Anonym bruker Skrevet 21. mars 2012 #1 Skrevet 21. mars 2012 Helst med purreløk og pølse/vossakorv Eller er det bare så enkelt å kutte alt jeg vil ha opp, og koke det?
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2012 #2 Skrevet 21. mars 2012 Det er bare så enkelt som å kutte opp de grønnsakene og kjøttet du vil ha og koke det ja. Om du skal bruke pølser tilsetter du disse mot slutten, slik at de ikke blir ihjelkokte. Vil du har brun lapskaus tilsetter du brunet jevning når grønnsakene nærmer seg ferdigkokt.
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2012 #3 Skrevet 21. mars 2012 Det er bare så enkelt som å kutte opp de grønnsakene og kjøttet du vil ha og koke det ja. Om du skal bruke pølser tilsetter du disse mot slutten, slik at de ikke blir ihjelkokte. Vil du har brun lapskaus tilsetter du brunet jevning når grønnsakene nærmer seg ferdigkokt. ' åja! Brun lapskaus hadde jeg neste glemt! Spiste det mye når jeg var liten! Takk for tips hi
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå