Gulljnta Skrevet 26. februar 2012 #1 Skrevet 26. februar 2012 Har en biff på litt under 2 kg, og skal helsteke den i ovn. Hvor mange grader og hvor lenge?
☆☆☆ Skrevet 26. februar 2012 #2 Skrevet 26. februar 2012 Da er det ingen vei utenom beføling. Du må trykke en finger i kjøttet med jevne mellomrom til konsistensen er riktig. Kan desverre ikke si noe om hvor lang tid det tar, det kommer an på formen på stykket. Jeg ville brunet den i stekepannen og etterstekt i ovn på 150 grader. Men som sagt, jeg aner ikke hvor lang tid det måtte ta...
Gulljnta Skrevet 26. februar 2012 Forfatter #3 Skrevet 26. februar 2012 Ca 30 minutter? Det står rundt om på nettet, men vet jo ikke hvor mange kg kjøttet er der..
☆☆☆ Skrevet 26. februar 2012 #4 Skrevet 26. februar 2012 Tykkelsen/formen på stykket kan ha mye mer å si enn vekten, så det er ikke engang mulig å gi et anslag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå