Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Ugh ugh, fikk ikke sove før halv to i natt og er trøtt som en strømpe nå. Prøvde å legge ungene tidlig, men de sovner ikke før presis 21.30 uansett. 9,5 timers søvn holder for dem, liksom :o Spørs om jeg klarer å henge med på valget. Får se om jeg holder ut til det kommer en valgdagsmåling for Ohio, da er vel det meste avgjort. Trenger ikke noen ny krigshisser over kjølen nå, nei. God Bless Obama!!!! :D :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åååhhh... Jul ja.. Da må denne frøkna jobbe litt overtid denne mnd da! :) Gleder meg stort til coca cola reklamene kommer "holidays are coming, holidays are coming.. Always coca cola!!" DA er det jul for meg.. Dette regnværet og skrape isen av bilruta om morgenen er ikke noe for meg.. :) Høstblues kanskje?? :)

 

Jeg har i allefall kjøpt meg to "julegaver" til megselv i dag. En Doc Morris gt (tester helt ned i 10 hcg mot andre tester som tester 25) og en CBD med ukesindikator!! Tisser i en kopp i morgen tidlig. Hvis DM er positiv så stikker jeg CB nedi å tester med den i samme slengen. spennende!! Har bestillt legetime også.. Så neste torsdag får jeg nok svar uansett! :)

 

Her er det sofakos med valgkamp på VGTV, pottis og cola!

 

Kos dere masse i kveld damer!!

 

Cayenne: Håper du får positivt svar snart!! Når blir terminen din hvis du er gravid?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Four more years! # Obama! :-D

Heldigvis..

 

Jeg og gleder meg veldig til jul, men synes det er litt tidlig å begynne nå.. Hvis jeg starter julekosen for tidlig, er jeg redd for å bli lei før jula er her!

Men hvis jeg lukter appelsiner, eller hører julemusikk så klør det i kroppen etter å lage julestemning i heimen.. Begynner 1 desember jeg.. (hvis jeg klarer å vente..)

 

Jeg håper meg og mannen traff eggløsningen denne gangen... Vi hadde jo tenkt å helgardere å prøve hver dag/annenhver dag, men nå har han hatt en veldig travel periode på jobb, så vi har nesten ikke sett hverandre.. Jeg hadde gulhvitt seigt slim en dag, og så hvitaktig/gjennomsiktig seigt slim andre dagen. Vi hadde samleie den siste dagen. Tror dere drevne damer at vi traff? (beklager detaljene..)

 

Krysser som vanlig fingrer og tær for alle prøvere og spirer her i tråden!

 

:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanskelig å si, m1980, men høres ut som dere har en rimelig god sjanse :) Hvordan går det med deg Mamma-til-Emma, har du testa noe mer? Håper iallfall ikke du har fått tantebesøk! :o

Har funnet ut at jeg ikke har ikm før lørdag, og at el må ha kommet andre runden med el-smerter etc. etc. Det betyr at vi på tross av sykdom fikk lagt inn aksjer tre dager før og samme dag, evt. fire dager før og en dag før el. Så det kan jo holde, men fikk fortsatt blendahvit test i går, så har ikke store håpet.

 

Håper det gikk bra med hjerterytmemålingen, Bumblebeee!

Ønsker ellers alle en herlig, kvalmefri dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble blendahvit igjen den ja... Selv om det er DM testen som gir utslag på 10 hcg.. Har ikke mye trua her lengre gitt.. Blir godt å komme til legen for å sjekke om det er noen ubalanse ute å går..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååh, nå er jeg klar for jul:-)

Jeg er ikke så stor på de engelske kaketradisjonene (de stapper altfor mye frukt i kakene sine) men vi bruker faktisk en engelsk sjokoladepudding (akkurat som en fondant) med is til som dessert. Mmmh...

Med en utilfredstillbar apetitt, er tanken på jul nesten som eufori. Jeg har allerede begynt julehamstringen av mat.... sikle... det blir så mye innkjøp på slutten når man er en stor familie og fristelsene bugner i butikken, så da er det deilig å ha det meste i hus før butikkene blir texas.

Føler med deg, BUmbebee... begge de to siste svangerskapene har jeg måttet ha tre-døgns-EKG noen ganger, for å være sikker på at ikke arytminen og takikardien min ødelegger for babyens oksygenopptak... blæh! En ting er at man føler seg som en pokkers cyborg mens det står på, en annen ting er at de der lappene de bruker klør som f... Jeg reagerer visst på limet, så jeg ser ut som jeg har flekktyfus etter et par døgn med slike målinger:-S Denne gangen har jeg grått med til å slippe disse målingene inntil videre, siden resultatene mine var nesten identiske de to siste svangerskapene. Så får vi se hvordan det går;-)

Synes dere som får blanke tester, eller venter på ikm kan få litt gode nyheter nå. Det fortjener dere!

Krysser fingrene for dere, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei alle fine damer! Er innom og leser hver dag, men skriver på mobil så klarer ikke huske alle nickene..

 

Her er TR akkurat dratt og ny pp står for tur. Er så sinnsykt travelt og hektisk på jobb at mistenker at stresset som følger med ødelegger for meg. Var skikkelig tungt og få mens denne gangen, blir så ufattelig skuffet.. Men drar til Australia om noen uker så håper det hjelper mot stresset;)

 

En til, please - håper det går bra med deg, er utrolig imponert over stå på holdningen din og din omtenksomhet overfor andre her mens du selv har hatt det kjempe tøft!

 

Kjekt å høre om dere gravide som beveger dere fremover;) gleder meg veldig til å joine dere;)

 

Ellers krysser jeg alt jeg har for oss prøvere, måtte neste pp bringe mange positive tester;)

 

Ha en strålende torsdag (snart helg, yei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt mobil skriving før jeg sovner....er helt utkjørt etter ei nattevakt og en dag på skolen...blir virkelig lovende framover :P kjenner at jeg allerede har ett intenst frustrasjons forhold til min første hjemme eksamen som skal være innlevert like før jul...sukk...så mye for årets julestemning...men jeg har valgt dette selv, så jeg får bare prøve å smile :) skal pleie hodepinen min litt nå også komme sterkere tilbake i morgen ;) natti natt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God bedring, Tussemor!

Føler virkelig med deg. Jeg er i superform om dagen, men skal innrømme at jeg legger med gjerne ved 22-tida:-S Også har bekkenet slått seg vrangt, men det har jeg egentlig ventet på i flere uker, så det skal gå fint:-)

Er så spent på dere som er i testeland, jeg... Any news?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei, skjønne damer :) Titter innom en tur igjen. Leser litt med jevne mellomrom (måtte ta et skikkelig skippertak nå som dere har skravlet, hihi), men har ikke skrevet på evigheter... Beklager!

 

Først av alt: Velkommen til alle nye, så koselig at flere blir med og holder liv i tråden :) Og masse gratulerer til alle som har fått positiv test, ikke minst min kjære ostepop-og-rødvin-buddy Tussemor :wub: Herlig!!! Og så morsomt å bli spurt etter :) Gratulerer også til mamma Bomsa :) Noen som har hørt fra Suksessterta?

 

Så en stooor trøsteklem til de som har mistet spira si. Aller verst å lese om alt du har gått igjennom, En til, please. Du er imponerende sterk og positiv! Men snart smiler lykken til deg igjen :)

 

Her går alt bare fint. Er 26 uker i morgen, og jenta har det bare bra inni magen min. Har vært på 15 ul, så har god kontroll på det :) Har også vært på fødselssamtale med jm på sykehuset, og jeg får velge selv om jeg vil ha planlagt ks. Har ikke helt bestemt meg enda, men heller nok mot det akkurat nå i hvert fall. Da blir det i tilfelle fødsel om 12-13 uker. Hjelp, det er ikke lenge til... *skrekkblandet fryd*

 

Ha en fortsatt strålende aften alle sammen :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nettopp vært på romantisk skogstur i lysløypa med mannen min og kakao. Det var utrolig deilig og bare være kjærester og samtidig kjenne at formen ikke var helt på bunn. Herlig!

 

Blødninger er forbi, litt overrasket at det gikk så fort, men deilig er det. Lurte på M1980...hvor lenge tok det for deg fra blødningene opphørte til neste menstruasjon kom? Føles veldig rart å ikke vite når den kan forventes. Så tanteheksa kan dere bare sende til meg, Sidney,Cayenne og Mamma-til-emma...og resten som prøver.

 

I morgen kommer snekker, peisovn, spinningsko og nye snasne treningsbukser i hus...så her er jeg skikkelig i redebygging/opptrenings-modus. Gøy altså!

 

God bedring, kjære Tussemor. En god natts søvn kan gjøre underverker. Og så godt å høre at formen er super Bokormamma(ja, minus bekkenet da). Husker hvor usigelig dårlig du var, så herlig å høre at det er forbi..det gyldne 2tri vettu :)

 

God natt mine skjønne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...ÅH, Tussemor!! Der var du :)Så godt å høre at alt er vel. Wow, spennende altså at du om ikke så alt for lenge får møte den lille datteren din. Hold oss oppdatert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til please. Jeg har ikke hatt mens siden.. Begynnte å blø 19 oktober, og blødde i vel en uke 7-8 dager. Jeg synes også det er rart å ikke vite når jeg kan vente (eller kan håpe å ikke få) mens. Har hørt at det er veldig ulikt fra person til person når syklusen kommer i gjenge igjen. Håper du ikke må vente så lenge!

 

Jeg tror at jeg har hatt eggløsning på grunn av slim, men vet jo ikke sikkert. Vet jo heller ikke når jeg kan begynne å teste, for hormonene kan henge i kroppen i mange uker har jeg forstått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen TR her ennå.. Uff.. føler det er det eneste jeg skriver her inne.. "Ingen tr ingen positiv test.." Frustrerende.... på dag 46 i syklusen og har aldri vært så off track før som nå.. Vil jo at spiren skal sitte, men hvis det ikke sitter en spire der så vil jeg ha TR så jeg kan begynne å tenke på neste pp.. Mens andre jenter her inne har hatt 3 pp så har jeg kun hatt 1.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen TR her ennå.. Uff.. føler det er det eneste jeg skriver her inne.. "Ingen tr ingen positiv test.." Frustrerende.... på dag 46 i syklusen og har aldri vært så off track før som nå.. Vil jo at spiren skal sitte, men hvis det ikke sitter en spire der så vil jeg ha TR så jeg kan begynne å tenke på neste pp.. Mens andre jenter her inne har hatt 3 pp så har jeg kun hatt 1.. :P

 

 

 

 

Uff det hørtes veldig frustrerende ut!!!

Har du vært hos lege og tatt blodprøve da?? Den må jo vise noe....evt ul...

Håper du snart får svar!!! Krysser fingrene for at du har en spire :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhhhh Tigerlise så kjekt å høre fra deg igjen!!!!! Savnet deg skjønner du :wub: Så herlig å høre at alt går bra, åsså ei lita tulle da, såååå kjekt da!!!!!!! Jeg er ganske så spent på hva som skjuler seg bak den forvokste magen min ;) har fått time til ul den 18 des :D Gleder meg!!!!!! Du må holde oss oppdatert vet du. Må jo vite når vi kan satse på rødvin, ostepop og sjokolade weekend ;)

 

En til please: Det hørtes helt fantastisk ut med den turen i lysløypa altså!!!!! Så flinke dere er til å ta vare på hverandre og støtte hverandre!!!!! Blir så glad av slikt!!!!!!!! Når det gjelder tantekreket, så tror jeg hun kommer raskere hvis du ikke tenker så mye på det ;) Jeg aborterte i mars og syklusen ble ikke rokket så veldig mye på!!!!! Hadde ikke utskapning jeg da, men uansett...Håper du får ei deilig helg uansett!!!!

 

Mamma til emma: Jeg kjenner jeg blir mer og mer spent på den legetimen din jeg...46 dager er ganske lenge...dog jeg har ei vennide som ikke fikk tanta på besøk på mange mnd pga stress. Det var ikke noe annet galt enn stress, men hun er gravid nå ;)

 

Bokormmamma: Åh, så deilig å være i superform!!!! Det unner jeg deg virkelig. Her henger faktisk kvalmen i periodevis, men klart, mye bedre. Skranglete bekken er ikke noe særlig altså. Jeg har foreløpig vært ganske heldig. Dog merker jeg at jeg ikke kan springe eller gå veldig fort, løfte tungt osv, da kjenner jeg noe som ikke er helt bra. Men det er jo bare å ta sine forhåndsregler :P

 

Sidney: Huff, så kjedelig med tante besøk. Jeg skjønner godt at du syntes det var trist altså!!!!! Håper du får stresset ned litt i australia. Høres fantastisk spennende ut altså!!! Håper spira sitter når du er på tur ;)

 

Elibjo: Så kjekt å høre fra deg også!!!!!!!

 

Hadde tenkt å kommentere alle på lista gitt, men nå var lista plutselig på andre siden, så jeg får liksom ikke sjekket, å hukommelsen den holder ikke.

 

Jeg sitter egentlig å skriver på eksamen, men dette her var jo mye gøyere. Jeg skal liksom finne en rød tråd, problemstillinger, tema osv det er ikke bare bare når man kan velge og vrake blant 1000 vis av etiske problemstillinger innenfor omsorgstenkning...sukk...noen som melder seg frivillig? ;)

 

Det hjalp litt med 11 timers søvn i natt kjenner jeg. Dog, jeg er fremdeles stup trøtt til tross for at jeg har økt stoffskiftemedisinene jevnt og trutt. Tror ikke det blir mye nattevaktsjobbing på meg framover nei...stakkars ungene mine, de ser meg jo kun når jeg sover...tilbød dem fri fra barnehagen i dag, men det ville de IKKE....hehehe...før har de tryglet om å få være hjemme mest mulig...

 

Nei, jeg får putte nesa mi i bøkene igjen å se om jeg kan få avklart noe tema og problemstilling...

 

Ha en deilig da og ei super helg alle mann!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha ha, samme her Mamma-til-Emma - ingen tante, ingen positiv test :P Men er heldigvis bare på cd 32 da, som er normalt for meg. Hun kommer vel i morgen, tenker jeg :o

Håper du får et svar på hva som skjer snart! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til please:

 

Høres fantastisk ut med en skikkelig kjærestekveld og så deilig at formen er i anmarsj. At blødningene er over må du vel ta som et stort pluss. TR kan jo ikke være så langt unna da? Du venter vel en syklus før dere starter på nytt nå?

 

Lykketroll:

 

Har legetime torsdag neste uke.. Håper virkelig på å få noen svar da ja. :)

 

Tussemor:

 

Er egentlig ikke så stresset om dagen, mer avslappet enn på leeenge. Men det har vel noe med å gjøre at jeg trener fast 4-5 ganger i uken og regningene kom seg unna da jeg plutselig fikk skattepengene på konto. :) Satser på spire snart.. Håper i allefall..

Lykke til med eksamenslesning, har dessverre ingen input jeg kan komme med da jeg kun er en stakkars datanerd. :)

 

Cayenne:

 

Krysser armer og bein for sterke streker i ukene fremover. Jeg testet selv med Doc Morris som tester hcg helt ned til 10, men fremdeles negativ. er vel ikke så mye mer håp her i gården.

 

Sidney:

 

Lykke til med ny pp!! Ser sterke streker og stae spirer i lang tid fremover. :)

 

Jeg selv begynner å bli litt nervøs for at det er noe feil jeg da. Hadde 8 uker med blødning etter fødselen sist og den klarte de ikke å stoppe før de satte inn horomonspiralen.. Så tenk om det faktisk er noe galt "der inne".. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AAAArg,hadde skrevet et laangt innlegg og kommenter i hytt og dyne men borte ble det

 

Tigerlise: Så stas at du snart blir mamma igjen,her er det bare uke 7 enda

 

Tussemor,lykke til med eksamen,hva med etisk dilemma om retten til å nekte livsforlengende behandling?

 

En til please: så bra at dere er "romelomantiske" sammen,da går dere fortere videre sammen til neste kul på magen

 

Mamma til emma: kan du ikke bare stikke innom legen og ta en blodprøve,eller bor du langt ut på landet så du har litt reise vei?

 

Det var de jeg husket i farten,til dere som venter på IKM krysser jeg alt og til dere som suser inn i ny PP krysser jeg like mye

 

GOD HELG ALLE SAMMEN:-)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hønny-bønny:

 

Bor ikke langt på landet nei, men jeg bestilte time jeg.. Var det hu sekretæren sa jeg måtte i allefall (liker henne ikke i det hele tatt.. :P)

 

Så vi får se til torsdag. Da får jeg i allefall en liten utredning. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh damer, da er det helg!

Jeg har startet min 48 timers husmorferie:-) Har riktignok startet den med å plukke ut bilder til årets fotobok og lastet dem opp på fotoknudsen. Begynte med det for noe år siden, i desperat mangel på kule julegaver til besteforeldrene til ungene, som jo har alt ganger ti i denne verden. Til min overraskelse ble det årets julegave blant både beste- og oldeforeldre og far sier han ALDRI vil ha noen annen julegave etter dette. Så nå sitter jeg her da... Og angrer litt på at jeg satte i gang dette. Men, men... Det fører i det minste til at jeg får laget fotobøker itl oss selv i samme slengen. Også får jeg inn en stikker til svigers som ALDRI kommer på besøk eller så mye som spør etter ungene. "Se hva barnebarna dine har gjort på det siste året!" liksom:-)

Men bortsett fra dette prosjektet, bestilling av julekort og bittelitt bokskriving, skal jeg bare lytte til stillheten, lese bok og SOVE (min yndlignsaktivitet for tida).

Ønsker dere alle en fabeltastisk helg, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å så herlig bokormamma! Sove er absolutt min favoritt også for tiden. Jeg lagde også litt fotobøker før, burde nok ta opp igjen det. Å skrive ut bilder og lime inn i vanlige album skjer ikke her i huset. Da har jeg fått en idé til romjulsaktivitet :)

 

Jeg hoster og piper og puster som en hval, denne bronkitten var seig...mandag er det tilbake på jobb, men jeg har bestemt meg for å slutte noen dager før jul. Dermed er nedtellingen igang; ca 25 arbeidsdager igjen i barnehagen! Gleder meg faktisk til turnus igjen. (gleder meg ikke til å måtte fortelle ny arbeidsgiver om lille frø i magen) Hihi :)

 

Her ute detter regnet ned og det er så herlig å sitte inne under pelspleddet med stearinlys og appelsinjuice (eneste jeg orker å drikke) og vite at når jeg får lyst venter senga på meg. Velsigna unger som sover hele natta.

 

God fredagskveld damer!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønte den, en til, please :) Hyggelig at dere har savnet meg :wub:

 

Så herlig med husmorferie, Bokormamma - jeg har faktisk det selv, jeg :D Sitter på flytoget inn til Oslo S og ser fram til ei superkoselig helg med venninnetreff <3 Pleier ikke akkurat å unne meg egentid, så skal bli deilig. Men savner allerede gubben og gullet, da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss...tror jammen El er i gang her. Vond i siden og blankt slim, men vi venter en periode. Litt rart å ikke skulle gå bananas rundt El, he he...

 

Lykke til i DPO-land M1980...skjønner godt at det føles litt underlig å ikke helt vite hvilken dato man skal forholde seg til. Håper gravidehormonene har sittet i kroppen og gitt befruktningen en skikkelig boost, som man jo har hørt kan skje!

 

Lykke til med eksamen, Tussemor. Kjenner godt til den frustrerende fasen før problemstillingen er i boks og man egentlig kan skrive om hva det skulle være. Men spennende også da :) Du er uansett bedre enn meg her jeg sløves av gullrekka på TV og lengter etter popkorn som jeg ikke gidder å lage meg selv. Æsj.

 

Å neida, Cajenne..ingen tantebesøk på deg, så det kan du bare glemme :)

 

Uff, god bedring Bumblebeee, hørtes ikke godt ut med pipende pust. Men pledd og stearinlys...alltid like herlig!

 

Lykke til på torsdag, mamma-til-emma. Håper du får noen beroligende svar. Krysser fingre for deg at det er en spire som har flyttet inn og du bare har litt sen HCG produksjon.

 

Kos deg på "husmorferie" bokormamma og lykke til med fotobok-prosjekt. Håper du får noen deilige dager der du bare kan pleie deg selv.

 

Nei, nå blir det popkorn, stearinlys og bok istedet for all den dritten jeg sitter å ser på TV nå. I morgen skal skøytene få sin sesongstart.

 

Ha en fin helg dere :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...