Gå til innhold

Høyrygg av okse som gikk ut på dato i går...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan den brukes i kjøtt og suppe i dag? Koker i 2-3 timer, men det hjelper jo ikke om det er surt :(

 

Men mener å ha hørt at det ikke er så nøye med datoen på storfe? Biff skal jo mørne litt...

 

Noen som vet?

Skrevet

Kan den brukes i kjøtt og suppe i dag? Koker i 2-3 timer, men det hjelper jo ikke om det er surt :(

 

Men mener å ha hørt at det ikke er så nøye med datoen på storfe? Biff skal jo mørne litt...

 

Noen som vet?

 

du må lukte på det å se om det ser bra ut. 1 dag over bruker ikke være noe problem om det har vært vakumpakka. om det ikke er sur lukt eller litt kleimete så er det nok helt fint å bruke. ville ikke anbefalt å varma suppa oppigjen om noen dager men spist det opp i dag.

hilsen avdanka kokk:)

Skrevet

Ville ikke bekymret meg for datomerkingen om kjøttet lukter og ser bra ut.. En dag over bør ikke være noe problem om det har blitt oppbevart riktig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...