Gå til innhold

Lammelår tint i 4 dager før steking.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Frosset lammelår, tint i kjøleskap i 4 dager, går det bra? Ble litt forandring i planene her, håper jeg ikke må kjøpe nytt lammelår.

Fortsetter under...

Skrevet

Ubrukelig!

Men, det er fordi jeg HATER alt som har med lam, sau og ull og gjøre.. Spise sau og lam er jo som å sutte på en ullsokk..

 

Men, den er helt sikkert spiselig :)

Skrevet

Det går helt fint. Jeg pleier å ta det opp av fryseren 3 døgn før det skal stekes, la det ligge et døgn i kjøleskapet, så legger jeg det fortsatt frosne låret i marinade og lar det ligge i to døgn til før jeg langsteker det. Det pleier å bli knallgodt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...