Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #1 Skrevet 8. april 2012 Hvis jeg beregner lenger til og sørger for at den ikke blir svidd før den er ferdig stekt? Kan det allikevel bli bra?
Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #2 Skrevet 8. april 2012 Vil tro den blir tørr, men vet egentlig ikke.
Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #3 Skrevet 8. april 2012 Da passe på med steketermometer selvfølgelig... HI
Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #5 Skrevet 8. april 2012 Det går fint, brun den i panna først, krydre den, og sett i steketermometer på den tykkeste delen. Er det svin? Stek den til kjernetemperaturen er ca78 grader, ha 100 grader i ovnen.
Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #6 Skrevet 8. april 2012 Det var lam. Prøvde og det ble helt greit, en god middag, men merket at den ikke var som den skulle. Den var litt mer "vannete", men god smak. Må huske neste gang å tine den når den skal tines
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 8. april 2012 #7 Skrevet 8. april 2012 bruk lavere temperatur og lengre steketid så går det somregel bra
Anonym bruker Skrevet 8. april 2012 #8 Skrevet 8. april 2012 Pleier å sette bånnfrosne steker inni ovnen jeg, da.. Og de pleier å bli veldig gode;)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå