Anonym bruker Skrevet 22. april 2012 #1 Del Skrevet 22. april 2012 Jeg og noen venner var ute å spiste for noen dager siden, på en indisk restaurant. Jeg bestilte chicken masala. Kyllingen var fin og gjennomstekt, samt varm. (VELDIG nøye på dette da jeg ble smittet av campylobacter for noen år tilbake, men noen kokke er jeg ikke- så har derfor ikke peil=) Jeg spiste masse, til jeg oppdaget i noen biter som hadde røde blodårer i seg. Ehh? Trodde de ble brune jeg da de ble stekt/kokt ett eller annet?! Eller er det normalt? som sagt var jo kyllingen ellers fin, til jeg så dette.. Noen som vet? Jeg tenker egentlig ikke på meg selv, men den lille =) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143930080-noen-som-kan-mat-her-ang-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tira Skrevet 23. april 2012 #2 Del Skrevet 23. april 2012 Om kjøttet var hvitt, så er kyllingen gjennomkokt/stekt. Har vært ute for samme fenomenet, men aner ikke hvorfor det er sånn. Er ingen ekspert, så jeg kan selvfølgelig ta feil... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143930080-noen-som-kan-mat-her-ang-kylling/#findComment-144177228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shanti ♥ Skrevet 23. april 2012 #3 Del Skrevet 23. april 2012 Høres rett og slett ut som du bare traff på en litt stor blodåre? Har sett dem selv i kylling av og til. Det har jo ingenting å si, for den er jo også gjennomstekt dersom resten av kjøttet er det. Fargen vil være mørk pga de røde blodlegemene Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143930080-noen-som-kan-mat-her-ang-kylling/#findComment-144178803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
**venter** Skrevet 23. april 2012 #4 Del Skrevet 23. april 2012 I kylling blir ikke blodet tappet i like stor grad som på større dyr etter/under slakt. Kan være derfor:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143930080-noen-som-kan-mat-her-ang-kylling/#findComment-144178885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå