Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Her var det jammen aktivitet! Skal komme sterkere tilbake senere, driver og lager pinnekjøttmiddag (nam nam), men måtte bare kommentere én ting. Rødvinsorgasme! Det har jeg tro på. Det var faktisk det eneste jeg gjorde av "ekstraarbeid" den pp den klaffa. Passa på å gi meg selv orgasme etterpå hvis vi bare hadde tatt en kjapp en *rødme* Om det var rødvin inni bilde vet jeg ikke, men kan ikke se bort fra det siden el var en helg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

får håpe teoriene om rødvin og orgasme stemmer, det gir gode odds for denne perioden etter ei herlig helg på hotell nå under EL :) krysser fingrer(og bein) for det.....:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjipt med tr elibjo :( Men vi skal klare det til slutt!!

Det som er litt rart er at jeg har hatt sånn 'melkeutdrivningsfølelse' en gang for et par dager siden og en gang i dag. Noen som har opplevd dette og vært tidlig gravid eller ikke gravid? Sikkert bare nok en syk spøk fra pms-trollet?! :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykketroll - har du testa???

Tok en billigtest på fredag som var negativ. :-( men ikke ikm riktig enda, så prøver å ikke ta sorgene på forskudd..

Venter nok litt ut i neste uke før jg tester igjen. Om ikke tr har kommet før det... Kjenner ikke noe til at hun er på vei og heller ikke noe til en evt spire... Bare ømme pupper... Enn du da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lykketroll - har du testa???

Tok en billigtest på fredag som var negativ. :-( men ikke ikm riktig enda, så prøver å ikke ta sorgene på forskudd..

Venter nok litt ut i neste uke før jg tester igjen. Om ikke tr har kommet før det... Kjenner ikke noe til at hun er på vei og heller ikke noe til en evt spire... Bare ømme pupper... Enn du da?

 

Tok også en negativ test på fredag, så nå venter jeg iallfall et par dager før jeg tester om ingenting har skjedd. Har alt fra svimmelhet til morgenkvalme og sprengte pupper, men dette er vanlige pms-symptomer for meg. Tror det meste er psykisk :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guri malla Cayenne... hjertet mitt gjør alltid et lite hopp når du er i nærheten av din ikm og jeg ser du har skrevet et innlegg:D Jeg har virkelig sååå lyst til at du skal få en positiv test nå altså!!

Men har ikke du ikm den 12. des. da?!.. synes å huske det.. og det er da jammen noen dager til det?!?

 

Jeg må ærlig innrømme at for det første så har jeg glemt litt hvilke symptomer jeg hadde da testen var positiv, nesten så jeg må lete frem gamle innlegg i dager for to-tre mnd. siden for å finne det ut:D men likevel.. jeg tror jeg synes huske at puppene mine viste ikke de minste tegn, men at det stakk og strakk litt i lysken.. men jeg tror det var i dagene rett etter ikm altså;)

 

Jeg sier som hønny-bunny.. jeg krysser alt jeg har for at PMS-trollet lurer deg!!!:).. men hvis ikke, så krysser jeg igjen alt jeg eier og har for at du får premie på rødvinsorgasmen i romjula:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhh, cayenne, håper virkelig at det er en liten spire der inne! Krysser fingrene.

 

Her er nevøsiteten satt inn, det stikker, murrer og strekker nesten heile tiden nederst i magen, og klarer ikke huske om det er normalt. Er det normalt? Håper virkelig det går bra denne gangen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, hønny-bønny, det var godt å høre :)

No må jeg bare gå og legge meg for øynene mine vil ikke holde seg oppe lenger, så natta alle dere! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rime, jeg har også vondt. Bare ikke på samme plass. Korsryggen min verker som bare det, og jeg kan ikke huske dette med 1. svangerskap. Kjennes veldig ut som mensen kommer, å med den utfloden som er nå (beklager SÅ mye for ekle detaljer, dere "kjenner" meg jo ikke engang! :P )så nå må jeg sjekke for blod hele tiden. Håper ryggvondt også er normalt.

 

Cayenne, jeg håper så at du har positiv test denne pp! Med så mange spennende symptomer, å jul rett rundt hjørnet, da må det bare bli spire!!

Endret av Symbio
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ååå, dere er så søte altså! :wub: Jeg er jo heldig som har to herlige barn fra før da, så det er ikke verdens undergang om det ikke går. Men underlig hvordan man kan føle så sterkt at det er en som mangler!

 

Ellers er det vel helt normalt med både mage- og ryggvondt, så det er bare å slappe av og nyte graviditeten, dere! :) Ikke noe man kan få gjort til eller fra uansett.

Endret av **Cayenne**
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en aktivitet - har såvidt vært innom og holdt meg oppdatert....men har ikke hatt tid til å skrive noe selv.

 

Gratulerer så mye til dere nygraverte så kjekt å høre. Krysser fingre for at flere kommer etter. Vi har både slitt litt og vært heldige med å treffe... Vi skal jo ikke klage når en er halveis med nummer 3, men det er fem treff som aldri kom lengre enn til maks uke 9....så vi vet litt om hvordan det er å gå i spenning og vente på om vi i denne pp er heldige å treffe igjen...Så jeg sender dere alle prøvere de varmeste lykkeønskninger om at dere snart sitter med en positiv test...

 

Helga har vært hektisk - vi nærmer oss ferdig med første delmål med å ferdigstille soveromsdelen på huset. Mannen jobber hardt, mens jeg tar meg av barna...I går hadde vi overnattingsbarnevakt til ungene og egentlig skulle vi begge vært på julebord...Det endte med at mannen jobbet i huset og jeg fikk sosialisere meg med gode venner og holdt ut til etter midtnatt...juuhuuu...Lenge siden jeg har vært våken så lenge :-) :-) Og da var det ekstra godt å kunne nyte ett par timer ekstra under dynen i dag tidlig - uten barn... Så var det å fortsette med huslige sysler før vi hentet barna og dro på Putti Plutti Pott...Imponert over minstemann på 15 mnd som holdt ut i 1,5 akt før vi gikk ut så hun fikk springe litt :-)

 

Skal hjelpe mannen litt nå med rydding av gammel tapet nå....og etterpå tar jeg kvelden :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,ja...så var det meg og mr Otrivin igjen...fy som jeg hater å ikke være i form...hodepine og sub febril...møkk...har store juleforberedelses planer denne uka, men de ser ut til å ryke hardt og brutalt...:(

 

Ønsker3gull: du er ikke alene i den angsten...jeg er der jeg også, selv om jeg fikk høre hjertelyden på tirsdag. I dag er liksom alt litt annerledes og jeg er livredd for at lille trille har takket for seg. Ligger å kjenner febrilsk etter liv...noe kjenner jeg, men usikkert hva...huff, at det skal være så får heftig...får prøve å ikke ta sorgene på forskudd...tross alt bare 1,5 uker igjen til ordinær ul...jeg håper at du snart får anledning til å se/høre knøttet ditt. God varm klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den angsten deler jeg også...ligger her våken og er livredd for at det ikke er liv inni der mer. Har ikke funnet hjertelyden på en stund, mulig jeg hørte noe i går, men nå tviler jeg på det. Huff. Dette er baksiden av medaljen med å ha en doppler :(

Beklager syteinnlegg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, jeg er på samme tid glad for at flere føler samme bekymringen som meg( da er vi flere som kan støtte hverandre) og likevel synes jeg like synd på dere som dere sikkert synes på meg;)

Det ER virkelig slitsomt å gå rundt å bekymre seg! Igår lå jeg på sofaen rett ut og så tv, plutselig kjente jeg liksom noe som lignet litt slik "tapping", som når du tapper forsiktig fingeren i bordplata?!?.. nedi den delen av magen som knøttet ligger. Så kjente jeg et til en liten stund etter. Jeg har ventet på fiskehalen jeg, så jeg må ærlig si at jeg ikke helt stoler på at det var knøttet som "tappet" på meg:) .. men det hadde JAMMEN vært kjærkomment! :)

 

Ellers så har den harde magen kommet:(.. altså, når jeg skal på do altså! :D jeg bruker 3 dager nå før jeg må på do og "bomelibom" og husker med skrekk og gru tilbake til de to andre svangerskapene mine hvor jeg pådro meg hemorroider som fortsatt ikke har forsvunnet 100% :( Grrr :(

.. så nå er det snart velkjent alt sammen;) venter bare på halsbrannen nå da, som jeg hadde virkelig sett at ikke kom denne gangen. Det er fryktelig slitsomt med halsbrann.

MEN.. jeg har helt sluttet å drikke cola, og jeg har skjønt at halsbrannen kommer når jeg drikker det, så jeg håper flammehelvete holder seg på avstand nå!!

 

Cayenne: jeg vet så inderlig godt hva du mener. Man har to fra før så i grunn ingen verdens undergang. Likevel at den siste brikken mangler i familien. Dessuten... når man har begynt å tenke på det så får man det jo ikke ut av hodet. Nei, kan ikke annet enn å si at jeg forstår deg veldig, veldig godt! Jeg håper inderlig at du tester positivt snart for din skyld:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GRATULERER RIME! Dette var den hyggeligste nyheten på lenge:-)

Så bra det øker på denne lista vår, da! Dette liker jeg. Vi får gi den positive tonen i tråden vår, og den patenterte "salige rødvinsorgasmen" æren;-) Den pleier i alle fall å fungere her;-)

 

Åh, det var så mye jeg skulle kommentere, men nå står det helt stille... Et ikke ukjent fennomen for tida:-S

 

Føler virkelig med dere som kjenner bekymring for spiren. Selv er jeg litt naiv på den fronten for jeg har aldri opplevd at det har gått galt. Overbeviser meg selv om at jeg må fortsette å anta at alt går bra, ellers blir jeg nok tullete... Vet at jeg henger meg opp hvis jeg først begynner å stresse med slike ting, så får bare forsøke å beholde min naive tro om at alt går bra.

 

Ønsker dere en nydelig vakker mandag! Her er det full rulle, ettersom gutte boyz er tilbake fra Spania og fulle av energi og f...skap;-) Deilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rime: murringer er normalt ja, livmoren vokser og strekker seg allerede :) skjønner godt du blir nervøs, men du må prøve å se på det som et positivt tegn :)

 

Ønsker 3 gull: jeg tror ikke jeg har merket så mye fiskehale.. Mulig med nr to, men husker ikke helt... Men med nr 1 var det akkurat som noen banket på. Men siden magen er myk, ble det akkurat som dumpe dunk. Om du skjønner? Syntes det hørtes litt ut som din tapping ;)

 

Jeg blir også plaget veldig med hard mage når jeg er gravid. Kaffe hjelper litt, men nå kan jeg jo bare drikke 4 dl :( jeg har pleid å ta laktulose hver dag i tidligere svangerskap, og kommer til å starte opp med det med en gang jeg merker tegn på treg mage! Er grusomt å være forstoppet!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rime: murringer er normalt ja, livmoren vokser og strekker seg allerede :) skjønner godt du blir nervøs, men du må prøve å se på det som et positivt tegn :)

 

Ønsker 3 gull: jeg tror ikke jeg har merket så mye fiskehale.. Mulig med nr to, men husker ikke helt... Men med nr 1 var det akkurat som noen banket på. Men siden magen er myk, ble det akkurat som dumpe dunk. Om du skjønner? Syntes det hørtes litt ut som din tapping ;)

 

Jeg blir også plaget veldig med hard mage når jeg er gravid. Kaffe hjelper litt, men nå kan jeg jo bare drikke 4 dl :( jeg har pleid å ta laktulose hver dag i tidligere svangerskap, og kommer til å starte opp med det med en gang jeg merker tegn på treg mage! Er grusomt å være forstoppet!!!!

 

Kan også anbefale Malt estrakt (som mange bruker i MME til bebisene... :)) Jeg blander i kaffen...men kan spises bart også :) Disse hemoridene var plagsomme etter 1. mann, men med nummer 2 spiste jeg jevnt malt og hadde med meg glasset på sykehuset....så når jeg tok meg en kopp kaffe, så puttet jeg malt oppi :) :) :) Fungerte helt toppers for meg og fikk magen kjapt i gang etterpå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er jeg for lengst igang med Laktulosen,orker ikke å bli treg i magen...men hvis jeg tar bare litt hver dag går det helt greit:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tussemor: jeg tror de koster fra 400 og oppover på vanlige nettsider eks angelsound.no. Jeg kjøpte min på eBay for 5 år siden for 220 kr inkl frakt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh.. SItter her å kjenner på superømme pupper, føles ut som om de holder på å sprenge ut av bh'en.. :P Trøtt som en strømpe og slapp. Så slapp at jeg dropper trening i dag da jeg tror jeg kommer til å gro fast i sofaen når jeg kommer hjem. :P

 

Men jeg har på følelsen av at jeg skrev dette forrige mnd oxo.. :P Hvis syklusen er tilbake i normalform er jeg 6 dpo i dag og dette begynte så smått i går... Har jo ikke IKM før 18 desember (dette også regnet ut med min "normale" 35 dagers syklus) så jeg venter jo ikke TR før om 8 dager.. Spennende spennende. Blir nok testing i helgen kjenner jeg megselv rett! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...