DesLykke08<3SepLykke12 Skrevet 27. mars 2012 #1 Skrevet 27. mars 2012 Noen som vet. Jeg er selv ikke noe "oste-spiser", liker egentlig bare Norwegia. I dag slo jeg på stortromma og kjøpe pesto til salat, men jeg ante ikke at den inneholdt parmesan og pecorinoost - før jeg så dette i etterkant. Det står ingenting om den er pastirusert eller ikke, men den kommer fra Rema 1000. Jeg finner noe om parmesan når jeg googler, men fint lite om den andre osten. Noen som vet? Er det slik at vi i Norge har et krav om den ikke er past. må det stå på etiketten? Eller? Takk for hjelpen.
Anonym bruker Skrevet 27. mars 2012 #2 Skrevet 27. mars 2012 Upastauriserte produkter skal merkes. Peccorino er jo en hardost ala parmesan, og regnes som trygt. Du kan nok ta det helt med ro.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå