Gå til innhold

Ang. listeria: Har spist grønn pesto (Basilikumsaus) fra Rema 1000 med parmesan og pecorino ost.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som vet. Jeg er selv ikke noe "oste-spiser", liker egentlig bare Norwegia. I dag slo jeg på stortromma og kjøpe pesto til salat, men jeg ante ikke at den inneholdt parmesan og pecorinoost - før jeg så dette i etterkant. Det står ingenting om den er pastirusert eller ikke, men den kommer fra Rema 1000. Jeg finner noe om parmesan når jeg googler, men fint lite om den andre osten. Noen som vet? Er det slik at vi i Norge har et krav om den ikke er past. må det stå på etiketten? Eller? Takk for hjelpen.

Fortsetter under...

Skrevet

Upastauriserte produkter skal merkes. Peccorino er jo en hardost ala parmesan, og regnes som trygt. Du kan nok ta det helt med ro.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...