Lovemelikeyoudo Skrevet 12. mai 2012 #1 Skrevet 12. mai 2012 Har en oppskrift som holder til en "vanlig" rund kake. Nå skal jeg ha til en langpanne. Hva gjør jeg da?
soleia Skrevet 13. mai 2012 #2 Skrevet 13. mai 2012 Då kan du feks gå til detsoteliv.no og sjå på alle gullrotkakeoppskriftene der. Fleire av dei kan lagast i langpanne.
Gjest peacock Skrevet 13. mai 2012 #3 Skrevet 13. mai 2012 Jeg synes det er lettest å måle arealet på de ulike formene (men nu er jeg jo glad i matte da). Rund form: radius*radius*3,14 (radius = diameter delt på 2...). Firkantet form: side*side Arealet for den firkantede formen deler du nå med arealet til den runde formen, så får du den faktor du skal gange oppskriften med.
rosami Skrevet 13. mai 2012 #4 Skrevet 13. mai 2012 Tror jeg hadde heller hadde funnet en oppskrift som passer til ei langpanne....
mor_til_Kristoffer Skrevet 19. mai 2012 #5 Skrevet 19. mai 2012 jeg pleier å doble deigen om jeg lager i langpanne (rund-kake-oppskrift) og halvere deigen i rund form om oppskrifta er til langpanne. Funker alltid det!
Tøffe Tøflus Skrevet 19. mai 2012 #6 Skrevet 19. mai 2012 Jeg pleier å øke alle mengder med 50%. Dvs 2 egg blir 3 egg, 100 gram sukker blir 150 gram. Kaka blir selvsagt noe flatere i langpanna, så steketiden blir litt kortere.
Prinsesse&Prins Skrevet 19. mai 2012 #7 Skrevet 19. mai 2012 Dobler oppskriften fra rund form, hvis jeg skal ha "vanlig" langpanne. Til de litt mindre langpannene lager jeg 1 1/2 oppskrift. Pleier å funke fin fint!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå