Anonym bruker Skrevet 5. april 2012 #1 Skrevet 5. april 2012 Frosset lammelår, tint i kjøleskap i 4 dager, går det bra? Ble litt forandring i planene her, håper jeg ikke må kjøpe nytt lammelår.
Blabb00 Skrevet 5. april 2012 #2 Skrevet 5. april 2012 Ubrukelig! Men, det er fordi jeg HATER alt som har med lam, sau og ull og gjøre.. Spise sau og lam er jo som å sutte på en ullsokk.. Men, den er helt sikkert spiselig
Himmel og hav Skrevet 5. april 2012 #3 Skrevet 5. april 2012 Det går helt fint. Jeg pleier å ta det opp av fryseren 3 døgn før det skal stekes, la det ligge et døgn i kjøleskapet, så legger jeg det fortsatt frosne låret i marinade og lar det ligge i to døgn til før jeg langsteker det. Det pleier å bli knallgodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå