Anonym bruker Skrevet 24. mars 2012 #1 Skrevet 24. mars 2012 Kan den brukes i kjøtt og suppe i dag? Koker i 2-3 timer, men det hjelper jo ikke om det er surt Men mener å ha hørt at det ikke er så nøye med datoen på storfe? Biff skal jo mørne litt... Noen som vet?
kråkemamma Skrevet 24. mars 2012 #2 Skrevet 24. mars 2012 Kan den brukes i kjøtt og suppe i dag? Koker i 2-3 timer, men det hjelper jo ikke om det er surt Men mener å ha hørt at det ikke er så nøye med datoen på storfe? Biff skal jo mørne litt... Noen som vet? du må lukte på det å se om det ser bra ut. 1 dag over bruker ikke være noe problem om det har vært vakumpakka. om det ikke er sur lukt eller litt kleimete så er det nok helt fint å bruke. ville ikke anbefalt å varma suppa oppigjen om noen dager men spist det opp i dag. hilsen avdanka kokk:)
Anonym bruker Skrevet 24. mars 2012 #3 Skrevet 24. mars 2012 Ville ikke bekymret meg for datomerkingen om kjøttet lukter og ser bra ut.. En dag over bør ikke være noe problem om det har blitt oppbevart riktig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå