Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Uff, en lei dag. Kjenner på en vond lengsel etter barnet og en litt hul tomhet. Fikk nettopp blomster fra jobben..jeg suger til meg all omtanke. Verdens beste jobb.

 

Har terapeutisk trålet nettet etter info om senabort, og ser at det er mange måter å takle tapet på. Min vei er tydeligvis å se framover for jeg er fast bestemt på at dette skal få en lykkelig ende...20 billigtester er dermed på vei i posten og folat og B6 skal i handlekurven. Visste dere forresten at det sies at man er ekstra frukbar rett etterpå? Gjorde store øyne etter den informasjonen, og undrer meg nok litt fremdeles...men hovedsaken er at dersom man ikke har hatt utskrapning er det ikke noe som stopperen fra å lage baby med en gang. Vel jeg hopper i det(hvis jeg unngår den fryktede utskrapningen, æsj, for et ord.)

 

M1980..det sies at blødningen kan vare i noen dager til to til tre uker. Jeg blødde masse! til å begynne med, nå ganske lite.

 

Må bare også fortelle reaksjonen til legen min når jeg fortalte hva som var skjedd på den ulykksvangre dagen. Hun ble altså så SINT på hvordan jeg ble møtt og raaaaste i telefonen. Jeg klarte ikke annet enn å kroe meg i hennes vrede..AH, det smaker så søtt med rettferdig harme!

 

Skal inn på klinikken til UL i morgen, og selv om jeg håper at kroppen virkelig har ordnet opp selv og slipper utskapning(grøss), er det en liten stemme i bakhodet som hvisker: tenk om barnet likevel lever i beste velgående og er en medisinsk sensasjon, huff, det er slikt man gråter av, for jeg vet jo at det ikke er tilfellet, men ønsket er så sterk at det tar helt over for fornuften. Selv om jeg skal lage et nytt, er det jo DETTE barnet jeg savner nå!

 

 

Uff, nå ble det mye meg og mitt, beklager dere.

 

Cajenne, vil bare si at du virker så utrolig sterk i prosessen. Beundrer deg virkelig...og nå er det virkelig din tur til å lykkes, kan ikke være lenge til nå!

 

Håper på UL for deg Tussemor...det er en utrolig opplevelse, syns nesten det er mer utrolig for hver gang :) Hold oss oppdatert. Kanskje til og med bilde?

 

Masse lykke til til deg også mamma-til-Emma..kjempespennende å se hvor raskt spiren flytter inn. "heier"..

 

Når det gjelder raskt vektøkning på grunn av væske i kroppen, så vet jeg ikke helt hva lurt jeg skal si? Sikkert helt normalt tenker jeg, men hvis du bekymrer deg kan du sikkert spørre legen din, Hønny-bunny.

 

Hmm...skrivingen hjalp på humøret. Får sortert litt tanker og alltid spennende å se hvordan det går med dere andre her inne :)

 

Ha en fin dag til dere med spire og til dere med snart spire... og til dere stakkare med vonde bekken, godt det finns godstoler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En til, please: jeg får tårer i øynene hver gang jeg leser hva du skriver her inne. Synes du er så sterk og det vil hjelpe deg til å komme raskt i gang igjen;) det gravid hormonet sitter i kroppen en god stund etter en abort (6 mnd har jeg lest) og det hjelper kroppen med å bli gravid raskt igjen! Ønsker deg virkelig alt godt og håper du snart får en spire som er helt frisk!

 

Her var EL i helgen så krysser fingrene for at TR ikke kommer om 1 1/2 uke;)

 

Lykke til videre alle flotte damer og god bedring til dere med kvalme og vondt bekken! Dere er snart i 2. tri;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til please, jeg tar av meg hatten for deg!!!!!!!!!!! Den styrken du viser er bare heeeelt fantastisk. Jeg hadde blitt skremt om du ikke hadde kjent på sorg og hulrom etter det du er gjennom. Jeg ønsker ikke å gi deg forhåpninger, men jeg har kjent på det samme ønsket som du beskriver...at du på UL får se ett bankende hjerte....for det gjør så vondt å tenke på det motsatte....;) Jeg ble også glad for å høre at legen tok tak - digger slike leger som viser engasjement og som gjør JOBBEN sin!!!!!!!!!!!!!!

 

Jeg må bare fortelle om de to turboene mine. De har akkurat sittet å diskutert hvorvidt gutter kan ha baby i magen eller ikke...Tidligere i dag hadde vi en diskusjon på hvilket rom babyen skulle få. Minsten skulle bygge ett nytt hus til babyen, slik at den holdt seg litt på avstand, mens eldstemann tilbydde seg å ha ungen i underkøya på senga slik at han kan passe på den ;) Herlige unger!!!!!!!!! Jeg ler meg skakk...jeg fikk i skrivende stund beskjed fra minsten at han overhode ikke har tenkt å skifte bleie på babyen :D Skulle gitt mye for å være flue på veggen i hodet på disse små!!!!!!!!!!!

 

En til pleas, jeg skal holde dere oppdatert når det kommer til ul, men det må du også!!!!!!!!!!! Jeg er veldig spent på å høre ;) Jeg ønsker deg bare absolutt alt godt!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til please: Jeg har krympet litt tilbake mot normal størrelse så det var vel noe hormoner som "hang seg opp";-)

Godt at du føler det går fremover,men vær forbredt på at det kan bli litt tungt særlig hvis du ikke blir gravid med en gang. Ikke for å skremme deg,men etter min første SA gikk det 1 år,og det var et laaangt år. Kroppen må få styre selv,jeg måtte ha utskrapning for fosteret satt fast og det ble sendt til obduksjon,det var var på en merkelig måte en trøst,fordi da følte jeg at det var en liten person som hadde eksistert.Konklusjonen var at den var ikke levedyktig,gav meg ro husker jeg.Den dårlige behandling du fikk er dessverre ikke uvanelig,da legevakt etc tenker mest utifra et medisinsk syn der fosteret ikke er "reddbart" så tidlig og det er jo sant,men det de fleste trenger i en slik situasjon er jo trygghet og bli sett og hørt når det er mest sårt og trist.

Hmm dette ble mye,det kommer jo gjerne tilbake igjen når man hører om andre som mister. Rart å tenke på at jeg er i mitt 6! svangerskap,ergo 2 SA,3 friske herlige barn og 1 på vei:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til please: Jeg gråt for deg når jeg leste hva som hadde skjedd og i dag tar jeg av meg hatten for deg! For en sterk og flott dame du er! Har bare vært med på en tidlig SA og da visste jeg ikke at jeg var gravid engang, men allerede da knakk jeg sammen og gråt i én hel dag.. Så at du takler dette på en så flott måte er .. ja.. ikke noe annet enn beundringsverdig!

 

Fremdeles ingen TR her, men med smertene i går så kan den ikke være langt unna.. :-/ Men at spiren skulle sitte på aller første forsøk etter at spiralen var ute hadde jeg egentlig ikke så stort håp om heller.. :) Nen holder dere oppdatert på mine kroppslige reaksjoner her jeg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tøffe jenter, forbilder for oss alle! Sitter på jobb, 10 dpo. ømme pupper som fint blir oversett, etter så mange ppèr vet man at det bare er kroppen som kødder med hodet ditt. Bare for gøy tok jeg en billig EL test i går kveld som viste en svak strek, og det har det jo gjort ørten ganger før. Men er bare så gøy å kunne leke med tanken "tenk om" :-) Blir fort nok dratt ned på landjorda igjen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OI - klarer ikke å skrive til alle - men her kommer det:

Bumblebee - hurra for deg! Gratulerer masse masse masse!

Hunny bunny og alle andre som har testet positivt siden sist - et stort HURRA for dere også!

 

En til please - jeg måtte gråte da jeg leste oppdateringen din, men klarer ikke å la være å håpe på et lite under, jeg og. Uansett hva som skjer på ultralyden i dag, ønsker jeg deg alt godt. God klem til deg!

 

Her går alt strålende, forøvrig. Ungene begynner å finne seg til rette, og det gjør jeg også :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår godt at du føler både et hulrom og er veldig lei deg En til,please! Ikke noe merkelig i det hele tatt. Skjønner også så godt at det er DETTE barnet du savner..!

Jeg istemmer med de andre, er glad for at legen din ble så sint og tok affære!

Hmm.. når det gjelder det at man kanskje er mer fruktbar etter SA så kan jeg bare si: etter min exu for mange år siden, så tok det nesten 1 år før jeg ble gravid igjen. Nå hadde jeg en tidlig SA/kjemisk i juni og så tok det bare to mnd. før denne spiren her satt! Så det er kanskje noe i det som noen sa her over at dersom kroppen får ordne opp selv, så kan man være fruktbar tidligere, men dersom man må få det ut via utskrapning osv, osv.. så kan det kanskje ta lenger tid. Men dette blir jo synsing fra alle oss da.

 

Cayenne.. nå er det virkelig DIN tur altså!!:) Den Middelhavsferien kan du bare glemme !! For du skal ha termin du da!!Hahaha:D

Nei, virkelig.. nå fortjener du en spire i magen!

Håper hele tiden at du er hakk i hæl med meg :)

Ja, jeg tror det er ganske normalt slik jeg kjenner det. Normale symptomer. Og igår var det tøying i magen på høyt plan, hvor det var smerter i ryggen også etterhvert. La vesla klokka syv, og sov likegodt rundt!! Idag skal jeg på jobb klokka ett.. og jeg er nå trøtt igjen og kunne tenke meg en liten tupplur. Herlighet.. 1. trimester er helt klart mitt sovetrimester.

.. og det er ikke noe gøy å gå å kjenne, lure og bekymre seg over symptomer manglende symptomer osv, osv;)

Tre og en halv uke til nå, så er jeg over i 2. tri !!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En til Please.... jeg tar av meg hatten!

Når jeg leser om behandlingen du fikk, blir jeg imidlertid eitrende forbanna! Selv om det ikke er helt sammenlignbart, rykker det meg rett tilbake til fødslene mine. Jeg bor jo langt unna sykehuset og siden min første fødsel startet med vannavgang uten rier, ble jeg da sendt i ambulanse av jordmor her i kommunen. Siden den fødselen bare to seks timer fra vannet gikk til babyen var ute, fikk jeg med både nummer to og tre klar beskjed fra både jordmor og gyn. på sykehuset at det ikke under noen omstendighet var aktuelt at jeg reiste til sykehuset i noe annet enn ambulanse -uansett hvordan fødselen startet. Likevel måtte jeg med begge to virkelig krangle med legevakttelefonen for å få dette. Begge gangene var jordmor ute i ferie, og dermed er det legevakten som må rekvirere ambulanse for meg. Men de ville rett og slett ikke høre!! Man blir så maktesløs, og det er helt hårreisende at man må krangle og være bitchy for å få det de som faktisk følger en opp har insistert på! I begge tilfellene måtte jeg dra den der "hva er navnet ditt? Jeg vil nemlig vite hvem det er som tror de har myndighet til å overprøve både **(navn på jordmor) og ** (overlegen ved gyn på sykehuset). DA ble det liv i leiren! Idioter!

 

Det var dagens lille utblåsning.

 

Her er vinteren kommet for fullt i natt. Når jeg snur meg kan jeg bare se hvitt ut gjennom vinduet. Ser ikke en gang fjøset, som bare er på andre sida av gårdstunet. Koselig, så lenge man ikke trenger å ut, men jeg ser med gru fram til en Så lang vinter med bekkenløsning og INGEN vinterklær som passer:-S Det sies jo at snøen som kommer nå kan bli liggende til påske, og det lover ikke godt for sykehusturene som venter utover vinteren...

 

Men, men.... jeg kan mure meg inne hjemme hvis jeg vil og bare kose med magen:-D Heldige meg!

 

Hehe, når det gjelder morsomme reaksjoner fra barna, må jeg le litt. Mellomstemann her driver og healer magen min, slik at babyen skal ha det bra. Og hvis vi ikke finner et nytt sted å bo før våren, har vi sagt at to og to må dele rom om natta. Det var ikke noe problem, mente de to eldste, for da ble hver dag en overnattingfest. - Dessuten driver ikke vi å griner hele natta, slik som Moso (kallenavnet på minstemann, som ikke sover veldig godt om natta). Hehe....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skriver under på den, Humlefrøken! Ømme pupper og kvalme dukker opp hver mnd her også, så har slutta å la meg lure av denslags. JAA Ønsker, jeg blir med de videre nå! :P Bare vente to uker til den positive testen er i boks ;)

 

Bokormamma - det høres jo bare sååå koselig ut det dere bor - må dere flytte pga soverom? Vi har fire av dem, men bruker bare to. Både 6- og 8-åringen stortrives på samme rom, og kunne ikke tenke seg å sove alene. Minstemann legger seg til og med i søsterens seng i stedet for vår når han våkner om natta - utrolig søtt å se de ligge der og sove side om side :wub:

 

En til please - lykke til på ul i dag, håper virkelig du slipper utskrapning, og om du må ha det så går jo det også bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iiiiiiik....vet dere, for bare ett par min siden strøk en "fiskehale" innsiden av magen min, heeeelt forsiktig og svakt. Mulig jeg innbiller meg noe, men tar jeg ikke helt feil kunne det vært babyen min....dog, det er litt tidlig, men gud så vanvittig det var :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, Tussemor, jeg hadd en slik opplevelse i går, og er helt sikker på at det var babyen jeg kjente. Fjerde runden så vet man jo hva man venter på også da:-) Det betyr at kosen begynner for alvor:-)

 

Cayenne: Huset vi bor i nå er bare et vi leier, og det er for lite selv om ungene deler rom. Også her er de mest inne på storesøsters rom hvis alt er opp til dem, men vi mangler i tillegg kontor og behandlingsrom (begge jobber mye hjemmefra) og har verdens minste vaskerom, så dessverre må vi vel flytte på oss:-S Men vet ikke om jeg orker å tenke på det midt i svangerskapet. Jeg har flyttet som høyrgravid med nummer en og tre og det er utrolig slitsomt. Nummer tre kom faktisk mens vi var husløse pga kloakkproblemer, og det vil jeg ikke ha opp igjen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skriver under på den, Humlefrøken! ømme pupper og kvalme dukker opp hver mnd her også, så har slutta å la meg lure av denslags. JAA ønsker, jeg blir med de videre nå! :P Bare vente to uker til den positive testen er i boks ;) Bokormamma - det høres jo bare sååå koselig ut det dere bor - må dere flytte pga soverom? Vi har fire av dem, men bruker bare to. Både 6- og 8-åringen stortrives på samme rom, og kunne ikke tenke seg å sove alene. Minstemann legger seg til og med i søsterens seng i stedet for vår når han våkner om natta - utrolig søtt å se de ligge der og sove side om side :wub: En til please - lykke til på ul i dag, håper virkelig du slipper utskrapning, og om du må ha det så går jo det også bra :)

 

Måtte smile når jeg leste om mini som lå seg i søsterens seng, det må være et syn som smelter :-) Vi har 4 soverom, men 3 står helt tomme... Har ofte store og små overnattingsgjester da, så har i hvert fall plass til alle som ønsker :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommenterer ikke nå, måtte bare innom dere snille damer og suge til meg godheten deres. Ble vekket kl halv ett i natt, pappa hadde kollapset hjemme og ble hentet av ambulanse. Min bror og jeg dro inn på sykehuset. Jeg så for meg det verste...sterke pappaen min lam, uten språk.. på sykehuset ble vi møtt av en frisk mann, med humoren i behold. Alt ser foreløpig bra ut, men flere prøver venter. Nå er jeg hjemme igjen, og nå kjenner jeg hvor redd jeg var. :( Tårene triller her :(

 

Jeg blir hjemme fra jobb i dag. Kommer ikke til å få sove før ungene står opp, og jeg klarer ikke en lang dag i barnehage uten søvn. Det må vel være gyldig fravær?

 

Vondt i ryggen nå. Håper lille spira klamrer seg fast.

Sånn..godt å kunne lufte tankene her inne hos dere. Ønsker dere en god og kvalmefri fredag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommenterer ikke nå, måtte bare innom dere snille damer og suge til meg godheten deres. Ble vekket kl halv ett i natt, pappa hadde kollapset hjemme og ble hentet av ambulanse. Min bror og jeg dro inn på sykehuset. Jeg så for meg det verste...sterke pappaen min lam, uten språk.. på sykehuset ble vi møtt av en frisk mann, med humoren i behold. Alt ser foreløpig bra ut, men flere prøver venter. Nå er jeg hjemme igjen, og nå kjenner jeg hvor redd jeg var. :( Tårene triller her :(

 

Jeg blir hjemme fra jobb i dag. Kommer ikke til å få sove før ungene står opp, og jeg klarer ikke en lang dag i barnehage uten søvn. Det må vel være gyldig fravær?

 

Vondt i ryggen nå. Håper lille spira klamrer seg fast.

Sånn..godt å kunne lufte tankene her inne hos dere. ønsker dere en god og kvalmefri fredag :)

Kjære deg! Det er alltid skremmende når det skjer noe med de vi er glad i! Dessuten er vi jo så flinke til alltid å tenke det verste også :) Håper du kan krype under dyna til en velfortjent blund med pitteliten, og at pappa'n din ikke er alvorlig syk!

Jeg tar sjansen på å ønske deg en god helg jeg!!! OG, slike sjokk er helt klart gyldig fravær!!!! Hugs & love

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, skal definitivt på polet i dag. Ny PP og dameavdelingen på rema next. Og den største snopeposen i manns minne. Men det blir også den eneste klagingen i denne omgang! Godt å høre at pappa`n din har det bra Bumblebee, jeg har vÆrt en del på sykehus i samme Ærend og vet at det er lett å holde maska helt til man kommer inn og ser at det faktisk går bra. Lettelsestårer :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, Bumblebee, det er helt klart gyldig fravær:-) God bedring til pappa'n din og varm klem til deg! Vet hvordan det der er, vi har jo svigerfar som fyker inn og ut av sykehuset med hjertetrøbbel, og han er helt nede i Spania, så jeg føler liksom at vi ikke helt får det fulle bildet av hva som skjer.... Ser ut som han berger også denne gangen, men man blir jo redd hver gang, for jeg tenker i alle fall at "før eller siden er det noen av mine det går galt med også..." Min far har hatt hjertetrøbbel i flere år, og jeg har det selv, så familien vår begynner å bli dreven i sjokkbeskjeder... men man venner seg aldri helt til det.

ønsker alle favorittdamene mine en nydelig dag! Og en knall helg! Jeg skal bare sitte her og se på all snøen utenfor vinduet -og prise meg lykkelig for at ikke JEG må ut av den trygge, varme stua mi:-)

PS. Må bare dele en søt historie fra frokostbordet. I morgen fyller dattra til bestevenninna mi to år. Guttene mine på ett og tre er veldig glade i henne, og spesielt treåringen, som jeg tror er litt forelsket. Da vi snakket om at vi skal på bursdag til henne, roper plutselig treåringen: Og hun skal få MONSTERTRUCK av meg!!!

Monstertruck er vel omtrent det kuleste han selv vet om, så hvis ikke det er et uttrykk for kjærlighet, vet ikke jeg... Spørsmålet er om den rosa prisnsessa blir så glad for monstertrucken...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj,fy flate så skummelt, Bumblebeee, det må ha vært en skikkelig skrekk både for pappaen din og deg, Godt at det gikk bra! Sender deg en god klem...og til deg også bokormamma. Selv om jeg ikke vet hvordan dere har det, så kan jeg si at jeg har vært i de skoene selv og føler med dere.

 

Tussemor...å oppleve den første lille "fiskehalen" i magen er helt ubeskrivelig. Forstår godt at du er helt i lykke :) Ble helt rørt av innlegget ditt og det er en deilig følelse.

 

 

Jeg har selv en treåring i huset som kunne solgt sin mor for en Monstertruck..og et ønsket om en fjernstyrt slik en er allerede oversendt Julenissen.Tror våre sønner hadde forstått hverandre der, Bokormamma.

 

 

Humlefrøken..nyt et fyldig glass med rødvin eller tre, mens du kan, he he...ny pp- ny muligheter og så er det jo en litt trivelig jobb å lage disse barna da.

Cayenne...lykke til i dpo land. Nå har svømmerne å finne veien til gullegget!

 

Selv sitter jeg med piller innabords og venter på at de siste restene skal komme ut(bare noen hinne rester igjen), men her skjer det fint lite. Tok klokka fem i går og la meg ned og ventet i skrekk på at alle smerters mors kulle rive meg med og rense opp systemet, så det blir fint og klart til nestemann. Men neida...så her er mannen hjemme fra jobb og baker boller til meg og eldstesønnen har forsøkt seg på å lage karamellfudge. Det er gutta sine det.

 

Krysser fingrene for at kroppen fikser opp i denne røra selv, har helt skrekk for narkose...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snasent bilde eller hva?...om ikke dette er optimistisk så vet ikke jeg ;) Må mest sannsynlig ha utskrapning i morgen, og holder nesten på å besvime av skrekk... dette skal bli godt å bli ferdig med altså!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snasent bilde eller hva?...om ikke dette er optimistisk så vet ikke jeg ;) Må mest sannsynlig ha utskrapning i morgen, og holder nesten på å besvime av skrekk... dette skal bli godt å bli ferdig med altså!

 

Huff da. Blir godt når du blir ferdig da. Tok 3 dager för alt kom ut til meg med tablettkur. Fikk ingen sjekk etterpå, men var jo ikke så langt på vei da. Håper det går bra med deg og at det klaffer igjenn fort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper det bildet gjør susen, En til please! ;) Det går nok kjempefint med narkose - du får helt sikkert bare en lett narkose. Har hatt det flere ganger, ikke'no å være redd for :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å huff Bumblebee!:( Det satte nok en vond støkk i dere ja:( Enda godt det var en slik pappa du møtte da dere kom til sykehuset!

 

Tenker pÅ deg En til, please. HÅper det gÅr greit med deg!

 

Her sitter jeg og sliter med varm og kald kropp om hverandre. Har vært sÅnn siden mandag;) Vært pÅ jobb, men føler meg febersyk.

Verker i kroppen og er sliten.Jeg lurer pÅ Å ta tempen, men er det slik at nÅr man er gravid sÅ er kroppstemperaturen høyere enn normalt?

 

ÅÅÅÅ... fiskehale.. Naaaw. Gleder meg til det samme jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg BØR være gravid altså! Er hjemme etter operasjon, ufattelige smerter og jaggu har jeg ikke kastet opp også.. Fikk bedøvelse i armen pluss alle nerver istedenfor narkose og nå kan jeg ikke ta noe "hardere" enn paralgin forte.. Litt morfin hadde vært gull nå.. Tok en test i sta da jeg kom hjem.. CB digital.. Ikke gravid lyste den mot meg.. Men sykepleieren synes det fremdeles var for tidlig for å få positiv test.. Kan jeg fremdeles ha håpet i behold?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker3gull...det var akkurat slik jeg fØlte meg når jeg var gravid i starten også. feberfØlelse med temp på ville veier, sliten og vondt i kroppen. så det er nok positive vondter du har ja, men håper du fØler deg bedre snart :)

 

uuæ..mamma-til-Emma..hØres ut som en skrekkelig opplevelse, ble helt skjelven selv. Sender en god klem mot smertene.

 

Hjelpe meg..har jo vært DEN forumstalkeren i kveld. Menmen...når dere er så koselige så :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...