Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, jeg er helt amatør på baking!

 

Tenkte å prøve denne oppskriften:

 

http://www.freiahjemmekonditori.no/?id=454&type=Recipe#all

 

...men jeg blir forvirret av den første setningen... Skal jeg bruke begge eggene og alt sukkeret for å lage eggedosis? Er det bare å vispe sammen til det blir litt stivt? Eller helt stivt? Skal jeg skille plommene fra eggehviten?

 

Håper det er noen der ute med mer peiling enn meg :-)

Skrevet

Pisk egg og sukker i 5-10 minutter. Så det blir luftig og hvitere på farge.

Skrevet

hvis du har 3 dl sukker og to egg kommer du ikke til å få "god" eggedosis. Eller den blir ikke stiv hvis du har mer sukker enn egg. Men i utgangspunktet skal du bare vispe sammen (helst med elektrisk visp) egg og sukker. Kan jo hende at den ikke trenger å bli så luftig i denne oppskriften.

Skrevet

Takk. Men da bruker jeg altså 2 egg og 3 dl sukker? Ikke spare noe sukker til "det tørre"?

Skrevet

Husk at alt sukkeret skal være "smeltet" slik at du ikke kjenner noen sukkerkorn i bunn av eggedosisen. Da er den ferdig!

Skrevet

skulle akkurat til å si det, gressenka... husk på det;) ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...