Anonym bruker Skrevet 11. april 2012 #2 Skrevet 11. april 2012 Ikke i min oppskrift.. Der er det bare buljong..
Kari K. med to søte små Skrevet 11. april 2012 #3 Skrevet 11. april 2012 Jeg lagde blomkålsuppe i dag med matfløte. Og den smakte nydelig. Tror det er smak og behag. Men jeg er ingen kokk, så jeg har ikke fasiten.
Anonym bruker Skrevet 11. april 2012 #6 Skrevet 11. april 2012 Om du bruker matfløte vil den bli litt tykkere når du koker den enn om du bruker kremfløte. Så det er vel hvilken konsistens du foretrekker som blir styrende...
Anonym bruker Skrevet 11. april 2012 #7 Skrevet 11. april 2012 Har ikke noe å si. Bruk den du har, det blir sikkert bra
Anonym bruker Skrevet 11. april 2012 #8 Skrevet 11. april 2012 Noen bruker matfløte, noen bruker kremfløte, andre bruker melk og noen bruker ingen av delene, men bare moser blomkålen sammen med buljong. Veldig forskjellig.
Anonym bruker Skrevet 11. april 2012 #9 Skrevet 11. april 2012 Blir mye bedre smak med kremfløte enn av matfløte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå