Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Her går det litt fremover,tror sjøsykebåndene hjelper litt,(eller placebo,men pytt-pytt)fikk levert som en så flott beskrev her "et makkverk av en oppgave",2 min før fristen:-O

Idag skal jeg på UL,fordi jeg har vært så pjusk de siste dagene og sjekke at det er liv der inne,gruer meg for det var på 8 uker jeg mistet ifjor:-(

Bummble så kos med nurk på Ul,hvorfor har du risiko svangerskap? Jeg har det hver gang,pga blodet mitt,må bruke Fragmin sprøyter,men utenom førstemann som jeg fikk blodpropp med har det gått supert;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ah, har hatt en fin stund med tekoppen min og siste dagers poster her inne. Det er så kjekt å følge dere, alle sammen. Beklager at jeg er så dårlig til å kommentere dere hver og en, men jeg husker aldri nickene når jeg skal skrive, og siden jeg sitter på minilaptop blir det en helsikes masse blaing fram og tilbake for å huske hvilket nick som er hvem... Men jeg følger med,a ltså, på både kvalme, oppgaveskriving, ul og sykluser!

Jeg er også veldig fascinert av alle disse fødende på tv fra statene. De ligger der og sukker litt med epiduralen sin, og jeg ble veldig fornøyd da ektemannen en kveld snøftet til en av legene på skjermen: "That woman wasn't good at giving birth! And it was not a very natural birth! Nonsense americans!" Hahaha... Også i England er de litt triggerhappy når det kommer til keisersnitt, men samtidig er det veldig vanlig der med hjemmefødsler. Så min bedre halvdel er veldig imponert over at jeg har født tre barn uten noen smertelindring.. hehe! Man får ta til seg den skryten man kan få, tenker jeg, og minnes mine egne grynt og vræl underveis;-)

Akkurat nå nyter jeg stille før stormen-perioden av svangerskapet. Jeg er også definert som høyrisk pga hjertet mitt, og siden vi bor så langt unna sykehuset og jeg føder fort, vil overlegen på gyn være sikkert på at ALT ligger optimalt til rette i siste halvdel av svangerskapet, så da blir det som rgel MANGE dagsturer til sykehuset.

Føler meg helt corny, for i går fikk jeg innkalling til tidlig ul, selv om jeg har bedt om å slippe det. Damen på sykehuset skjønte ikke helt problemstillingen da jeg ringte og ba om å få slippe. På toppen av alt hadde de satt opp timen mens mannen min er i Spania for å besøke faren sin, så jeg kunne ikke kommet da uansett (lite gunstig å dra med en på tre og en på ett, kanskje?). Men at folk ber om å slippe ul, var visst ikke hverdagskost. Jeg vil jo ikke virke lat eller som at jeg ikke bryr meg, men jeg vet hvor mye mas det blir på slutten med ekg, ul'er og oksygenmetningsmålinger osv at hvis jeg kan få noen rolige uker nå, før obligatorisk ul, er det langt å foretrekke... sukk! Dette er liksom den beste fasen for meg, før maset bryter løs:-) Er jeg egoistisk, som vil ha disse ukene med spiren i fred? Jeg har jo levd med dette hjertet mitt i noen år, nå, og vet hva jeg skal gjøre når jeg er dårlig uansett...

Jaja, kos dere, damer! Med og uten spirer, oppgaver eller høyrisk;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg krabbet til UL,og uannsett hvor kvalm og uggen jeg er var det en stor lettelse å se "shrimpy" som den kalles,har en engelsktalende venninne som døpte den;-)i fin vigør,lite hjerte som pumpet i vei. og så stor med sine 15,1 mm,enda den skulle bare vært 15mm,mamma sååå stolt av lille shrimpy;-) God start på helgen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med perfekt reke, hønny-bønny! :)

Nei, synes virkelig ikke du skal ha dårlig samvittighet for å takke nei til tidlig ul, Bokormamma. Så lenge dere tar imot barnet uansett må jo det være helt greit, for ikke å snakke om helt supert, faktisk! :)

 

Ha ha En til, blir en stund til jeg også løfter meg selv og mine 70 kg opp etter en finger ;) Er riktignok nærmere 180 høy, men likefullt en smule tung for den fingeren! :lol:

Tok en ny runde med styrke/puls i går - og ja, jeg sliter med å komme meg opp fra/ned i sittende... :o Tyngdekraften skal like fullt bekjempes, med en runde på spinning i dag, men sykkelmusklene er heldigvis i bedre form enn resten, så det blir bare deilig. Etterpå iallfall :)

 

Ha en super torsdag, ladies! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner deg godt jeg, Bokormamma. Synes det er klokt og viktig å verne om de gode stundene man har, spesielt hvis man vet at mer hektiske tider er i vente. Håper for deg at den gode, rolige tiden bare varer og varer og varer og varer :)

 

Å hønny-bunny..smelt. Blir like rørt hver gang jeg leser stolte ultralydsrapporter..sikkert fordi jeg kjenner meg så godt igjen i opplevelsen. Store, flinke spiren din :)

 

Her lurer jeg på om Tr kommer til helgen(he he...spennende oppdatering gitt).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har jeg joina en ikm-gruppe igjen. Skal prøve ordentlig igjen nå. Tror jeg. Skal på medarbeidersamtale med rektor om en uke, og ble rådet av tillitsvalgte til å fortelle om prøvingen. Hun sier det er viktig og lurt å spille med åpne kort. Da er det lettere å få hjelp og tilrettelegging når jeg trenger det. Men må innrømme at jeg er litt nervøs, også. Jeg følger nok rådet hennes, for hun vet hva hun snakker om.

 

Har tanta på besøk nå. Kraftigere enn på lenge. Jeg er sliten og irritabel, mye mer enn jeg pleier. Har lite plager med pms og humør, men denne gangen er det verre. Får håpe det er siste gang på lenge:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elibjo, min bedre halvdel, som for tiden er helt oppslukt i den gjør-verden-gravid-studien sin, sier det er en god ting med en kraftig mens. Han sier det er kroppens måte å renske ut skikkelig før en ny leieboer flytter inn. Jeg hadde en sinnssyk runde med tanta siste gang før jeg ble gravid denne gangen. Blødde gjennom alt, og da mener jeg vitterligen både tamponger, bind og klær på det verste. Før denne monsteruka, mente mannen min kroppen min ikke var klar for et nytt svangerskap, når han healet meg. Men etterpå sitret alt av forventning;-) Så gjør det til en mental renselse også, og tenk at all gammel gørr skal ut, for her skal det gjøres rent og pent til neste leieboer:-)

Godt å høre at jeg ikke er helt koko som sa nei til den ul-timen. Vi hadde aldri kommet til å velge bort et barn uansett omstendighet, og jeg er jo allerede i uke 14, så det får gå som det går...

Akkurat nå koser jeg med kulemagen og merker at jeg er i ferd med å drifte inn i gravidbobla. Herrlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er aktivitet ja. Jobber dere aldri? ;) hehe.

 

Gratulerer med stor og fin spire Hunny! Min var bare 11 mm, men det stemte helt med antall uker+dager. Kommer nok til å få en liten baby uansett. Medisinene jeg bruker kan gi dårligere vekst. Kan bli en spennende kombinasjon med at mine andre to måtte tas før tiden pga dårlig vekst. Og det var uten medisiner.

 

Den forrige legen min sa jeg hadde risikosvangerskap pga høyt blodtrykk og sv.diabetes. Jeg er ikke helt enig i at det kvalifiserer som så veldig til risiko med rett oppfølging, men det ble ca en million turer til svangerskapspol. Glad jeg var sykemeldt på slutten, ellers hadde jeg aldri fått tid til alle kontrollene. Denne gang er det annerledes. I tillegg til blodtrykket har jeg jo fått påvist genfeil som disponerer som arytmier og i verste fall stans. Rikshospitalet vil at jeg skal føde der, men det er helt uaktuelt. Bor jo i Rogaland! Må iallefall føde med hjerteovervåkning og ligge med dette minst et døgn etter fødsel. De første ukene/månedene etter fødsel er man mye mer sårbar enn ellers for hjertetrøbbel. Men trøster meg med at jeg har født to barn før med denne tilstanden, det var bare ingen som visste om det. Det verste er at det er 50% sjanse for lille nurket å arve genfeilen. For dere sykepleiere så heter det LQTS det jeg har, lang qt-tid syndrom.

 

Må vel ta meg sammen og ringe Riksen i morgen ja.

 

Likte godt det du skrev om fysisk og mental renselse bokormamma :) Heier på en haug med julespirer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bumblebee, må være slitsomt å plages med hjertet :( men siden det har gått bra to ganger før, så tåler sikkert kroppen din det denne gangen også! Og hvis en liten baby skulle være uheldig å arve det, så vil det trolig oppdages tidlig, og han/hun vil få god oppfølging :)

Krysser fingre for deg og babyen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg krabbet til UL,og uannsett hvor kvalm og uggen jeg er var det en stor lettelse å se "shrimpy" som den kalles,har en engelsktalende venninne som døpte den;-)i fin vigør,lite hjerte som pumpet i vei. og så stor med sine 15,1 mm,enda den skulle bare vært 15mm,mamma sååå stolt av lille shrimpy;-) God start på helgen:-)

 

Grattis med reka ;-) det er så herlig å se på ul <3 har hatt 4 stk ul vi nå, skal ikke ha flere. Er like herlig hver gang å se :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halloen både kjente og ukjente, no er det virkelig leeeenge siden jeg har vært her inne på bim, utrolig mye som har skjedd her inne! :)

 

Neida, jeg er ikke blitt gravid siden jeg har dumpet innom til dere, men det har skjedd litt i livet mitt! har tr i skrivende stund, så blei ikke denne gangen, men depper ikke. Jeg er rehabilitert i kropp og sinn, hehe, så no føler jeg at jeg kan begynne å være litt her inne igjen. Har prøvd å lese meg litt opp, og må si det var mye å sette seg inn i, dere har virkelig vært aktive her inne :)

 

Gratulere så mye med nye spirer, og jeg var så spent på å se om alle fra den "gamle" gjengen var blitt gravid, og det var jo trist at det ikke var tilfellet.

 

Her i gården har jeg jobbet på spreng, og blitt forfremmet til fungerende daglig leder på skolen jeg jobber på :) kjempegøy og myyyyye arbeid, men jeg elsker det, elsker det så mye at etter tre år med prøving uten hell er det no heilt greit å være barnløs. Vi fortsetter å prøve, men henger oss ikke opp i det, og vi har vel begynnt å venne oss til tanken at det blir ivf på oss etter nyttår.

Så her er det ikke lenger sure lipper fordi tr dukker opp hver gang, ikke i det heile tatt. No er det herlig å leve igjen og jeg og min kjære har igjenn funnet gløden, og det er bare så hærlig. Tenker litt sånn at vi får det nok når vi får ivf no, for vi vet jo at jeg kan bli gravid, og siden stoffskiftet endelig begynner å stabilisere seg så blir det vel.

 

Puh, det var mye, skal forsøke å henge litt med her inne no fremover, og så håper jeg det snart blir flere spirer her inne :)

 

Klem til dere alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhhhhh....kjære gode rime, så godt å høre fra deg!! Har tenkt så mye på deg i det siste! Høres helt fantastisk ut at livet har snudd seg til det bedre og at du og din kjære har det bra sammen igjen! Dette var skikkelig god lesing. Stor, varm klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rime. Hurra så godt at du er tilbake og for et herlig innlegg med gode vibber. Så flott at livet smiler.

 

Her sitter jeg også og smiler med rødvin foran peis og aldeles drittvær ute. På mandag er sykemeldingen over og jeg reiser rett på kurs til hovedstaden. Elsker slikt med hotell, hotellfrokoster, faglig påfyll og samvær med kolleger.

 

TR har enda ikke kommet, og kommer heller ikke i morgen som jeg kanskje trodde. Men tror heller jeg har tidenes EL med slim og blødning-har ikke hatt det før- og føltes utrolig rart og ha full hanky panky uten at svømmerne får slippe inn. Snakk om å gå glipp av en ybergylden sjanse, æsj... blir lang venting dette til neste støt kan settes inn, men jeg får gjøre som rime og fokusere på alt det andre herlige som fyller dagene.. Så jeg vender tilbake til peis, rødvin og Trygve Gullbranssen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også kan dere tenke på stakkars meg som sitter her på en 3 nattevakt og lurer på hvorfor ingen lager god mat og drikke til meg, mens jeg sliter med å få ferdig de siste strikke prosjektene mine :P

 

Det er faktisk litt psykisk hardt å være på jobb når jeg ikke vet hvordan det står til inni magen...er så redd for at det ikke skal gå bra, meeeeeeen....bare 1 mnd igjen nå til UL!!!!!!! Og i dag fikk jeg vite om atter ei ny gravert dame!!!!!! Herlig!!!!!!

 

Ha en strålende kveld foran peisen eller tvn eller hvor dere befinner dere, å ta gjerne ett par glass rødt for meg også ;)

 

PS den hvitvina forrige helg smakte så pjuk at den ble kassert :D

 

Nei, finne meg litt spruddlevann og mat, så går natten fort.

 

Klemmer til dere alle!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidlig morgen i Gudbrandsdalen, og ingen av trollungene er opp! Hjelper vel kanskje at de to eldste fikk se Shrek 3 på tv i går kveld...

Det var kjempekoselig å lese meldingen din Rime! Du virker gjennomført lykkelig!!! Håper lykken blir enda større når du starter IVF på nyåret! Krysser fingre for deg!

Ellers sender jeg sympati til nattevakten :) Har strikket opp mange nøster garn på nattevakt, og har ikke lyst tilbake dit igjen! Søker jobber i disse dager, da minsten nå er over 1 år. Men holder meg langt unna turnusarbeide denne gangen :)

Her skulle tanta ha kommet onsdag... og har ikke kommet enda! Det forvirrer meg litt. Har vært helt regelmessig i alle år! For 2 måneder siden var jeg også noen dager forsinket. Er ikke den som tester mest, men har det ikke skjedd noe til tirsdag, så skal jeg... Kryss fingre for at det blir med en blindpassasjer på julehandel i London :) Har igjen bare en pp før mannen min bestiller time, og har så veldig lyst på en ekstra-bonus...

God søndag til alle sammen!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh Rime, så godt å lese! Dette var virkelig godt å høre:-) Unner deg virkelig all mulig lykke.

For en som aldri har slitt nevneverdig med å bli gravid (nummer en var et uhell på pillen, nummer to tok riktignok nesten et år, men da var jeg virkelig syk..., nummer tre og fire satt på første pp) er det utrolig å høre om slitet det er når spirene ikke sitter som de skal. Gjennom makens studie og alle intervjuene jeg har gjort i den forbindelse må jeg si er jeg er målløs når det gjelder belastningen det er for både kropp, psyke og forhold å gå igjennom dette! Og jeg skal ikke en gang begynne å lufte hva jeg synes om oppfølgingen en del av dem har fått fra helsevesenet...

Desto hyggeligere er det å lese at dere har det bra, Rime! Du skal vel ikke se helt bort ifra at det kan dukke opp et mirakel også, når du har det så bra:-)

Ellers er ting det samme gamle, her... Litt hjerterot igjen, så jeg sitter/ligger her med bøker og strikketøy og forsøker å holde meg varm og i ro:-) Snart ferdig med ørten julestrømper jeg har strikket som julegaver, og da skal det bli herrrrlig å strikke noe jeg faktisk har lyst til å strikke!

Ha en nydelig søndag, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh Rime, så godt å lese! Dette var virkelig godt å høre:-) Unner deg virkelig all mulig lykke.

For en som aldri har slitt nevneverdig med å bli gravid (nummer en var et uhell på pillen, nummer to tok riktignok nesten et år, men da var jeg virkelig syk..., nummer tre og fire satt på første pp) er det utrolig å høre om slitet det er når spirene ikke sitter som de skal. Gjennom makens studie og alle intervjuene jeg har gjort i den forbindelse må jeg si er jeg er målløs når det gjelder belastningen det er for både kropp, psyke og forhold å gå igjennom dette! Og jeg skal ikke en gang begynne å lufte hva jeg synes om oppfølgingen en del av dem har fått fra helsevesenet...

Desto hyggeligere er det å lese at dere har det bra, Rime! Du skal vel ikke se helt bort ifra at det kan dukke opp et mirakel også, når du har det så bra:-)

Ellers er ting det samme gamle, her... Litt hjerterot igjen, så jeg sitter/ligger her med bøker og strikketøy og forsøker å holde meg varm og i ro:-) Snart ferdig med ørten julestrømper jeg har strikket som julegaver, og da skal det bli herrrrlig å strikke noe jeg faktisk har lyst til å strikke!

Ha en nydelig søndag, damer!

God søndag til deg også! :) Håper du holder deg i form, at hjerte ikke lager for mye krøll! Har lett etter julestrømpeoppskrift på nettet! Er det komplisert? Funnet på nettet? Skulle gjerne hatt link om du har!!! God søndag til deg også!!!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg tegnet selv. Stjal noen elementer fra gamle, tradisjonelle votter og luer, og kokte sammen. Enkelt egentlig: Jeg har strikket den som en selbuvott i den forstand at baksiden har det tradisjonelle rutermønsteret som votter har inni hånda. "Framsida" starter jeg med et hvitt felt der jeg strikker inn barnets navn, så strikker jeg et stort felt med en stjerne i, et mindre felt med tradisjonelle "roser", så kommer hælen og noen snøfnugg, så har jeg tegnet et hjerte med pil gjennom (kjærlighet) og en liten fleur de lys, før jeg feller av. 80 masker på pinne 3-3,5 med litt tjukt ullgarn, slik at den tåler litt.

Hm... ser nå at dette høres helt koko uit. Kanskje jeg kan scanne mønsteret jeg har tegnet? Det skal jeg jammen prøve!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi hatt en helg på hytten,men med svangerskapskvalme og familien med omgangsyke så ble det en litt lang helg..

Idag må jeg bite i det sure eple og gå til legen og sykemelde meg,er i så dårlig form etter flere uker med dårlig matinntak. Holdt på å svime av i matbutikken på lørdag,så da bør jeg vel lytte på kroppen,dessuten er det jo ikke så smart at jeg svimer av på jobb foran pasientene hjelper jo ikke akkurat..

Skal lese meg opp på hva dere har gjort i helgen,men fikk med meg strikking og avslapping;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg tegnet selv. Stjal noen elementer fra gamle, tradisjonelle votter og luer, og kokte sammen. Enkelt egentlig: Jeg har strikket den som en selbuvott i den forstand at baksiden har det tradisjonelle rutermønsteret som votter har inni hånda. "Framsida" starter jeg med et hvitt felt der jeg strikker inn barnets navn, så strikker jeg et stort felt med en stjerne i, et mindre felt med tradisjonelle "roser", så kommer hælen og noen snøfnugg, så har jeg tegnet et hjerte med pil gjennom (kjærlighet) og en liten fleur de lys, før jeg feller av. 80 masker på pinne 3-3,5 med litt tjukt ullgarn, slik at den tåler litt.

Hm... ser nå at dette høres helt koko uit. Kanskje jeg kan scanne mønsteret jeg har tegnet? Det skal jeg jammen prøve!

Hmmm :) Nå har jeg strikket en del, men klarer ikke helt å se for meg denne! Strikker du skikkelig hæl? Det har jeg aldri fått til... Prøv gjerne å skanne oppskriften, om det er mulig!

Her skulle tanta ha kommet onsdag, og ikke dukket opp enda... Så nå vurderer jeg faktisk å bestille meg en billigtest!!! Hadde vært koselig med en julibaby....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flinke dere er til å strikke!! Selv er jeg hele nybegynner. Har strikket en selebukse til baby som jeg ble så fornøyd med at jeg nå strikker en i en større størrelse. Merker at jeg synes det er skikkelig gøy nå som strikkinga går uten de alt for store anstrengelsene ;) må se om jeg finner meg et nytt prosjekt etterpå. Hvor finner dere ideer? Kjøper dere slike strikkeblader? Eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal scanne den inn i kveld, så får vi se om det er forståelig;-) Jeg strikker med ordentlig hæl, men det er ikke så vanskelig når man får det forklart på norsk og ikke strikkespråk. Jeg måtte faktisk få bestemor til å vise meg trickset, og da hadde jeg en sånn "herregud, er det så enkelt, hvorfor sier de ikke bare det da???"-opplevelse. Tror denne julestrømpegreia skal være ganske enkel, for det er mønster, men bare to farger, og veldig enkelt. Tror jeg er oppe i 17 stykker i år, så de er i alle fall ikke langtekkelige.

Jeg elsker strikking, men har ikke tålmodighet til å strikke etter veldig kompliserte mønster, da mister jeg konsentrasjonen. Å finne på egne greier, derimot, det er gøy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal scanne den inn i kveld, så får vi se om det er forståelig;-) Jeg strikker med ordentlig hæl, men det er ikke så vanskelig når man får det forklart på norsk og ikke strikkespråk. Jeg måtte faktisk få bestemor til å vise meg trickset, og da hadde jeg en sånn "herregud, er det så enkelt, hvorfor sier de ikke bare det da???"-opplevelse. Tror denne julestrømpegreia skal være ganske enkel, for det er mønster, men bare to farger, og veldig enkelt. Tror jeg er oppe i 17 stykker i år, så de er i alle fall ikke langtekkelige.

Jeg elsker strikking, men har ikke tålmodighet til å strikke etter veldig kompliserte mønster, da mister jeg konsentrasjonen. Å finne på egne greier, derimot, det er gøy!

Høres suverent ut! Har så lyst til å strikke julestrømper til ungene! Håper du får til å skanne den inn! Hvem vet, kanskje jeg også endelig lærer å strikke hæl? :) Har strikket masse i mange år men ikke fått det til så langt! Gleder meg! Her hadde jeg fult program med julevask mens de to eldste var i barnehagen. Den som sovnet sammen med syk minstemann var jeg.... Vi sov i over to timer! Ingen tante enda heller... misstenksomt! :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...