petite fleur Skrevet 9. april 2012 #2 Skrevet 9. april 2012 Vi pleier å ha kyllinglår, ris, ananas, blandet salat, aioli og sur-søt chilisaus. Nam nam....nå tror jeg jammen jeg må handle det i morgen
Anonym bruker Skrevet 9. april 2012 #3 Skrevet 9. april 2012 Karrisaus? Hvit saus med karri, litt ananas juice, salt og pepper. Sweet chilli saus? Kokos saus?
:-)))) Skrevet 9. april 2012 #4 Skrevet 9. april 2012 Det er lov til å spise slikt UTEN saus. Saus er så innmari typisk norsk, er så lei saus på alt at jeg har kuttet det ut til fordel for å smake den ordentlige smaken på maten.
Anonym bruker Skrevet 9. april 2012 #6 Skrevet 9. april 2012 hm.. ja, er veldig glad i sauser med fløte og masse smør
Frøken Ubesluttsom Skrevet 9. april 2012 #7 Skrevet 9. april 2012 Bretange kyllingsaus veldig godt.. Ellers så er vi her i huset storforbrukere av peppersaus, hvis vi først bruker saus, går det i peppersaus.. Peppersaus passer til både kylling og biff og eentlig det meste.....
Gjest sommerfuggel i vinterland Skrevet 9. april 2012 #8 Skrevet 9. april 2012 Jeg ELSKER peppersaus, og det passer til så mangt
Anonym bruker Skrevet 9. april 2012 #9 Skrevet 9. april 2012 Det er lov til å spise slikt UTEN saus. Saus er så innmari typisk norsk, er så lei saus på alt at jeg har kuttet det ut til fordel for å smake den ordentlige smaken på maten. uten saus synes jeg blir tørt..
:-)))) Skrevet 9. april 2012 #10 Skrevet 9. april 2012 Det er lov til å spise slikt UTEN saus. Saus er så innmari typisk norsk, er så lei saus på alt at jeg har kuttet det ut til fordel for å smake den ordentlige smaken på maten. uten saus synes jeg blir tørt.. Det er bare en vane...eller så steker du kyllingen din for mye. Risen kan jo smakes til med litt soyasaus eller noe. Men det å drukne maten hver bidige gang i saus....ja, det er ikke bare usunt, men unødvendig. I matland som Italia, eksisterer nesten ikke ordet saus...i hvertfall ikke posesaus. Men, men hver sin smak;)
Anonym bruker Skrevet 9. april 2012 #11 Skrevet 9. april 2012 nei, pose er uaktuelt, lager alltid fra bunnen, men klarer faktisk ikke spise uten saus og liker ikke soyasaus... hi
:-)))) Skrevet 9. april 2012 #12 Skrevet 9. april 2012 nei, pose er uaktuelt, lager alltid fra bunnen, men klarer faktisk ikke spise uten saus og liker ikke soyasaus... hi Ja, det hørtes jo bedre ut. Lag med kokosmelk da, i stedet for fløte, så blir det myyyyye sunnere og veldig godt;) Smakelig måltid!
Anonym bruker Skrevet 9. april 2012 #13 Skrevet 9. april 2012 nei, pose er uaktuelt, lager alltid fra bunnen, men klarer faktisk ikke spise uten saus og liker ikke soyasaus... hi Ja, det hørtes jo bedre ut. Lag med kokosmelk da, i stedet for fløte, så blir det myyyyye sunnere og veldig godt;) Smakelig måltid! takk takk får prøve det hi
PRobert Skrevet 9. april 2012 #14 Skrevet 9. april 2012 sleng en halv spiseskje smør i panna og la det smelte, og sleng oppi maks en spiseskje mel. Som i vanlig saus altså. Sleng oppi 3 dl fløte, og la det tykne litt. Hiv oppi en buljongterning, en haug pepper, litt salt, Aromat + en teskje til en spiseskje paprikakrydder Nam! Evnt. kan du steke kyllingen i en litt dyp panne til den er mellomferdig, ta dem utav, så hiver du oppi en boks creme fraiche, og krydrer det du vil. Ha litt vann eller melk oppi for å ha noe å røre det ut i. Ca 2-3 dl er nok. Hiv kyllingen oppi igjen. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå