Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Oj, så utrolig kult å kjenne liv ønsker3gull! Det er nok en stund til jeg kjenner noe.

 

Ja jeg var faktisk ordentlig redd. Magen ble mindre (sikkert mindre oppblåst), masse murringer i ryggen og magen og ingen hjertelyd. I tre dager prøvde jeg å snakke megselv til fornuft, men når jeg ringte jordmor for å høre om det fantes mulighet for å flytte ul timen til i dag, og hun sa ja, da måtte jeg bare :) Hun sa alt så bra ut, to armer, to bein, to ører og tydelig neseben.

 

I morgen er det jobb igjen. Tre fulle dager denne uka, og så halv dag på tirsdag, og vips er det juleferie. :D Ikke helt klar for en lang dag i barnehage, vi skal sikkert være ute, og jeg grøsser med tanken. Har frosset i hele dag. Hos mamma måtte jeg låne tjukk genser og ullpledd, og her hjemme står varmepumpa på 27 grader!! Og det får den værsågod gjøre i natt, ellers orker jeg ikke å stå opp. Blir vel knusktørr luft her inne, men pytt! Det skal være iskaldt på soverommet, men deilig og varmt på badet og i stua.

 

I morgen må jeg ringe pasientreiser. Dere må kjefte på meg hvis jeg ikke gjør det!

 

Nå i kveld kom mannen med følgende kommentar: "det hadde vært artig å bare fortsette å få barn så lenge du ble gravid. Få en fire-fem stk." WHAT!!? Dette kom fra mannen som måtte lirkes med på nr 3. Hehe. Han mener det ikke seriøst, og iallefall ikke når våkenettene begynner ;)

 

Send meg den mannen Bumblebeee, eller kanskje han har en bror?? Vurderer sterkt å bytte ut dette eksemplaret med en som er mer entusiastisk ift å få flere barn. Han vil jo egentlig ikke, så jeg bekymrer meg litt for at han plutselig setter ned foten :o Men han gidder jo ikke bruke kondom, så da går det vel greit likevel, forhåpentlig.

Og så fantastisk med bankende hjerter og fiskehaler! :D Men nå er det natta for meg, har blitt et par litt for sene kvelder nå merker jeg.

Sweet dreams! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ah, så kult med sykkelbirken! Joiner gjerne heiagjengen med sjampis og flagg. Min kjære sykkel som kostet meg mer enn en årslønn, egner seg bare til å sykle nedover med. Gleder meg sinnsykt til sesongen starter igjen og løypene åpner. Ja, hvis ikke det klaffer med babylaging da...

 

Herlig å høre om fiskehaler og turnende små spirer, gleder meg til det blir min tur.

 

Stakkars, stakkars deg, Lykkelig. Hørtes pyton ut å være så dårlig. Håper du kommer deg raskt "trøsteklem".

 

 

Første juleverksted unnagjort på jobben(vi miljøterapeuter har det gøy på jobb altså!), og har laget dekorerte lys og lykter, og pepperkakekoner med peniser pent innpaket i celofan som vi ga til sjefen. Hahahaha...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhhhhh bumblebee, så utrolig hærlig å høre! :)

 

Blir så imponert over å høre om birken, jeg vil også, men kanskje ikke til sommeren siden jeg da er stooor og tjukk :)

 

En til, please, jeg blir fulgt tett opp pga stoffskiftet mitt og fordi jeg har mistet to ganger pga det.

Lausaktig amor er tingen vet du, her startet vi med en gang mens var over og holdt det gående i lang tid, funket det ser du. :)

 

Hønny-bønny, jeg er også så innmari forkjølt, og det vil bare ikke gi seg :(

 

Cayenne, trist at tr dukket opp, men hell innpå med rødvin, og så får du satse på masse sex når dritten har dratt sin vei og at du må utsette birken til sommeren :) :)

 

Her er jeg begynnt å bli veeeeldig kvalm på kveldene, håper nå ikke det blir så ille som enkelte her inne har hadt det eller har det, litt er ok, men ikke for mye.

Uansett, trøttheten er slått inn for fullt, så no skal jeg stupe inn i sengen, og herregud som jeg gleder meg til å lukke øynene, hehe, men skal absolutt ikke klage, alle plager må bare komme, så lenge alt går bra med spiren :)

 

He he, kan se deg levende for meg humpe avgårde bakke opp og bakke ned - et par uker på overtid :lol:

 

Og så trenger vi deg også i heiagjengen, En til - forhåpentlig tjukk og rund du også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebee: godt å høre at alt var bra med spiren din!!! Det er ikke gøy å være så redd! Får håpe du kjenner spark snart, så du kan bli beroliget av det fremover.

 

Rime: bad news, men bekymringene blir nok ikke mindre... Aldri. Slik har det iallefall vært for meg. Først bekymringer hele svangerskapet, og når ungen kommer ut,- da starter de største bekymringene! Enn hvis noe skjer med gullungen... :S Jeg tror seriøst jeg kommer til å være bekymret resten av livet! ;)

 

Lykkelig_4: huff, ikke gøy å bli så dårlig!!! Du må prøve å senke forventningene du har til deg selv i fht jula, og ta vare på deg selv som best du kan :)

 

Her har jeg hatt ganske kraftige menssmerter siste dagene, men ikke noe blod, så da krysser jeg fingre for at spiren vokser som bare det ;) Formen min er jo elendig i utgangspunktet (bekkenprobl etter forrige fødsel). Så jeg må velge ut et par ting jeg kan få gjort til jul. Ellers er jeg godt motivert på å trene og holde meg i gang så lenge som mulig dette svangerskapet.

 

I fht mange barn så er jeg av de som kunne tenkt meg det! (Fatter virkelig ikke at folk synes det er så sjokkerende). Men med så omfattende bekkenproblemer som jeg har er det egentlig litt galskap å gå for 3... Så jeg gjør alt jeg kan for å innstille meg på at 3 er nok, og at dette blir siste! Jeg synes igrunnen det er veldig trist- for jeg elsker å være gravid! På tross av alle mulige plager!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok en g-test idag tidlig, og det sto Gravid 1-2. Har skyhøy puls, og vet ikke om jg tør å tro på det.... Testet blendahvitt på fredag...men det var vel også litt tidlig.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra!!! Gratulerer sååååå mye lykketroll!!!! Vik nok tro det er sant når digital test sier så ;) da følges nok vi på trimesterne fremover :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hahaha... jeg tror ikke jeg joiner dere på birken jenter:D hadde det ikke vært for baby, så hadde jeg heller ikke vært med skal jeg innrømme. Jeg hadde ikke kommet langt.. eller fort.. med damesykkelen jeg har fra 1930(ja, faktisk) med blomsterkurv foran og "Brelett"-bagasjebrett bak:) Jeg eeelsker sykkelen min, men den egner seg ikke å sykle fort med.

Faktisk har jeg en annen sykkel også, men det er guttesykkel, og den får jeg jo ikke sett utsikten på når jeg sykler, så den bare blir stående. Det gidder jeg da ikke! :D

 

Men vi kan starte " trille-birken"?:) trille vogn sammen til sommeren i samme løype som birken? :)Det kan jeg være med på:D

 

Nei, nå skal jeg opp til en venninne som er høygravid med bekkenløsning og servere henne lunsj jeg tar med meg/har laget herfra. Deilig tomat/kyllingbruchetta:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer Lykketroll:-D

Ang hvor mange barn,fikk jeg bevist det igår. La ut på min facebook at vi skal ha nr 4 og ganske riktig kom noen bekjente av oss og lurte på (liksom spøk) om jeg hadde overtalt eller lurt gubben:-( Ble lei meg og slettet det hun hadde skrevet,sikkert hårsår,men følte det ble så teit:-(

Resten synes et var kjempekoz da:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :-) listen vokser, og snart har vi med resten også ;-) etter rødvinsorgasmejulen ;-) jeg må jo komme opp med noen gode unnskyldninger for ikke å ta et glass i høytiden.

 

Når forteller dere det til familien? Sist ble det i uke seks, da begynte de å legge sammen to og to på jobben...og da måtte jeg jo fortelle det til de nærmeste også....

 

Uff så teite enkelte kan være med kommentarene sin innimellom. Skjønner godt at du slettet det hun skrev.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer, Lykketroll! :D

 

Ja, folk skal bare drite langt i hvor mange barn man får - så lenge man klarer å ta vare på dem, og det høres det jo ut som dere gjør! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer lykketroll! Så moro!

Da er vi mange her med termin i august. Blir så spennende!

 

Det er utrolig hva folk klarer å lire av seg til gravide, mange er håpløse! Men heldigvis er de fleste positive. :)

 

Jeg er ikke noe sykkel menneske, så birken blir det ikke på meg heller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere er aktive damer altså! 24 timer borte fra forumet og dere har fylt 2 hele sider. :)

 

Lykkelig_4: Håper du finner mirakelkuren som fungerer for deg snart! Det er ikke deilig å ligge slik og jeg føler meg deg!

 

Cayenne: Imponerende nok med et par mil! Hadde jeg hatt sykkel ville jeg brukt flere dager på det altså. :)

 

Tussemor: Håper bekkenet ditt takler nattjobbingen, selv om det er kjedelig å måtte sove bort store deler av dagene.

 

Bumblebeee: Så bra at alt var ok! Og ennå bedre at du legger bort den doppleren. Merket selv hvor avhengig jeg var av å ha et kvarter med hjertelyd hver dag da jeg gikk med mini, og hvor panikk jeg fikk hvis jeg ikke fant lyden.

 

Ønsker3gull: Moro! Og for en fantastisk opplevelse! Det beste er jo at det vare blir mer og mer fremover nå! :)

 

81-mamma: Krysser fingrene for at livmoren jobber og tøyer seg! Trening, i en eller annen form, har vi alle godt av. Hør med legen din og han/hun vet om noen fysioterapauter som har bassengtreningsopplegg. Det var fantastisk deilig å være i basseng 1 time hver uke frem til fødsel, pluss terapi selvfølgelig! :)

 

 

Lykketroll: HURRA! Den pulsen er deilig å kjenne på! Gratulerer så mye! *klor deg fast lille spire!!!*

 

Hønny-bunny: Noen folk eier ikke vett og skjønner ikke selv at det de skriver/sier faktisk kan såre! Synes det er herlig at dere får no.4 jeg! Er med på å redde befolkningsveksten i Norge! :)

 

Jeg derimot er ved dårlig mot. Etter å ha sammenlignet "symptomene" mine fra forrige pp er de veldig like de jeg har nå.. Ømme pupper, luft i magen, trøtt og slapp.. Kanskje det bare er slik jeg er bygd? Blendahvit a1 test i går også.. Vet jo ikke om el har vært engang, så vi fortsetter med humping annenhver dag frem til TR kommer, noe hun helt sikkert gjør.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma-til-Emma, du må ikke gi helt opp ennå, så lenge tr ikke har dukket opp ennå så er det jo ennå håp, men vet så alt for godt hva du mener, er man vandt til at den kommer så forventer man det til slutt.

 

Hønny-bønny, hadde noen gitt meg en slik kommentar, så hadde jeg også slettet den, det er jo rett og slett frekt!

 

Ønsker3gull, du trenger jo ikke sykle fort, hehe, du og jeg kan holde følge, :D

 

Lykketroll, GRATULERE så mye, og den høye pulsen hadde jeg også i helgen når jeg satt der med en positiv test som ikke var heilt forventet, men herregud for en hærlig puls! :)

 

Jeg er så veldig usikker, for jeg har jo ikke mange symtomer, bare litt øm i puppene, av og til murringer, veldig trøtt fra ca kl 16 eller 17 og kveldskvalme, er ikke det lite symtomer? Eller varierer dette veldig? De to gangene jeg mistet så var det så mye mener jeg å huske. Hva med dere jenter, er det sånn at alle dere hadde masse symtomer nå dere bare var litt over 4 uker, eller er det rett og slett litt tidlig ennå?? Sorry maset, men vil så gjerne at det skal gå bra denne gangen, og har egentlig en god følelse!

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rime: hadde nesten ikke noe symtomer de første ukene,så dro det til fra uke 5-6,så slapp av;-)

Endret av hønny-bunny
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så veldig usikker, for jeg har jo ikke mange symtomer, bare litt øm i puppene, av og til murringer, veldig trøtt fra ca kl 16 eller 17 og kveldskvalme, er ikke det lite symtomer? Eller varierer dette veldig? De to gangene jeg mistet så var det så mye mener jeg å huske. Hva med dere jenter, er det sånn at alle dere hadde masse symtomer nå dere bare var litt over 4 uker, eller er det rett og slett litt tidlig ennå?? Sorry maset, men vil så gjerne at det skal gå bra denne gangen, og har egentlig en god følelse!

Klem

 

Jeg heier på deg! Godt å vite at de passer ekstra godt på deg. :)

 

Apropos det sistnevnte, såvidt jeg har forstått så har du problemer med stoffskiftet? Er det noe du var klar over før dere begynte å prøve eller noe som ble oppdaget etterhvert? Grunnen til at jeg er nysgjerrig er at TSH-nivået mitt har vist seg å være unormalt på enkelte blodprøver (ikke alltid det slår ut - gjentar jeg samme blodprøve to uker senere kan prøven være helt fin igjen). Det ble oppdaget ved en ren tilfeldighet første gang, så lurer på om jeg på en eller annen måte ligger helt i grensesjiktet.

 

Kan dette være en grunn til at det tar lang tid før spiren sitter? Påvirket stoffskiftet syklusene dine?

 

(Sorry, ble mange spørsmål her...)

Endret av GeekGirl81
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først og fremst gratulerer så masse til lykketroll!!

 

Må si jeg syntes dere er spreke damer som sykler birken (og noen år etter år). Hadde vært morsomt å hive meg på et år, men jeg satser for fullt på spire nå, så tror jeg står over denne gang. Men mannen skal sykle for første gang, Birken altså ;) så jeg står å heier på sidelinja! :)

 

Morsomt å høre om bankende hjerter og små bevegelser fra nurkene :) hihi... Det er så godt ;)

 

Trøsteklem til alle dere som kjenner på svangerskapsplagene. ;)

 

Hønny-bønny: prøv å heve deg over det. Det er så mye uforstand... Folk har jo uansett ikke noe med hvor mange barn dere skal ha. Syntes det er fantastisk at folk velger å ha mange barn jeg, så lenge de kan ta vare på og følge opp barna sine er det deres fulle rett :)

 

Rime: jeg hadde bare murringer og tisset ofte de første ukene. Etter hvert kom også trettheten og ømme pupper.

 

Ha en fin kveld damer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geekgirl, jeg bleiopperert for struma for 20 år siden, men trengte ikke medisiner. I 2009 bestemte sambo og jeg oss for å forsøke å bli gravid, blei det etter 4 mnd, og da jeg tok test for stoffskiftet så sa de prøvene var normale, noe jeg senere har fått vite at de IKKE var, hadde så ma i uke 12, etter det tok det 1 1/2 år før vi blei gravid igjenn, ba de da om å sjekke stoffskiftet for jeg hadde begynnt å ane at noe ikke var normalt med kroppen min, fikk beskjed om at de var normal, men de var laaaaaangt fra normale, det også fikk jeg vite senere, for i uke 9 mistet jeg i sa. Dette var no i februar, og i april fikk jeg time med ivf klinikken, der fikk jeg vite at jeg hadde alt for lavt stoffskifte. Jeg hadde en TSH på 8,9, det var ingen mulighet for at vi kunne beholdt det barnet sa legen, egentlig skulle det vært umulig for meg å bli gravid. Og hun så i papirene at da jeg misstet første gang så hadde verdien vært 4,8, dette var heller ikke bra sa hun, for hos meg som hadde vært opperert for struma så skulle TSH verdi ligge mellom 1-2. Gjett om jeg blei forbanna da, uansett, normale verdier skal være mellom 0,5-3,6 sånn ca. Jeg blei satt på levaxin med en gang og fortalt at det ville ta ca 6 mnd til verdiene blei normale og stabile, sist jeg sjekket lå det på 1,6 og no blei jo jeg gravid, så var å tok blodprøve i går, og når jeg ringer for å få resultatene ber jeg alltid om å få verdiene, for det er ikke mange leger som har peiling på dette tydeligvis. Når det gjelder syklusene så har de vært på 28 dager de siste 4 mnd, men før april var de på alt fra 24-43, så det var overalt! Håper dette var til hjelp, sjekk det skikkelig opp i alle fall, og legen min på ivf klinikken sa verdiene burde ligge på under 2 hvis man forsøkte å bli gravid, men vet ikke om det gjaldt kun meg eller alle!

 

Hønny-bønny, det var godt å høre! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geekgirl, jeg bleiopperert for struma for 20 år siden, men trengte ikke medisiner. I 2009 bestemte sambo og jeg oss for å forsøke å bli gravid, blei det etter 4 mnd, og da jeg tok test for stoffskiftet så sa de prøvene var normale, noe jeg senere har fått vite at de IKKE var, hadde så ma i uke 12, etter det tok det 1 1/2 år før vi blei gravid igjenn, ba de da om å sjekke stoffskiftet for jeg hadde begynnt å ane at noe ikke var normalt med kroppen min, fikk beskjed om at de var normal, men de var laaaaaangt fra normale, det også fikk jeg vite senere, for i uke 9 mistet jeg i sa. Dette var no i februar, og i april fikk jeg time med ivf klinikken, der fikk jeg vite at jeg hadde alt for lavt stoffskifte. Jeg hadde en TSH på 8,9, det var ingen mulighet for at vi kunne beholdt det barnet sa legen, egentlig skulle det vært umulig for meg å bli gravid. Og hun så i papirene at da jeg misstet første gang så hadde verdien vært 4,8, dette var heller ikke bra sa hun, for hos meg som hadde vært opperert for struma så skulle TSH verdi ligge mellom 1-2. Gjett om jeg blei forbanna da, uansett, normale verdier skal være mellom 0,5-3,6 sånn ca. Jeg blei satt på levaxin med en gang og fortalt at det ville ta ca 6 mnd til verdiene blei normale og stabile, sist jeg sjekket lå det på 1,6 og no blei jo jeg gravid, så var å tok blodprøve i går, og når jeg ringer for å få resultatene ber jeg alltid om å få verdiene, for det er ikke mange leger som har peiling på dette tydeligvis. Når det gjelder syklusene så har de vært på 28 dager de siste 4 mnd, men før april var de på alt fra 24-43, så det var overalt! Håper dette var til hjelp, sjekk det skikkelig opp i alle fall, og legen min på ivf klinikken sa verdiene burde ligge på under 2 hvis man forsøkte å bli gravid, men vet ikke om det gjaldt kun meg eller alle!

 

Hønny-bønny, det var godt å høre! :)

 

Tusen takk for svar - dette var kjempenyttig! Jeg er egentlig litt glad for at jeg har hatt verdier som ikke har vært helt bra, da slipper jeg å krangle meg til en blodprøve i hvertfall. (Etter den første unormale prøven har de sjekket meg med jevne mellomrom, men er ei stund siden sist nå.) Jeg er litt usikker på hvor alvorlig det er for min del siden jeg til tider har hatt helt normale prøver også, men skal i hvertfall kjøre hardt på at de skal følge meg opp dersom jeg eventuelt blir gravid. Har aldri hatt problemer med mentruasjonssyklusene mine så uansett har det ikke slått ut på det området (heldigvis.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rime: du må gjerne spørre 1000 sp :) det er alltid kjekt å svare på gravid-sp! Jeg pleier heller ikke ha spesielt mye symptomer før uke 6. Men nå kjenner jeg jeg er sliten om kveldene (men har jo to småtroll i hus også da).. Også kjenner jeg mensmurringer. I tillegg er jeg svimmel. Har nok mer symptomer nå, enn tidligere svangerskap. Men jeg har ikke ømme pupper, og er ikke kvalm, eller forstoppet,- enda....;)

så ingen grunn til bekymring. Er ikke vanlig å kjenne så mye første ukene.

 

Geek-girl, jeg har også i perioder stoffskifte i grenseland. Jeg kjenner det, mister liksom hele livslysten! Første gangen trodde jeg jeg var deprimert. Men mitt stoffskifte har stabilisert seg selv. Hadde litt lavt på slutten av svangerskapet med 1 barn, men har ikke hatt lavt etter det. Har hatt stabile sykluser, fått to barn og venter nr 3. Har ikke hatt noe problemer.

Men det kan nok være lurt at du sjekker det opp siden det ser ut til å ta litt tid for dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar kjære dere, så godt å høre at det ikke bare er meg med lite symtomer, kjenner jo at det presser godt på nedi magen og er jo trøtt, tisser ikke så mye ennå, men det kommer vel det også etterhvert, hehe, nei jeg skal bare prøve og slappe av og glede meg over det her, for det er så hærlig! :)

 

Geekgirl, lurt å få dem til å passe på, for det forandrer jo seg også når man blir gravid, men du skal se den sitter til slutt. Lykke til i alle fall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det min tur til å bli urolig,er jo sørpe forkjølet og vært det i 1 uke. Men idag har jeg tisset konstant og når jeg hoster går det galt:-( Så jeg dro på legevakten for å sjekke for UVI,ikke noe utslag på sticks,men så skulle legen klemme på magen min og jeg var ganske øm,så da begynte han å mase om blødinger og tegn til liv:-(

Tror jeg kjente istad men det er jo så vanskelig så tidlig:-(((

Lenke til kommentar
Del på andre sider

81-Mamma<3<3:

Det kan være et tegn hos meg også (pluss noen andre småting), men på denne tiden av året er det umulig å si hva som er hva fordi jeg reagerer såpass mye på den mørke årstida. Men det som er godt å høre er at det tydeligvis ikke har hatt noen betydning for din del. :) Og som sagt, jeg har ingen problemer med syklusen - tvert i mot.

 

Rime:

Takk! Det er ei veldig etterlengta spire etterhvert så håper den sitter i løpet av de neste månedene. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det min tur til å bli urolig,er jo sørpe forkjølet og vært det i 1 uke. Men idag har jeg tisset konstant og når jeg hoster går det galt:-( Så jeg dro på legevakten for å sjekke for UVI,ikke noe utslag på sticks,men så skulle legen klemme på magen min og jeg var ganske øm,så da begynte han å mase om blødinger og tegn til liv:-(

Tror jeg kjente istad men det er jo så vanskelig så tidlig:-(((

Da burde du jo absolutt få en ul for å sjekke synes jeg! Legen burde ikke så tvil og så sende pasienter hjem uten å dobbeltsjekke. Nevnte legen ingenting om ul?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker 3 gull: nei så klart ikke,får ringe gyn imorgen og spørre om de kan ta en titt. Huff,lenge til imorgen:-( vet jo at det ikke har noe å si så tidlig,er det gått galt er det jo sånn. Men tenkte ikke på det en gang får han legen begynnte å mase da:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, synes du skal gjøre det.. for å bli betrygget. Jeg var forresten øm i magen her om dagen da jeg trykket litt her og der for at knøttet skulle reagere. Men jeg er fortsatt sikker på at jeg kjente noe idag også. Så jeg er helt sikker på at alt er fint med deg også!

Bare vent.. imorgen ser du en fin liten krabat som spreller tenker jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...