Gå til innhold

Er det FY å tine et lammelår ved å legge det i vann?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Blir det usmak på det da?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du legger det vel uansett ikke rett i vann, men med plast rundt?

 

Med mindre du har zalo i vannet skal det ikke bli noen usmak.

Skrevet

Bare lurte på om det kanskje ikke var bra for kjøttet at det hurtigtines?

Skrevet

Ha plast rundt så går det fint. Men husk å bruke kaldt vann da ;)

Skrevet

Det blir fort tørrere av å hurtigtines, fordi noe av den fuktigheten du vil skal være inne i kjøttet renner ut når temperaturendringen blir så brå. Om du legger det i varmt vann, så starter jo kokeprosessen ( selv om vannet bare er 40 grader). Men må du så må du. Legg det i kaldt vann om du ikke har tenkt å ha det til middag i dag.

 

Jeg har lest om noen en gang som la et frossent lammelår rett i ovnen og stekte det i over et døgn, men jeg husker ikke hvor jeg fant det hen, og gidder ikke å google ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...