Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Kjennte det vagt og gjevnt fra uke 16 sist. Tror det var ca samme med første også. Men da var jeg usikker på om jeg kjente rett helt til ul i uke 19.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjente vel egentlig den berømte fiskehalen fra uke 17 med førstemann, men var ikke sikker før i uke 19. Med nummer 2 var jeg helt sikker på fiskehalen fra ca uke 17 da og. Denne gangen kjente jeg fiskehalen i uke 13, men de skikkelige sparkene har latt vente på seg.... :-( Er uke 21+4 og skulle gjerne kjente oftere og mer liv....Men inni mellom sier mini fra at her er jeg..... :-) Kommer vel endag hvor jeg kunne tenkt meg litt mindre spark.... :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med første kjente jeg i uke 20 ca tror jeg. Med andre kjente jeg fiskehalen i uke 14 men så tok det lengre tid før jeg kjente noe mer. Denne gangen har jeg kjent liv fra uke 13. Idag er jeg enten 14+5 eller 15+2 (den siste etter ul.. dog ikke ordinær ul), men jeg regner fortsatt 14+5 etter siste mens) og har kjent fiskehalen hele helgen innimellom:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hi-hi Tussemor og Rime,halsbrann får man jo av ALT,så Rime du er nok unskyldt bare for å prøve å være snill;-) Leste om en her inne som har hatt denne forkjølsen i 3 uker,kjente motet sank rett i kjellern:-(

Her laver snøene ned og ungene baser ute og Gubben koser seg med snøfreser`n Idag MÅ vi ut å kjøpe julegaver,har ikke kjøpt EN enda. Utenom til meg og gubben vi drar på ferie i januar B-)

 

Må bare innrømme at det var godt å høre at det er flere som henger etter med julegavene....! Vi mangler ganske mange her igården også.

En 6-timers shoppingtur i går resulterte i 3-4 gaver, men vi fant lamper tilvåre nye soverom og gang....samt handlet inn pinnekjøttet til jul og noe mer...Verst er det at jeg har noen gaver som skal sendes.....

Men det holdt med 6 timer i går. Har vært rimelig gåen i hele dag! Ganske slappe begge to....og min mann mistet også arbeidslysten når skyvedørsgarderobene til ungenes rom kom til butikkens lager og ikke til oss....allerede torsdag...og selgeren klarte ikke ordne utlevering på fredag. Har ikke vært annet enn tull med butikken. 6 uker brukte de på å få orden på kjøkkenet vårt fra de startet monteringen - manglende bestillinger, feilbestillinger, ikke gjort avtale med montør i tide osvosv... Det skal bli godt når vi ferdig med hele greia. Må også få tak ien maler som kan ordne kjøkkentaket for feil ventilator ble montert og med det resultat at vi har merker i taket etter den første ventilatoren...

 

dagens klage!!!! :-)

 

Vi har i hvertfall vært på juletrehandel i dag!! Fant ett fint tre som vi alle var fornøyde med.

 

Satser på at overskuddet er noe bedre i morgen!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halloisen damer! Da er man hjemme etter en meget fuktig helg i Manchester.. Fikk selvfølgelig TR på besøk på toalettet på Rygge, 3 min før boarding og ble super lei meg.. Gutta spurte hva som hadde skjedd siden jeg lo og var i godt humør før jeg gikk inn, men nesten på gråten når jeg kom ut. Vanskelig å forklare da jeg ikke vil at de skal vite noe, så jeg sa jeg hadde fått mensen og skikkelige krampetak i magen.. De roet seg med det..

 

Så da er man på vei inn i en ny pp, denne gang forhåpentligvis med denne normale sykluslengden, 31 dager.. Har da klart å lese ut første boken i Fifty shades serien denne helgen, så denne pp skal bli kinky.. Ikke på langt nær så kinky som boken omtaler, men noe gøy må vi finne på! :) HAHA! Har dere hatt en bra helg???

 

Leser alt som har skjedd når jeg kommer på jobb i morgen og kommenterer litt da. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt å se at det er flere enn meg som tar juleforberedelsene med ro. Her kom bnestemora og tok med terrrtroppen ut på julemarked noen timer i går ettermiddag, og det hjalp på juleryddinga, som er omtrent så langt jeg strekker meg i år. Juletreet og pynten er kommet ned i stua, om enn ikke montert før i ettermiddag, for det vil barna være med på. Men så mye pynting blir det ikke. Jeg er ingen fan av nips, så jeg flyr en runde rundt i huset og bytter ut kubbelysene med julete versjoner og setter ut noen ekstra telysholdere. Også kommer vel ungene med noe selvlaget "kunst". Pappa'n og gutta malte forresten et stort banner med masse klæsj og "God jul, altså!" (ja, mannen min er engelsk og har sin egen vri på norsk) som nå er kommet opp i gangen. :-S Vakkert er det ikke, men ok...

 

Jeg har forsøkt å huske når jeg kjente fiskehalen først, men det er helt blankt. Jeg vet at med nummer en skjønte jeg ikke bæret før hun sparket skikkelig, det var vel i uke 22. Da var det ingen tvil. Men med de følgende tre har jeg visst litt mer hva jeg ventet på, og dermed kjent igjen følelsen tidligere.

 

I morgen er det ul for både meg og Tussemor hvis jeg husker riktig. Spennende!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi hatt ett døgn med oppkast på minsten, så nå regner jeg med at vi er heldig om vi får juletre i år :P har prøvd å isolere de 2 andre best mulig, men bor man i samme hus...såååååå....kjenner jeg er kvalm jeg også, men jeg kan ikke begynne å spy før etter ul i morgen ;) gleder meg veldig. Skal på jobb igjen i morgen også, så det passet særdeles dårlig med spysyken nå....også har jeg en gubbe som på død og liv ikke vil være hjemme med syke barn...Grmf. var ett trist syn ute i dag. Nesten all snøen er smeltet bort, jeg som skulle ut på spark...snufs... Bokormmamma har du tidlig time i morgen?

 

Håper alle sammen har en god dag. Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff da Mamma-til-Emma, ikke noe kult med tantebesøk :( Men da kan du iallfall kose deg på tur uten å tenke på konsekvensene! :)

Får inderlig håpe du slipper unna omgangssyken, Tussemor- iallfall før ul! Bank i bordet, vi har inntil videre sluppet unna for andre år på rad. Kanskje best å ikke snakke for høyt om det...

Jeg har kjent fiskehale, eller mer gjentakende 'tapping' rundt uke 12, men det er jo så tidlig at ingen tror på det :P Har veldig aktive barn, da ;)

 

Hahaha - 'God jul, altså!' Den var god!! :lol:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hærremin så fort tiden går.. ting går så himla treigt på grunn av bekkenet og resten av musklaturen og leddene, at jeg får fnatt snart. bare det å legge klær inn i skapene etter å ha båret kledstampen opp til loftet, så gir det hersens bekkenet etter. bra de sier at jula kommer uansett, for her går det sakte. siste innspurt denne uka nå. blir vel ikke gangfør i mellomjula :P

 

Ellers er det virkelig liv i lillemor i magen fortiden :D er så herlig å kjenne på, men skvetter til av og til pga styrken og hvor hun sparker/slår. kjent henne siden uke 12, og hver dag siden uke 15-16. meget aktiv unge. forhåpentlig vis litt roligere når hun kommer ut ;)

 

samboeren har hatt problem med å kjenne sparkene tildligere, pga skikkelige arbeidshender med tykk hud. la meg bak ryggen på han da vi la oss i går, så satte turboen igang med akrobatikk der inne, må tru samboern kjente det, hehe. det var litt av noen byks hun gjorde også da ;) ingen problemer med å kjenne det i ryggen han iallefall, blir vel liggende med ryggen mot meg resten av tia han nå da ;)

 

venter fortsatt på julesnøen, er litt kvitt her men ikke slik at det ligger på trærne. vil ha det til jul ;)

 

 

Huff, ikke noe gøy med kreket på besøk nei mamma til emma :( håper virkelig det blir klaff i mellomjula nå da, vært en fin start på det nye året det :)

 

har greid å snike oss unna farangen her også, gutten har hatt det når han har vært til faren ( heldigvis ;) ).

 

håper det er bra med resten av dere andre også :) har hukommelse som en gullfisk, så blir å bla opp og ned mange ganger for å se om jeg henger med på alt som skjer her inne på denne veldig aktive gruppa ;) tror jeg er oppdatert da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma-til-emma, så trist at tr dukket opp, ikke noe gøy. Men på tross av det så håper jeg du koste deg masse på tur :)

 

Bokormmamma og tussemor, så gøy med ul i morra, gleder meg til jeg kommer så langt, skal på ul på fredag, men det er jo for å sjekke om alt er bra!

 

Eller så har jeg så mye å gjøre, men heldigvis er det siste skoledag på onsdag, og jeg må inrømme at jeg kjenner det skal bli hodt med juleferie nå! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til med UL i morgen Bokormamma og Tussemo, og til deg på fredag Rime. Gleder meg allerede til høre om hvordan det gikk, blir så rørt hver gang :)

 

Uff, Viiii, hørtes sabla stress ut med opp-pussingskrøll, lite man ønsker det rett før jul. Og humrer medfølende med tanke på julegaveshoppingen..seks timer og fire gaver"huffer"..men sikkert fine lamper da :D

 

Ååå, smelter helt av oppdateringen din 79kvinne. Det er helt ubeskrivelig å ligge inntill mannens rygg med en sparkende baby "imellom".

 

Hvordan går det med deg,m1980? Har du testet flere ganger?

 

Her er jeg midt i EL og svømmerne sluppet fri i hytt og gevær for å gi egget et god mottakelse. Håper det er en gjeng med kjekke utholdende spradebasser. Ellers tror jeg vi er i rute til jul, og har gått helt bananas i juleverksted-inspirasjonen.Og med gløgg, pepperkaker og Bing Crosbys smektende julestemme aaahhhh.... mannen har også bakt en haug med Sara Bernards som er omhyggelig pakket vekk i kakeboksen til jul...men her må mor på røvertokt kjenner jeg. Siiinsykt gode. Flinke mannen!!

Endret av En til, please.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Slenger meg med Bokormmamma og Tussemor,jeg skal på kontroll og skal se på reka. Livredd for at den har tatt kvelden for jeg har vært syk i 4 uker nå,med omgangsyke,luftveisinfeksjon etc.

Men krysser alt for at den bare er litt rolig fordi jeg er syk.

Lykke til imorgen til alle som skal på kontroll og UL:-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til til deg også, Hønny Bunny! Håper alt er bra, de har jo en god evne til å klore seg fast, i alle fall de som klarer seg hele veien. Så vi krysser alt og håper:-)

 

Her er juletreet kommet opp, den siste handlelisten er forfattet, godt hjulpet av at mor i huset har lyst på alt i denne verden som kan spises:-D Og julejazzen durer ei bakgrunnen. Om få strakser snubler julenissebestefaren inn gjennom dørene med et lass gaver også, og da er hundre og ett ute, for det er begrenset hvor mye gjemmeplass jeg har i huset:-S Og disse besteforeldrene handler så over evne...

 

Gleder-seg-til-ultralyd-klemmer og masse babystøv til alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til hunny-bunny!!! Her ser det ut til at mor må oppleve ul alene. Poden har ikke spydd mer, men er full av feber stakkar...gubben skal være hjemme med han :D og vil ikke ta han med ut når han er så syk, og jeg er enig. Jeg er ikke så redd for om h*n har takket for seg, for her dundres det løs daglig :) men spenningen rundt antall er desto større :P nevnte for minsten at han kanskje skulle få se babyen på en skjerm i morgen. Først lurte han på om det var vondt, så kom det: "åhhhhh, er det baby tv?" Jeg skal med andre or. På baby tv i morgen :D gleder meg vilt :) nå skal de siste gavene merkes og pakkes :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Alle :)

 

JEG ER GRAVID!! :D Tydelig og fin strek på alle de 6 testene som har gått med til nå.. Hvorfor MÅ jeg teste så mange ganger da? Kommer helt sikkert til å bruke opp de 4 jeg har igjen også - det er så deilig å se streken bli tydeligere for hver gang. Kanskje jeg tilogmed skal kjøpe en digital med ukeindikator..? Siden jeg er usikker på datoen? Jeg trodde at jeg skulle ha ikke mens i morgen - men nå har jeg jo testet positivt i flere dager.. Er det vanlig å teste positivt så lenge før?

 

Det høres ut til at vi strever med de samme tingene hele hurven.. Julepresanger - baking og omgangsyken..

 

Julepresangene kommer desverre ikke av seg selv i år heller.. Jeg har tradisjonen tro altfor store prosjekter (for meg da.. mange greier mye mer..) med hjemmelage greier som med nød og neppe blir ferdig i tide. I år er det bokser med små hjemmelagde pikekyss med ulike smaker. Håper jeg ikke har spist opp alle før dagen kommer!

 

I dag har vi bakt potetmelskaker hjemme - gutta skulle sette deigen på bakebrettene, J klarte det helt fint, mens H tok ca annenhver i munnen og på platen..

 

Det hele endte med en uvel gutt som ikke ville ha middag - han ville legge seg isteden for han hadde sånn en føølelse i magen. :P Det neste vi hører er at han prøver å skynde seg på badet uten å rekke det.. Stakkars kastet opp over hele gangen - i skohyllen og oppetter veggen! :@ :@ :@ Gulvet vårt er av gammel type tregulv som har mellomrom mellom plankene, så dette ble ikke så greit i det hele tatt.. Æsj.. og stakkars gutten som var så lei seg..

 

Nå må jeg gå å legge meg, skal ikke være her egentlig - for må opp klokken 5 i morgen.. Fysj, skulle ikke vært lov å stå opp så tidlig.. og jeg lærer aldri!

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer m1980! :) Tenker du kan la være å teste mer nå.. hehe. Det er nok ganske sikkert nå ja:D

 

Idag bikker jeg 15 uker:) juhuuu.. eksakt 4 mnd på vei i romjula. Deilig:) Kjenner liv mye her, så nå gleder jeg meg til jordmorkontroll for første gang senere denne uka:)

.. så blir det vel henvisning til ultralyd i januar. Det kommer jeg selvsagt til å grue meg for, om alt er bra med den lille. Men foreløpig skal jeg bare glede meg over dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg vært på kontroll hos en vikar jordmor. Hun hadde ikke UL,og drev og lette etter fosterlyd med CTG apperatet,noe som nesten er umulig,hevdet hun hørte et hjerte langt unna,jeg hørte det ikke nok til å være beroliget:-/

Ble 100% sykemeldt da jeg har Bronkitt på tredje uken,og har kastet så mye opp at jeg har fått D-vitamin og Glukose mangel,ikke så rart jeg er slapp da.

Håper dere andre på UL har sett flotte små nurk:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...