Gå til innhold

Er det noen her som liker; BLODPØLSE??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Og som kan opplyse hvordan man spiser det, og hva som gjør det s

å godt?

 

Bare et av livets små mysterier jeg prøver å finne svar på.. ;)

Skrevet

Ja, det er godt:) Faren min pleide å lage det til kvelds da jeg var liten. Min mor tålte ikke se det engang;)

Spiste den stekt i skiver med sukker el sirup eller begge deler på;)

 

Nå er det bare jeg i husstanden som liker det, så har ikke spist det på mange år:)

Skrevet

Jaa, det er supergodt.. Spiste det på samme måte som Trebarnsmamma i August, stekt med sukker og sirup:))

Skrevet

Jeg også bruker å spise det med sirup, men må ha bacon til, hvis ikke blir det alt for søtt. Jeg og ungene spiser det når gubben er borte :)

Skrevet

JA, DET ER GODT, MED SIRUP PÅ ;)

 

vi spiste den kald med sirup da jeg var liten, og vi hadde ogsÅ vært med Å tappet og rørt blodet til dyret det kom fra :)

Skrevet

Jepp, med poteter, kalrot og bacon til. Brukte sirup på før, men ikke nå lenger uten at jeg aner hvorfor :-) og med kulturmelk til.

Skrevet

Stekt med masse sirup og iskald melk ved siden av:)

Skrevet

hehe - ja!

 

Fikk det veldig mye hos mormor da jeg var liten, og det var kjempegodt. Smaker helt annerledes enn det høres ut som eller man tror.

 

Den skjæres i skiver og stekes i stekepannen. Serveres med sukker på eller sirup. Ikke poteter,salat eller noe sånt til!

 

Har hatt noen runder i svangerskapene også der jeg bare Må ha blodpølse, gjerne i den tiden man trenger ekstra jern etc, så hos oss måtte mannen på rema sånn i ellevetida en dag og kjøpe dette :-)

Skrevet

Det er skikkelig godt! Hadde nok ikke spist det om jeg ikke hadde fått det fra jeg var liten:)

Vi har sirup på!

Skrevet

Men smaker selve blodpølsen søtt eller salt? Og er det sånn jern ettersmak på den? Sånn som det er i leverpostei?

Skrevet

Nei, synes ikke den smaker jern. Er best kuttet i skiver og stekt i panna, og så ha sukker på, mmmmm...

Skrevet

Jeg syns det er godt med hvitsaus, poteter eller pasta og grønnsaker. Det er også godt som pålegg på skiven

Skrevet

Blodpølse er kjempegodt, men jeg spiser den ikke slik dere gjør her i Norge. Jeg er oppvokst med å spise den stekt med tyttebærsyltetøy, rårivne gulerøtter og keso. Trur det er mest vanlig å spise den slik der. NAM.NAM.....

Skrevet

Hva er keso?

Har vokst opp med blodpølse. og vi spiste masse av det før. stekt i smør og med masse sirup på. Nå spiser jeg ikke søtt lenger, og jeg tviler også på at det ville brakt vill begeistring om det ble servert til middag her:-)

Skrevet

Hva er keso?

Har vokst opp med blodpølse. og vi spiste masse av det før. stekt i smør og med masse sirup på. Nå spiser jeg ikke søtt lenger, og jeg tviler også på at det ville brakt vill begeistring om det ble servert til middag her:-)

 

Keso = Cottage Cheese

Skrevet

Hehe, aldri smakt. Tør ikke smake heller!

Skrevet

Synes det er nydelig. Har det som lubsjrett jeg da. Steker i panne og har det på grovt, ferskt brød og kulturmelk ved siden av.

 

Er det forresten noen som vet hvor man kan få tak i det (utenom Gilde sin fæle) i Osloområdet? Under svangerskapet måtte mamma ta det med til meg fra Kristiansand fordi jeg hadde så lyst på det...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...