ellen-propellen Skrevet 17. april 2012 #2 Skrevet 17. april 2012 Har hatt uten skall i en uke. Du kjenner det på lukten når de ikke bør spises;)
Anonym bruker Skrevet 17. april 2012 #3 Skrevet 17. april 2012 Jeg har hørt at egg uten skall skal oppbevares som ferskvare, tenker da maks et par dager. Med skall er jeg ikke sikker.
Tjohoppsannhei Skrevet 17. april 2012 #4 Skrevet 17. april 2012 Egg varer kjempelenge, både rå, kokt, med og uten skall og også tidvis oppbevart i romtemperatur. Det fine med egg er at med én gang de blir dårlige, stinker de lange veier som et sjøldævva dyr. Omtrent på høyde med tre dager gammelt rekeskall. Så hvis ikke det lukter sånn, kan det spises. Kokt egg kan ligge lenge i kjøleskap, vi snakker uker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå