Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Aaaaahhh.... Endelig kunne jeg sette meg litt ned for første gang i dag. 7 brett med rundstykker er bakt ferdig til jul.

I morgen har mannen fri fra jobb og har bedyret at han skal ta julevasken!! Snille han, men vet han ikke kommer til å bli helt ferdig før jeg kommer hjem fra jobb. Men mye bedre at han gjør mest siden jeg jobber meg ihjel før jul og er sliten gravid. Apropos gravid, så kjenner ikke jeg så mye symptomer, er jo mega trøtt da, men det hadde jeg nok vært uansett mtp arbeidsmengden og juleforberedelser!

Så heldig jeg syns du er Rime, som allerede skal på ul for kontroll. Nesten 3 uker til min første ul. ( jeg får ul pga MA i år) i dag er jeg 5+6.

 

Også så dårlig på å ta mitt eget råd om å svare i hurtigsvar, så jeg ikke glemmer alt dere har skrevet! :P ja ja, sånn blir det vel innimellom.

Endret av Symbio
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spennende ønsker spire! :) Når tenker du å teste?? :)

Krysser fingre for deg!!

 

Huff, ja - håper virkelig ikke det er noe galt bokormamma!!! Det hadde vært grusomt trist!

Håper alt er bra, og at du bare ikke har hatt tid til å være her inne siste dagene!

 

TR burde kommet idag eller i morgen, så vet ikke om jeg skal ta sjansen på å teste i morgen eller om jeg klarer å vente til lørdag for sikkerhetsskyld......man bør vel teste på morgenen?!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønske spire, så spennende. :) Jeg har alltid testet på kvelden, så hvis du er gravid og tester i kveld så slår den sikkert ut. Jeg testet 3 kvelder før ikm og fikk svak men veldig tydelig positiv! :)

Lykke til i alle fall, skal krysse fingrene for deg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har forresten hørt at love hearts hjelper mot halsbrann, for de av dere som plages med det :) mot kvalme har jeg ikke så mange råd, var selv mildere plaget med kvalme forrige svangerskap....men, som regel går det over etter en stund :)

Krysser fingrene for at alt er bra me bokormmamma og nurket i magen.....

 

Det må jeg prøve! Er ikke veldg plaget enda, men har våknet opp ett par-tre netter pga halsbrann...sitter i sengen før jeg vet ordet av det.. :-)

 

Her er det full rulle og ingen julstemning enda....er stadig vekk noe som medfører forsinkelser i husprosjektet vårt...i dag var det ei bilulykke som forsinket mannen 1 time på vei hjem. En 5 minutters kjøretur tok plutselig en time.... men sånn er det bare - ikke noe å gjøre med. Heldigvis må jeg si - ble sykemeldt hele uka på mandag på grunn av migreneanfall. Er i utgangspunktet 20 % sykemeldt og må da få sykemelding på 100% på evt. egne sykedager...tungvindt.... men denne gangen passet det supert!!! :-/ Kiropraktoren mente jeg trengte det...pleier ikke utnytte sykemeldinger, men denne gangen var det ok.

 

Vi får julebesøk på lørdag. Svigermor og mannen kommer. De skal feire jul i lag med oss. Det blir kjekt. Tar det ikke så tungt om ikke alt er på stell. Svigermor hjelper gjerne til og jeg nyter det. Men i morgen eller egentlig i dag, skal ungene på overnatting hos mormor og morfar, så da får vi nok gjort mye..og kanskje det nye soverommet kan innvies med ei lita kosestund :-) :-)

 

krysser fingre for at alt er vel med deg og mini, Bokormmamma!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende ønsker spire! :) Når tenker du å teste?? :)

Krysser fingre for deg!!

 

Huff, ja - håper virkelig ikke det er noe galt bokormamma!!! Det hadde vært grusomt trist!

Håper alt er bra, og at du bare ikke har hatt tid til å være her inne siste dagene!

 

TR burde kommet idag eller i morgen, så vet ikke om jeg skal ta sjansen på å teste i morgen eller om jeg klarer å vente til lørdag for sikkerhetsskyld......man bør vel teste på morgenen?!?

Det er så individuelt hvor mye hcg man produserer! Jeg testet dagen før ikm, og fikk "gravid 2-3" på digital test. Det pleier jo å stå gravid 1-2 rundt ikm, så jeg kunne sikkert testet ei uke tidligere!

Tror ikke du må teste på morgenurin, men hvis du tester på annet tidspunkt kan det vell være lurt å ikke drikke så masse, og vente en stund mellom hver gang du tisser, slik at urinen blir mest mulig konsentrert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ønske- spire: og jeg teste kvelden etter jeg skulle hatt tante og fikk blenda hvit,og gråt mine modige tårer,mens gubben mumlet"er nå helt sikker på at du er gravid jeg da". morgenurin dagen etterpå altså 12 timer,positiv;-) så det varierer veldig

Lykke til,vi krysser alt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil også tro at morgenurin er best å bruke. Mine tester var svak positiv i mange dager etter ikm. Lykke til ønske-spire!

Endret av Symbio
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt i PP:

Mamma-til-Emma (14.pp, IKM 14.jan 2013) 30 år, mamma til ei, Vestfold.

**Cayenne** (19.pp, IKM ca 10. jan) Mamma til jente-04 og gutt-06.

En til, please. (8 pp, SA i oktober, IKM 31 des).

Ønske-spire (4.pp. ikm 20.des.)

GeekGirl81 (6.pp, IKM 30.des) 31 år, prøver på nr 1, Storbritannia.

ønsker*et*mirakel (ca. 1,5år, ikm 3.jan)

 

1.tri:

m1980 termin 29 august (?)

Rime (termin 22 august)

81-mamma❤❤ (termin 17 aug). 31 år, mamma til to på 1&3. Rogaland

Symbio (termin 16. August) 30 år mamma til en på 2 år

Lykkelig_4❤❤❤❤ (termin 27 juli)

Junimage (termin slutten av juni)

Asparges (termin 17 juni)

Lykketroll*morTil2? (termin 23 august)

 

2.tri:

79kvinne <3 ( termin 7 april )

Bokormamma (termin 21.mai)

Tussemor5 (termin 17 mai )

Ønsker3gull (termin 13.juni)

Viiii (termin 27.april)

Hønny-bønny (termin juni) 35 mamma til 3 på 9,8,og 3. 2xSA

Bumblebeee (termin 3.juli) mamma til jente-08 og gutt-10. Rogaland.

 

3.tri:

Tigerlise&Anton prøver igjen (termin 17.februar)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, spennende Ønske-spire - krysser fingrene for deg! :D

 

Lykkelig_4 - håper virkelig du føler deg bedre og får en fin jul tross alt! Har du prøvd armbånd mot kvalme som du får på apoteket? Mange har visst god erfaring med det.

 

Hvordan står det til med deg, En til please? Du er vel i dpo-land nå??

 

Ønsker; Jeg er ganske liberal, så dyneløfting er helt ok ;) Her begynte vi å øve på å lage baby forrige helg, men siden har det blitt dårlig :o El forventes tidligst den 23., normalt i begynnelsen av neste uke, men har hatt el-smerter i en dag allerede! Men disse kan vare flere dager hos meg. Håper virkelig el drøyer litt, for jeg har klart å bli forkjølet IGJEN! Og mannen holder en armlengdes avstand... Satser på å klare å forføre han til en kjapp en (det alt jeg orker) i kveld likevel ;)

 

Ellers satser jeg på et nytt og bedre liv med litt mer søvn til neste år - begynner å bli rimelig lei av at den ene sykdommen avløser den andre! Har heller ikke fått trent noe særlig i høst, og har klart å gå opp 3 kg - dvs. sikkert ned 2 kg muskler = 5 kg mer flesk. Aaaangst!! :o

 

Mamma til Emma: Du har vel el i romjula, var det nyttårsaften kanskje? Happy humping til deg! :D

 

Bokormamma: Nå er vi virkelig bekymret altså!!! Håper du bare er opptatt med julestria og at alt står bra til med de(n) lille i magen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fantasiske nyheter kjære Rime! Kos dere masse med kino og kjærestekos.

 

Ønske-spire, nå er vi spente på om du har tisset på pinnen :)

 

Ønsker deg snarlig bedring Lykkelig! Huff så fælt å ha det sånn :(

 

Bokormamma: ja vi er faktisk ganske nervøse nå, håper du snart titter innom. Jeg trøster meg med at du både har kjent liv og hørt hjertelyd, og at det har hendt før at du har hatt mye på programmet og bare ikke hatt tid til bim. Skulle det det derimot være noe galt, noe det mest sannsynlig ikke er, så har du vår fulle støtte her inne når du orker å prate. Nei nå må jeg ikke tenke slik engang, alt er nok i skjønneste orden! :)

 

I dag prøver jeg å få unna rydding og gulvvask. For å øke motivasjonen finner jeg korte program på tv som jeg vil se, stiller alarmen og jobber som en gal frem til klokka ringer. Hehe. Teit kanskje, men funker iallefall. Nå er det "grensevakten Australia" før ny ryddesjau. Og i kveld må det handles, så får jula bare komme.

 

Mannen fikk forresten en elgstek i gave i går av en kollega. Tenkte vi kunne ta knekken på den en gang i romjula. Forslag til tilberedning/tilbehør?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare fort innom for å si at alt var bra på ul i dag! :)

Så god helg alle dere! :)

Juhuuu Rime:) Så gøy! Nå er det kos og en fryd tenker jeg:) Kos dere, du og mannen.. skulle ikke du og han på kino og middag?:)

 

Jeg, mannen og vesla var på første svangerskapskontroll imorges. 15+3 idag. Alt var i skjønneste orden. Hun trodde kanskje ikke hun klarte å høre fosterlyden så tidlig, men det gjorde vi:) Jippiii.. gjett om vi var glade! Ellers undret hun seg over at jeg kjenner liv stort sett hver dag, og begynte å kjenne liv for ca to uker siden.. ja, ivertfall en da. Sier det begynte i uke 14 jeg, selv om jeg tror det var uke 13.

Hun trodde da kanskje jeg er lenger på vei, men livmoren måler eksakt 15 cm, så hun trakk det litt tilbake. Nå er vi spente på ordinær ul på sykehuset i januar. Hun søkte om det idag, så håper vi får svar i posten i romjula.

 

Julestri her også. Håper jeg er ferdig imorgen, så vi kan slappe av lille julaften:) bare pynte juletreet:) Men jeg er litt sliten, så tror ikke jeg skal satse på storvasken idag altså. Har kjøpt inn noen juledekorasjoner på hos Floriss, og noe pynt til utgangsdøra, noen fakler og litt kongler med og uten glitter. Så får vi pyntet opp litt ute her også.

Ikveld tenker jeg jeg skal bake dobbel porsjon av Sarah Bernard-muffins. De er utrolig populære og raskes av fatet:D

 

Hva som står igjen nå? julegaven til mannen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som nevnt tidligere er jeg ikke sånn kjempe aktiv skriver, men tenkte jeg bare skulle stikke innom å "si" at jeg leser og følger med på det som skjer her å gleder meg med god nyheter om positive g.tester, aktivitet fra nurkene i magene og babytv. :) og sympatiserer med dere som er så dårlige, uff ikke noe greit.. :( Men tørsten er jo at det er noe som går over.

Her i huset er vi klar for jula og svigers kommer i helgen og blir til over jul. Koselig, men også litt slitsomt. Jeg får prøve å snike meg unna et par ganger ;) hihihi...

 

Bokormamma: tenker på deg og håper alt er bra <3

 

Og dere som sliter med halsbrann, det er verdt å prøve love hearts. Hjalp meg veldig i forrige svangerskap, selv om det var kortvarig. Jeg hadde ruller over alt, ved senga, i veska, i bilen og stua... ;) hihi...

 

Ha en fin helg alle skjønne damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, kjæreste dere....

 

ALT er vel, det har bare vært i overkant hektisk her, pluss at et frosset vannrør ute i gården her gjorde at en idiot gravde opp fiberkabelen, og dermed ble det reserveløsnig på nettilgang... og det er så dårlig at jeg ikke har kommet meg lenger enn å sjekke epost et par ganger om dagen. Var ikke meningen å gjøre dere så bekymret!

 

Så til saken: Vi hadde en veldig dårlig ultralydopplevelse. Alt er fint med babyen... tror vi. Men vi fikk en jordmor som rett og slett ikke snakket til oss, og som i tillegg rotet masse. Først kjeftet hun over at jeg ikke hadde vært på tidlig ul (som om det er hennes problem) og da hun begynte med selve undersøkelsen snakket hun ikke til oss i det hele tatt. En gang i ny og ne kom det enkeltord fra henne, som "hjerte" eller "øyne", men det var det. Babyen vi fikk se sprelte og så ut til å være helt perfekt, men opplevelsen var veldig rar. I tillegg fant hun babyen veldig, veldig langt nede i bekkenet mitt og sjekket ikke en gang resten av livmora. Mannen min bemerket at hun bare brukte ul-greia si veldig lavt, hun nærmet seg aldri navlen min en gang og livmora står godt over navlen nå. Da vi spurte om hun så hvilket kjønn det var, smalt det bare "hvis dere ikke ser det selv, får det være en overraskelse, det var det i gamle dager også"... Hun kronet det hele med å flytte terminen min ni dager fram til 30. mai etter å ha brukt et kvarter med å mumle og banne over at jeg garantert var mye lenger på vei enn jeg trodde...

 

Alt i alt en veldig rar opplevelse. Så nå bare gleder vi oss til ny ul i mars og håper vi får en annen jordmor da...

 

Skal skrive mer senere, må bare gjøre unna litt greier her... forferdelig travelt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å du store min så lettet jeg er nå bokormamma!! Takk Gud at alt var bra. Alt utenom jordmora da, hun må jo ha vært både menstruell, psykotisk og helt sikkert barnløs og tørr.. hehe. Kjempetrist at dere fikk en så dårlig opplevelse, tenk om dere hadde vært førstegangs?? Huff. Og kjefte fordi du ikke hadde tatt tidlig ul? Er faktisk bare én ul som er gratis for gravide i dette landet.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen! Takk for alle lykkeønskinger, det er koselig! Testet i morges, klarte ikke vente lengre, men den ble helt hvit gitt......trøster meg med at TR har uansett ikke meldt sin ankomst, og det kjennes ikke ut sm at hun er på vei heller......såååååå, bare en ting å gjøre, kjøpe minst et par tester til i morgen og prøve å teste igjen i morgen kveld hvis ikke TR plutselig kommer på etterskudd.......dette er litt for spennende....TR har i årevis vært helt til å stole på, så har et lite håp om at kanskje hcg-nivået bare er litt lavt hos meg ennå!

Gubben er overbevist at han har gjort en god jobb her, så vi får håpe det stemmer!

Bra bokormmamma at nettverksproblemer er eneste grunn til at det ble stille...men, misunner deg ikke den jordmora, håper du slipper henne neste gang -og ikke minst under fødselen.......

 

Bortsett fra å springe på do resten av kvelden, livredd for at TR skal dukke opp så skal jeg kose meg med strikking resten av kvelden! Holder på med en bitte-liten Marius-kjole til bestevenninna mi som får ei lita frøken i april :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fantasiske nyheter kjære Rime! Kos dere masse med kino og kjærestekos.

 

Ønske-spire, nå er vi spente på om du har tisset på pinnen :)

 

Ønsker deg snarlig bedring Lykkelig! Huff så fælt å ha det sånn :(

 

Bokormamma: ja vi er faktisk ganske nervøse nå, håper du snart titter innom. Jeg trøster meg med at du både har kjent liv og hørt hjertelyd, og at det har hendt før at du har hatt mye på programmet og bare ikke hatt tid til bim. Skulle det det derimot være noe galt, noe det mest sannsynlig ikke er, så har du vår fulle støtte her inne når du orker å prate. Nei nå må jeg ikke tenke slik engang, alt er nok i skjønneste orden! :)

 

I dag prøver jeg å få unna rydding og gulvvask. For å øke motivasjonen finner jeg korte program på tv som jeg vil se, stiller alarmen og jobber som en gal frem til klokka ringer. Hehe. Teit kanskje, men funker iallefall. Nå er det "grensevakten Australia" før ny ryddesjau. Og i kveld må det handles, så får jula bare komme.

 

Mannen fikk forresten en elgstek i gave i går av en kollega. Tenkte vi kunne ta knekken på den en gang i romjula. Forslag til tilberedning/tilbehør?

 

Elg er nydelig :) har heldigvis en samboer som går på jakt, så har et lager i fryseren :) stekt champ, brokkoli, en god saus og stekte poteter er nydelig til :) stek den hel, men lag stekeskorpe på den i panna før du hiver den i ovnen, da blir det saftig og nydelig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra å høre fra deg Bokormmamma,du skremte jo livet av oss over -hysteriske,hormonelle stakkarer;-P

Jeg hadde jo og en merklig opplevelse med jordmor på tirsdag,hun snakket jo bla veldig dårlig norsk og jeg følte jo at hun ikke hadde peiling på hva jeg pratet om. Fikk det bekreftet idag da jeg fikk brev om fødeplass og UL på et HELT anet sykehus enn jeg skal på i en ANNEN by faktisk,Som plaster på alt det surret har jeg fått ny time hos jordmor neste uke for å rydde opp i UL,fødeplass og få sjekket reka

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puhh... godt å høre at alt er bra bokormmamma!:) .. men det var da voldsomt til fjern, frekk og udugelig jordmor dere fikk da?!? Kan jeg spørre hvilket sykehus du var på?!

.. må være ordentlig irriterende med alt styret med vannrør, dårlig nettilgang osv nå midt i julestria;) Håper det ordner seg fort!

 

Men kjære vene for en dum jordmor du også fikk da Hønny!! Hva ER det med noen av dem?!? burde de hatt dette yrket?!? Hmm... man kan jo lure. Lov til å ha en dårlig dag på jobb såklart, men kanskje bedre å sette seg bak kontorpulten på slike dager og la andre ta "kundeservicen" DEN dagen;)

 

Idag har jeg kjøpt en bråta med juledekorasjoner og juleblomster, og har i grunn nå ikveld ikke gjort så mye annet enn å flytte på ting rundt i heimen for å sette disse ny-innkjøpene på rett plass. Jo.. også har jeg skrubbet badet da. Nå er det ivertfall rent om ikke annet. Pent blir det aldri.Men ,men.. Godt det skal rives og gjøres om til våren! (vi bygger to nye bad i nytt tilbygg nå og jammen trengs det!!)

 

Ønsker... håper du får positiv test i løpet av helgen. Hvis TR pleier å komme og gå som ei klokke, så er det jo håp:)Jeg krysser fingrene for deg!

 

Lurer på å trylle frem litt sjokolade jeg gitt. Hadde ikke vært dumt nå nei. Må legge vesla her først. Hun flyr rundt i huset med prinsesse-utkledningskjole og selvlaget krone på hodet og synger at hun er en prinsesse:D Forresten.. hun sier hun vil ha på seg den kjolen på julaften. Hun vil IKKE ha bunaden. Er det egentlig så viktig tenker jeg? Hun føler seg jo sååå fiiiin i den, så det er kanskje greit;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puh, endelig litt fred og ro her... Og relativt samarbeidsvillig trådløst bredbånd (dårlig løsning i fjellrike distrikts-Midt-Norge).

 

Dere er imidlertid de søteste damene i verden. Måtte felle en tåre av alle etterlysningene her inne:-) Tusen takk!

 

Ja, den jordmora var sær. Jeg var på Kr.sund og jordmora var nettopp kommet dit fra rivalen Molde. Disse to sykehusene skal nå bli til ett større og bedre midt mellom de to (hvis alt går etter planen) og en del av de ansatte er ikke så blide over det. Kanskje er det forklaringen...? I alle fall var vi rimelig satt ut, der vi tuslet ut av sykehuset bare femten minutter etter at timen vår begynte, og følte oss like grønne som da vi kom. Jeg hadde nesten lyst til å gråte, men heldigvis er mannen min stoisk nok til å bestemme at "nå går vi og kjøper oss lunch og tenker rasjonelt over dette." Og da jeg fikk lest papirene så jeg i det minste at alt er strålende fint med den lille danseren vår, som ikke var stille i et sekund under den lille seansen. Så konkluderte vi med at det er bra vi er fjerdegangs og har hatt mange ul'er med de foregående, for da kunne vi fastslå at joda, rygsøyla var fin og "todelt", hjertet hadde fire bankende kammer, urinblæra var full, øyne, fingre osv var der og hjernen var todelt.

 

I ettertid er jeg blitt lit forbannet på denne jordmora. Mulig hun hadde en dårlig dag, men hvis jeg hadde vært førstegangs, eller nervøs for noe, ville dette vært en opprivende opplevelse.

 

Vel, vel... Vi skal tilbake i uke 30. Morkaka lå litt lavt, så vi må sjekke at den ikke er i veien for fødselskanalen, også skal jo babyene mine sjekkes litt mht størrelse pga hjertet mitt. Til da har jeg gitt klar beskjed til jordmora som har gitt oss ul tidligere, og som vi kjenner litt utenfor sykehuset, at hun har å være jobb! Greier hun å sikre seg den timen, skal hun få en gratis reading av mannen min, lovte jeg. Man får bruke de middel man har!

 

Men "tiny dancer" har det i alle fall bra, og da er jeg lykkelig!

 

Og nå har julefreden senket seg i huset. Alt er i hus, ferien har startet og vi gleder oss alle sammen. Elsker jul!!!

 

PS. Mente ikke å være ego: Gratulerer så mye m1980!!! Og evt andre jeg har gått glipp av. Har lest alt, men husker nickene så dårlig:-S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære gode vene Bokormmamma så godt å høre fra deg!! Skulle likt å vist hvem "kjærringa" var. Har nemlig alltid vært stor fornøyd på gyn pol i molde :P Uansett, jeg synes faktisk at dere skal sende en skriftlig klage. Vi som jobber i gamet har ikke lov til å oppføre oss på det viset, og har vi en dårlig dag, skal det ikke gå ut over pasientene...NEMLIG!!! Håper du får en bedre opplevelse neste gang.

 

Her fikk jeg dagens såreste kommentar. Var å hentet ungene hos svigers, så sier svigermor surt: nåh, så det er en gutt til" svarte som sant er at vi ikke vet helt sikkert. Så kom svaret, surt og krasse: "ja, jeg håper nå ikke det er noen snabel der"...kjenner jeg har lyst til å boikotte dem fullstendig. Jeg orker ikke denne kampen om å få guttene mine godkjent hver gang...hun kan dra seg en viss plass...vi skal dit første juledag og jeg kjenner at det er noe jeg overhode IKKE har lyst til...må nok gå laaaaaangt i meg selv for å smile gjennom hjertets gråt ved neste korsvei...sukk...måtte bare få det ut. Natti natt verdens beste damer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Woop woop, da ble det full pakke her med påfølgende rødvinsorgasme av ypperste kvalitet *kniser* :P Skikkelig årgangs! ;) Alle tegn på el også, så den er her nok innen et par dager. Passer bra siden vi skal til svigers med huset fullt av folk i morgen, og det nok blir dårlige kår for aksjelegging!

 

Natta alle søte damer, og svigermødre og jordmødre kan man simpelthen ikke la få lov til å ødelegge moroa, såpass har jeg lært i løpet av mine fire tiår på denne jord! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...