Gå til innhold

Grovkjøkken...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er det? Og hva har man på et grovkjøkken?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grovkjøkkenet ligger som oftest ved siden av kjøkkenet. Der er det utslagsvask, bøtteskap, kjøkkenmaskiner (bakeredskaper etc), ting som ikke er i bruk daglig, men som er kjekt å ha i nærheten...

Skrevet

Hehe, det JEG forbinder med "grovkjøkken" er kjøkkenet på landsstedet hos svigers (en gammel gård ved sjøen). På grovkjøkkenet filiteres fisk, slaktes høns (før i tiden, vel og merke), kokes krabber... altså slike ting man kanskje gjerne vil prøve å unngå på et "vanlig" kjøkken, mye søl, lukt og rot - og som man kan gjøre unna på et grovkjøkken. Selve middagslagingen av produktene tar man på vanlig kjøkken.

 

Det er veldig mulig at det er flere varianter av grovkjøkken, men dette er min erfaring med det :-)!

Skrevet

Aha! Hva man ikke får svar på i dette forumet! takktakk:)

Skrevet

Mener grovkjøkken er der man skreller poteter, gulrøtter ol.

Var ihvertfall det da jeg hadde sommejobb på et hotell som 16 åring.

Skrevet

Hehe, det JEG forbinder med "grovkjøkken" er kjøkkenet på landsstedet hos svigers (en gammel gård ved sjøen). På grovkjøkkenet filiteres fisk, slaktes høns (før i tiden, vel og merke), kokes krabber... altså slike ting man kanskje gjerne vil prøve å unngå på et "vanlig" kjøkken, mye søl, lukt og rot - og som man kan gjøre unna på et grovkjøkken. Selve middagslagingen av produktene tar man på vanlig kjøkken.

 

Det er veldig mulig at det er flere varianter av grovkjøkken, men dette er min erfaring med det :-)!

 

Ja dette er et grovkjøkken. Hilsen kokken :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...