Gå til innhold

HVA skal jeg ha som tilbehør til indrefilet av svin? Eier ikke inspirasjon i dag..


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan surre bacon rundt den i tillegg. Server med fløtegratinerte poteter, hvitløksbaguetter, bernaisesaus og evt grønnsaker.

Vi har også ofte kremost pepper/krydder/uter inni fileten og har bacon rundt. Kjempegodt! :)

Annonse

Vi pleier å surre bacon rundt den. Først steke den brun på alle sider i steke pannen, surre bacon rundt, og hive i ovnen! Husker ikke grader og tid nå men det finner du nok på matprat.no

Tilbehør pleier vi ha stekte potetbåter, soppsaus og grønnsaksblanding fra frysedisken med erter,sukkererter, og noe mer oppi. En kjempe god grønn blanding!

Stekte eple- og løkbåter. Og gjerne noen svisker. I tillegg pleier jeg å ha smørdampet broccoli. Gidder ikke bry meg med potet når jeg har eple til, og heller ikke saus. Auser bare stekeskyen over.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...