kine30 Skrevet 12. mai 2012 #1 Skrevet 12. mai 2012 kan me spise det....... ?? fikk så lyst på det........
AdrenaLine Skrevet 12. mai 2012 #2 Skrevet 12. mai 2012 De skal vel stekes så da går det vel bra jeg har spist der flere ganger.
kine30 Skrevet 12. mai 2012 Forfatter #3 Skrevet 12. mai 2012 takk..... me var i familie selskap i påsken og da våget eg ikke å spise det.....
Snart til 2 gutter:-) Skrevet 12. mai 2012 #4 Skrevet 12. mai 2012 Det er vel ikke farlig, det skal jo grilles!! er vi ikke litt hysteriske nå??
Lillan C Skrevet 12. mai 2012 #5 Skrevet 12. mai 2012 Hvorfor i hele friden skulle vi ikke kunne spise det??
lille_knirk Skrevet 13. mai 2012 #6 Skrevet 13. mai 2012 Så lenge de stekes/grilles på samme måte som vanlige koteletter er vel ikke det noe problem...
Mamma til tre gutter Skrevet 13. mai 2012 #7 Skrevet 13. mai 2012 litt overkant av hysterisk gravid her..???? MAN KAN SÅ SEI SPISE NESTEN ALT NÅR MAN GÅR GRAVID.....
Lisse_01 Skrevet 13. mai 2012 #8 Skrevet 13. mai 2012 litt overkant av hysterisk gravid her..???? MAN KAN SÅ SEI SPISE NESTEN ALT NÅR MAN GÅR GRAVID..... Slapp av. Ikke alltid lett å vite da Men ja, så lenge den er stekt er det ok
Lille spire 12 Skrevet 14. mai 2012 #9 Skrevet 14. mai 2012 Kan spise det meste ja. Jordmora jeg går til sa jeg bare kunne spise spekemat og salami å. Me'n tror nok jeg står over...
Tira Skrevet 14. mai 2012 #10 Skrevet 14. mai 2012 De skal jo gjennomstekes de som absolutt alt annet svimekjøtt, så jeg kan ikke se for meg at det er ett problem.
TurboPrinsessen:-) Skrevet 18. mai 2012 #11 Skrevet 18. mai 2012 Ikke lett å vite hva man skal og ikke skal spise... Da jeg gikk gravid for 6år siden, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle spise honning. Så var det en som het "Honningmelon" her inne, og da jeg så nicket fikk jeg det plustelig for meg at den melonen kunne jeg vel ikke spise fordi det var honning! Jeg skjønte jo egentlig at det bare var tull, men likevel ble jeg usikker..
November-spire-79 Skrevet 18. mai 2012 #12 Skrevet 18. mai 2012 De skal jo gjennomstekes de som absolutt alt annet svimekjøtt, så jeg kan ikke se for meg at det er ett problem. Hehe svimekjøtt Ble bare litt lattermild nå
Frk.Karidotter Skrevet 18. mai 2012 #13 Skrevet 18. mai 2012 Noen som forresten vet noe om Priors kyllingpålegg? Jeg ekke spesielt stressa, men stussa plutselig litt på det i butikken i stad. De har jo røkt skinkepålegg, og også en del pålegg hvor det ikke står at det er hverken kokt eller røkt. Noen som vet?
Tira Skrevet 18. mai 2012 #14 Skrevet 18. mai 2012 De skal jo gjennomstekes de som absolutt alt annet svimekjøtt, så jeg kan ikke se for meg at det er ett problem. Hehe svimekjøtt Ble bare litt lattermild nå Hehehehe! Må jo si jeg var heldig med den trykkleifen der, ja:D
November-spire-79 Skrevet 19. mai 2012 #15 Skrevet 19. mai 2012 De skal jo gjennomstekes de som absolutt alt annet svimekjøtt, så jeg kan ikke se for meg at det er ett problem. Hehe svimekjøtt Ble bare litt lattermild nå Hehehehe! Må jo si jeg var heldig med den trykkleifen der, ja:D Hehe nå er det ikke så mye som skal til før latteren kommer i dette huset her om dagen Men den var jo fin da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå