,god jul alle sammen:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe, ok, det var litt omfattende å skulle lese nitti sider, så trodde de fleste var prøvere enda. Men så herlig da, at så mange her har blitt gravide :D Da satser jeg på det å skravle her med dere gir kroppen min et ekstra hormonkick så alt klaffer på nyåret ;)

Håper dere får en fantastisk julaften i morgen! Å se filmer er så kos på lillejulaften :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sidney, gratulere såååå mye! :)

 

Kjærepære, velkommen til deg, ja her blir vi gravide på rekke og rad, men fortsetter å være her for vi trives, hehe! Vi har liste på hvem som er i pp, 1 trimester, 2 trimeste og 3 trimester, så der kan du legge deg til hvis du vil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen kjærepære, spennende tider!! Her inne er det lassevis med gode vibber så det er bare å suge til seg.

 

Og Sidney: GRATULERER SÅ MYE! Tidenes julegave :)

 

Her er det fire vinduer som ikke ble vasket, ungenes rom er rimelig bomba og snuppa har feber, men jammen kommer ikke julen likevel ;) Satser på at det kun er feber/forkjølelse hun har, går så mye spysjuke rundt her..grøss. Men man får vel sjelden feber ved omgangssjuka?

 

Ute blåser det så jeg tror vinduene skal ryke. Herlig å sitte inne. Tåneglene er lakket og klærne strøket, i morgen blir det bading og tegnefilmer på tv. God jul kjære venner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sidney, for noen supre nyheter!! Gratulerer :D

 

Velkommen kjærepære.

 

Nå skal den siste julegaven pakkes inn og alt er faktisk i rute og jeg bare nyyyyyter! En egen ro og forventning med stearinlys, juletre, håpefulle sokker på veggen og en kraftfull vind som rusker i veggene . Og i morgen går jeg også inn i IKM-uken....

 

God jul til alle dere supre damer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykkelig_4 - ikke stress! Jul blir det uansett. Det er bedre at du har litt overskudd til julefeiringen. Synd at medisinen ikke virker. Jeg er imponert over det du alt du gjør likevel. Tror jeg hadde lagt strak ut....

 

Gratulerer Sydney - krysser fingre for at alt går bra!

 

Velkommen kjærepære!!

 

Her er vi nesten i mål til jul - takket være snille svigerforeldre som har stått på siden de kom i går kveld. Juletreet er pyntet og litt shining igjen i morgen formiddag! Vi rakk ikke pepperkakebaking, men det tar vi igjen på 1. dag.

 

Ønsker dere alle ei riktig god jul!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul alle sammen,her kom vi i mål selv om ikke alt er perfekt,kanskje like greit når man tenker på folk andre steder i verden;-)

Krysser alt for en til please;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...