Gå til innhold

Noen som kan mat her? Ang. kylling


Anbefalte innlegg

Jeg og noen venner var ute å spiste for noen dager siden, på en indisk restaurant. Jeg bestilte chicken masala. Kyllingen var fin og gjennomstekt, samt varm. (VELDIG nøye på dette da jeg ble smittet av campylobacter for noen år tilbake, men noen kokke er jeg ikke- så har derfor ikke peil=)

Jeg spiste masse, til jeg oppdaget i noen biter som hadde røde blodårer i seg. Ehh? Trodde de ble brune jeg da de ble stekt/kokt ett eller annet?!

Eller er det normalt? som sagt var jo kyllingen ellers fin, til jeg så dette..

Noen som vet? Jeg tenker egentlig ikke på meg selv, men den lille =)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143930080-noen-som-kan-mat-her-ang-kylling/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Shanti ♥

Høres rett og slett ut som du bare traff på en litt stor blodåre? Har sett dem selv i kylling av og til. Det har jo ingenting å si, for den er jo også gjennomstekt dersom resten av kjøttet er det. Fargen vil være mørk pga de røde blodlegemene :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...