Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Ja, synes du skal gjøre det.. for å bli betrygget. Jeg var forresten øm i magen her om dagen da jeg trykket litt her og der for at knøttet skulle reagere. Men jeg er fortsatt sikker på at jeg kjente noe idag også. Så jeg er helt sikker på at alt er fint med deg også!

Bare vent.. imorgen ser du en fin liten krabat som spreller tenker jeg:)

 

Takk,satser på det:-) godt med litt trøst:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hønny-bønny, huff kor ekkelt, håper virkelig at alt står bra til inni der, og det gjør det sikkert, de legene er nå ikke alltid til å stole på har jeg funnet ut, så du skal se alt er bra inni der! Men huff natten blir sikkert lang for deg! Trøste klem fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, stakkars deg Hønny, vondt å være så bekymret. Ønsker deg lykke til i morgen, alt er nok helt som det skal. Sender deg en stor trøsteklem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dumme lege hunny-bunny....blir så irritert på slike...grmf...men jeg også hoster og nyser og snyter meg så mye at det går galt til stadighet, og jeg lurer av og til på om lille trille vil overleve denne voldsomme belastningen...og jeg er kjempe øm!!! Men her er det liv, nesten mer enn på lenge. Nurket er nok lei av å ikke få styre som h*n vil :P jeg tipper at ALT står bra til!! Ønsker deg ei god natt uansett

 

Grek: jeg sliter også med stoffskifte, fikk først beskjed om at det var normalt, men når jeg begynte å se nærmere på det, lå det stabilt på 5-7. Jeg sliter veldig med trøtthet, så jeg tok meg en prat med dr dyregod, siden vi ikke klarte å bli gravid på over 2år. De to første satt som ett skudd. Jeg måtte spørre om der var noen god grunn til at jeg ikke skulle prøve levaxin...det var det ikke, så etter litt opptrapping satt jaggu meg lille trille ;) så bare be om utredning, og som rime sier, be om å få prøvesvarene, ikke godta "normalt" som svar!!!

 

Rime: nyt å ikke ha for mange symptomer, tro meg, de dukker opp. Kommer de skikkelig tidlig kan det bli ett laaaaaangt svangerskap ;) håper jeg får se deg med kulemage om ikke lenge ;) var vel avtalen det ;) du aner ikke hvor glad jeg er på dine vegne... :wub:

 

Nei, nå venter atter en runde med klenex og Otrivin før jeg knaller...åh, foresten. Gratulerer så mye til du som er nygravert!! Liker veeeeeldig mye :)

 

Natti natt flotteste damer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En god klem til deg hønny-bønny. Håper du har fått sove i natt. Det er skikkelig dårlig gjort av legen å så en sånn bekymring og ikke gi deg ul direkte! De kan ikke forstå hva det gjør med den gravide å gjøre slikt! Sender deg gode tanker i dag og lykke til på ul. <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har begynt å slite med energi og trøtthet igjen jeg dere;) Idag er jeg 14+2 ifølge menstermin.

.. og når jeg er så sliten, så kommer kvalmen i tillegg. Så den har kommet litt tilbake.. og her hjemme.. her hjemme ser det ikke ut som vi skal feire jul om et par uker!:( Lurer på hvordan jeg skal orke å hale i land jula i år gitt;)

 

Ellers synes jeg at jeg kjenner en fiskehale oftere og oftere, men blir så usikker på om det virkelig ER gullet i magen også;)

Det blir spennende på første jordmorkontroll om eksakt en uke:) Jeg håper og satser på at alt er bra med gullet jeg også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tok en g-test idag tidlig, og det sto Gravid 1-2. Har skyhøy puls, og vet ikke om jg tør å tro på det.... Testet blendahvitt på fredag...men det var vel også litt tidlig.

 

Hurra for noen gode nyheter! Gratulerer :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neimen, for en idiotisk lege! Blør du da? Han kan da ikke komme med slike kommentarer uten å sende deg på ul. Lykke til kjære deg, håper du får senket skuldrene i dag. God klem!

 

Ang stoffskifte: jeg tror mange leger er litt grønne på dette området. Jeg fikk også beskjed om at prøvene var normale (går på levaxin) Da jeg fikk somlet meg til å spørre hva verdiene faktisk var så viste det seg at det slett ikke var normalt. Ikke så ille som noen av dere, men 3,3, og med levaxinbehandling skal den helst ligge mot 1. Jeg er overbevist om at tsh er grunnen til at jeg mistet to ganger på rad i uke 5. Fremdeles er ikke verdien super, men legen mangler kunnskap, så når jeg skal dit neste uke kommer jeg til å kreve doseøkning.

 

Her våknet vi til et vintereventyr. Alt er nedsnødd. Jobben ringte og sa at jeg måtte ikke engang prøve å komme meg på jobb. Så nå er vi alle hjemme idag. Utover jæren her er det kommet opp til 80 cm snø siste døgnet, og det er ikke akkurat daglig kost for oss vestlendinger. Herlig er det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 dag igjen til et heidundranes julebord i Manchester med jobben. Tar en test med morgenurin i morgen tidlig, er ikke den positiv så fester jeg som "normalt" denne helgen.. Kan jo ha el helt frem til søndag da jeg ikke aaaaaaaner hvor lang syklusen min er. Humping i kveld og i morgen tidlig, så 2 dager med fæst før humping søndags kveld igjen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma til emma:kos deg og lev som vanlig til du har en positiv test du;-)

 

Jeg dro ikke på UL,blør jo ikke og tissetrangen har roet seg,da må det ha vært reka som lå å presset og hvis den har flyttet på seg må den jo være i livet;-) Urinprøven ble sendt til dyrking og får svar på den imorgen,skal på kontroll til tirsdag,så da er vel alt ok frem til da..

Dumme leger som skremmer vannet av gravide uten grunn:-/

 

Imoregn blir huset fult for da er det pepperkakebaking for alle pengene:-)

 

Takk til alle som trøstet igår kveld det hjelper alltid:-)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neimen, for en idiotisk lege! Blør du da? Han kan da ikke komme med slike kommentarer uten å sende deg på ul. Lykke til kjære deg, håper du får senket skuldrene i dag. God klem! Ang stoffskifte: jeg tror mange leger er litt grønne på dette området. Jeg fikk også beskjed om at prøvene var normale (går på levaxin) Da jeg fikk somlet meg til å spørre hva verdiene faktisk var så viste det seg at det slett ikke var normalt. Ikke så ille som noen av dere, men 3,3, og med levaxinbehandling skal den helst ligge mot 1. Jeg er overbevist om at tsh er grunnen til at jeg mistet to ganger på rad i uke 5. Fremdeles er ikke verdien super, men legen mangler kunnskap, så når jeg skal dit neste uke kommer jeg til å kreve doseøkning. Her våknet vi til et vintereventyr. Alt er nedsnødd. Jobben ringte og sa at jeg måtte ikke engang prøve å komme meg på jobb. Så nå er vi alle hjemme idag. Utover jæren her er det kommet opp til 80 cm snø siste døgnet, og det er ikke akkurat daglig kost for oss vestlendinger. Herlig er det :)
Jobbet selv et par år på Jæren og vært innesnødd, og noe så vakkert som snø i det landskapet og med det helt spesielle lyset , er noe av det vakreste jeg har opplevd. Sier det med Kielland: “Enhver klodrian kan beundre Hardanger, men kom til Jæderen, her har vi natur for viderekomne.”

 

Så godt at det går bedre med deg, Hønny. Og enig i at det finns noen dumme,dumme leger der ute. Husker selv hvordan jeg tryglet og grein om UL..

 

Happy humping, mamma-til-emma og happy christmas table(eller hva nå de kaller det på engelsk :)

 

Har nyheten begynt å synke inn Lykketroll, eller er du enda i den svevende "jeg kan ikke tro det er sant, jeg må ihvertfall ta et par..eller tjue tester til"-fasen?

 

I dag starter også jeg med spirejuleverksted, for tanta er historie og kysten er endelig klaaaaaar! Rart, men jeg er skikkelig optimistisk for denne pp8. Julemat, juledrikke, julebarn, julepakker, juleferie, julenisse, julebabystøv fra dere her inne og adventshumping må jo bare skape de beste forutsetninger!

 

Nei, nå er pausen over. Back to work.

 

Ha en fin luciakveld alle sammen, Her skal det bakes og spises over en lav sko:)

Endret av En til, please.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ønsker3gull: Hvordan går det med deg? Åhhhh, jeg kjenner meg sånn igjen i den frustrerte, trøtte, fortvilelsen...Jeg er der tildels, spesielt etter kl 17 :P Hadde det ikke vært for forkjølelsen så hadde jeg nok kjent mer på den deilige 2 tri energien, meeeeeeen som sunket for solen. Håper du kan hvile deg mye!!!!! Jeg er nemlig av den priviligerte typen :P

 

En til please: FANTASTISK!!!!!!!!!!! Dette blir jula di og neste år, ditt år, helt garantert!!!!!!!! Herlige deg!!!!!!! Høres ut som om at alle kluter settes i sving nå ;) bare ett lite tips...ikke prøv for hardt...da kan det gå galt (bare litt erfaringsprat)...og det er få her som fortjener en solid spire som du!!!!!!!

 

Bumblebee: Så utrolig deilig med så mye snø!!!!! Har lavet ned her også i noen dager, å nå ser det ut til å fryse på. Gid det måtte holde seg slik til jul!!!!!

 

Hunny - bunny: Så bra at du klarte å roe ned litt!!!! Kjenner jeg fremdeles er irritabel på den der legen din altså!!!!!!!!!! Blir spennende å høre fra kontrollen din på tirsdag. Vi skal på ordinær UL da...litt rart, men gleder meg også!!!

 

Har bedt gubben få tak i spark, for det er jo bare deeeeeet herlige spark føre...vet ikke helt hvordan det funker i forhold til bekkenet mitt, men da har jeg nå tross alt noe å holde meg i så jeg ikke faller, også slipper jeg å kjøre bil til butikken og barnehagen!!!!!! Litt hverdagslykke....

 

Jeg styrer og steller ellers til jul, tiltross for at jeg skulle ha holdt sengen og/ eller jobbet med den andre eksamenen min :P MEN i stedet så baker jeg og lager litt kaker (litt hver dag). I dag har jeg invitert noen venner hit til å lage konfekt. Dvs, jeg vet jo hvor svimeslått jeg er etter kl 17, så jeg har gjort klart til konfektlaging, også skal de få gjøre resten av jobben (trilling og dypping), også deler vi broderlig etterpå. Jeg, skal sitte på en stol og skravle. Så ett innslag på godmorgen norge om "strikk for livet" og ble så rørt og grinete at jeg må vurdere å strikke noen plagg til de stakkars premature barna som ikke har de samme mulighetene som oss her nord!!!!!!!! Håper jeg rekker litt og får sendt noe før disse damene skal reise nedover til dette sykehuset!!!!!!

 

Da var siste brettet med araberboller i ovnen (nydelig, gode greier altså), så er det avsted og hente småtteriet og handle litt.

 

Lilletrille har forøvrig vært svært så aktiv den siste tiden og det er deilig!!!!! Jeg har dog tiltross 18 uker og voksende mage problemer med å forstå at vi skal ha enda en baby....hodet skjønner, men ikke hjertet virker det som...

 

Håper dere alle har en god dag!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebee: jeg er også innesnødd på Jæren ;) jeg kommer opprinnelig fra trh, så må jo le litt over hvor mye kaos det blir av litt snø her ;) men jeg håper den blir liggende leeenge ;) jeg synes det er mye koseligere med snø, enn vind og regn.

 

En til please; kos deg Max i jula, krysser fingre for at kosingen gir resultater på nyåret :)

 

Jeg har nettopp bestilt yndlingssjokoladekaken min til jul (hos et bakeri). Jeg har ikke sjans å få bakt og pyntet slik jeg vil. Så går for litt alternative løsninger i år. Pynter bittelitt, baker bittelitt, og kjøper endel. Husker når jeg var liten at mamma ofte styrte på så voldsomt, at når julekvelden først kom, da var jo hun helt utslitt... Slik vil ikke jeg ha det, så jeg velger å fokusere på tid og kos, fremfor husvask og mange sorter ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Verdens beste Tussemor "smelt". Tusen takk :wub: Og lykke til med spark, verdens mest romantiske framkomstmiddel. ( Huff..hjemmekontor altså, må jobbe nå...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hønny-bønny, så hærlig å høre, no blei jeg glad, har tenkt på deg i hele dag, og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å forte meg inn hit i håp om gode nyheter!

 

Tussemor, flinke du, og hærlig å høre at du har det så fint for tiden. Ja, hehe, husket hva vi snakket om i mai, at neste gang vi møttes var det med en liten en eller stor mage <3

Og nå er det realitet :)

 

Bumblebee, jeg regulerer dosen på levaxin ut fra verdiene jeg får av blodprøvene, har funnet ut at det er best, for legene er som regel ikke så flinke med det her.

Her og er det snø, og i love, love, love, elsker snø og jul og mørketid, beste tiden ever! :)

 

Mamma-til-emma, kos deg masse på julebordet :)

 

En til, please, nå blir det din tur, nå får du så mye annet å tenke på pluss en masse kos, så du skal se det gjør susen, men du må ikke tenke for mye på det og bare kose deg og ha masser av sengevals! Håper virkelig det blir no, så blåser masse babystøv i din retning! :)

 

Her er puppene begynnt å bli auau, så no begynner det vel så smått å bli litt symtomer. Tok også en ukesindikator på gøy i dag, og den lyste så fint at jeg er 4-5 uker på vei, så det stemmer jo fint, så kjenner jeg slappet mer av da, og klarer endelig å nyte det, åhh hærlige livet! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, jeg vil også ha snø! Mega masse snø! I store dunger.. Kanskje hvis jeg ønsker det hardt nok, så kommer det litt julesnø til julaften.

 

Rime, gratulerer med symptomer og en fin test! Litt heldig er du, som har litt symptomer, mine er borte. Litt bekymret for det, men jeg håper det er normalt! Når er det du har termin? Jeg er 4+5 i dag.

 

81Mamma, så deilig at du har fått til å slippe taket på julestresset. Høres jo veldig genialt ut å bare gjøre litt og bestille litt. Her har jeg samme minnene som deg, min mamma sleit seg også ut før jul, og gjerne i siste liten også. Kan ennå huske lillejulaftner som liten, hvor jeg ikke fikk sove (rart :P), å kunne høre mamma på kjøkkenet i 4-5 tiden på natten mens hun vasket, og bakte og gjerne salta ribba i alt for siste liten. Kjenner jeg er noe miljøpåvirket, for jeg har nesten blitt like ille. Heldigvis er mannen vant til noe helt annet fra sitt barndomshjem, så han hjelper godt til, og vil ha alt ferdig til senest 22. Desember.

 

Tussemor, så flink du er å forberede til jul, selv om du kanskje ikke burde :P For en god tanke å strikke til små premature.

Håper du rekker å lage noe til de.

 

Her skulle jeg nok ha strikke litt til min egen familie, men strikkelysten har vært MIA i hele høst. Får håpe den kommer tilbake i romjula (DA pleier jeg å få så strikke lyst), så i pr tror jeg at jeg sjal være forberedt å kjøpe inn noe garn og ha klar ei oppskrift når innfallet kommer. Tror dog ikke det blir babyklær enda, må vel strikke litt til førstefødte :) det meste er vokst i fra her :)

 

Nå skal jeg sette meg i sofan å heie på Norge i håndball EM, noen andre som følger med der?

Endret av Symbio
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neimen, for en idiotisk lege! Blør du da? Han kan da ikke komme med slike kommentarer uten å sende deg på ul. Lykke til kjære deg, håper du får senket skuldrene i dag. God klem! Ang stoffskifte: jeg tror mange leger er litt grønne på dette området. Jeg fikk også beskjed om at prøvene var normale (går på levaxin) Da jeg fikk somlet meg til å spørre hva verdiene faktisk var så viste det seg at det slett ikke var normalt. Ikke så ille som noen av dere, men 3,3, og med levaxinbehandling skal den helst ligge mot 1. Jeg er overbevist om at tsh er grunnen til at jeg mistet to ganger på rad i uke 5. Fremdeles er ikke verdien super, men legen mangler kunnskap, så når jeg skal dit neste uke kommer jeg til å kreve doseøkning. Her våknet vi til et vintereventyr. Alt er nedsnødd. Jobben ringte og sa at jeg måtte ikke engang prøve å komme meg på jobb. Så nå er vi alle hjemme idag. Utover jæren her er det kommet opp til 80 cm snø siste døgnet, og det er ikke akkurat daglig kost for oss vestlendinger. Herlig er det :)
Jobbet selv et par år på Jæren og vært innesnødd, og noe så vakkert som snø i det landskapet og med det helt spesielle lyset , er noe av det vakreste jeg har opplevd. Sier det med Kielland: “Enhver klodrian kan beundre Hardanger, men kom til Jæderen, her har vi natur for viderekomne.”

 

Så godt at det går bedre med deg, Hønny. Og enig i at det finns noen dumme,dumme leger der ute. Husker selv hvordan jeg tryglet og grein om UL..

 

Happy humping, mamma-til-emma og happy christmas table(eller hva nå de kaller det på engelsk :)

 

Har nyheten begynt å synke inn Lykketroll, eller er du enda i den svevende "jeg kan ikke tro det er sant, jeg må ihvertfall ta et par..eller tjue tester til"-fasen?

 

I dag starter også jeg med spirejuleverksted, for tanta er historie og kysten er endelig klaaaaaar! Rart, men jeg er skikkelig optimistisk for denne pp8. Julemat, juledrikke, julebarn, julepakker, juleferie, julenisse, julebabystøv fra dere her inne og adventshumping må jo bare skape de beste forutsetninger!

 

Nei, nå er pausen over. Back to work.

 

Ha en fin luciakveld alle sammen, Her skal det bakes og spises over en lav sko:)

 

Pulsen er rolig igjen :-) har ikke tester noe mer, men håper den første stemmer.... Oj nå ble jg litt urolig igjen... Men tr har ikke kommet. Har ømme pupper og spesiell luktesans.. Velger å stole på denne testen frem til jg tar en kontroll hos lege etterhvert.

 

Skriver på tlf så får heller kommentere dere andre etterhvert når jg kommer meg på pc :-) men leser, følger med og tenker på dere :-)

 

Nå er det håndballkamp. Heia Norge!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare et lite tips til de som skriver fra mobilen; ikke trykk på svar, skriv heller inn på hurtigsvar. Da kan man se tilbake på hvem som skrev hva :)

I tilfellet dere ikke visste det, jeg oppdaget det denne uken :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aaaaa.... Så smart symbio!!!!

Her har jeg omtrent pugget hva som er blitt skrevet, for å få svart litt :) jeg skriver nemlig alltid fra tlf :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen av dere som vet om en effektiv hostesaft som vi gravide kan bruke? Jeg er sikker på at jeg snart kommer til å hoste brokk på både meg selv og lille trille :P også sjekket jeg Noskapin...å den skulle IKKE gravide ta :(

 

Håper dere alle får ei super god helg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Solvipect kan du vel ta,de fleste reseptfri,bare les pakningsvedlegget først. Problemet er at de stort sett ikke hjelper:-/

Den er ille den hosten og tett nese tingen som går nå,vi har vært syke i over 1,5uke. Det er ikke normalt for meg ihertfall:-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Honning ja...huff, er jo bare kvalmt det. Noskapinen hjalp meg sist med tørrhoste, men aller best er jegermaister. Tok 1ss sist jeg var gravid, kun før jeg la meg. Funka som ei kule :P hmmm kanskje eg burde skrive en oppgave om alkohol som medisin :P får prøve noe honning greier før jeg knaller til natten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...