Himmel og hav Skrevet 24. februar 2012 #3 Skrevet 24. februar 2012 Om det er sellirirot, så burde du lage sellerirotmos. Det er knallgodt til kjøttretter. Ellers er den veldig god ovnsbakt sammen med andre rotgrønnsaker. Om det er stangselleri, så ville jeg ha lagd en god blåmuggostdip og knasket det som snacks til kvelden.
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2012 #4 Skrevet 24. februar 2012 Spise det med dip lage potet- og sellerisuppe :-D
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2012 #5 Skrevet 24. februar 2012 Har endel spinat her også så da lurer jeg på om det blir spinatsuppe med selleri og kylling. Har aldri laget det før så jeg håper det blir godt. HI
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 24. februar 2012 #6 Skrevet 24. februar 2012 det kan også hakkes opp og fryses til senere bruk...
NormaJean Skrevet 24. februar 2012 #7 Skrevet 24. februar 2012 Hvis det er stangselleri så kan du lage deg masse Bloody Mary? ;-)
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2012 #8 Skrevet 24. februar 2012 hvis det er sellerirot, så er det veldig godt i fiskesuppe:)
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2012 #9 Skrevet 24. februar 2012 Spinatsuppe med selleri og kylling var utrolig godt Resten av stangsellerien får jeg fryse ned ja. Takk for tips! HI
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 25. februar 2012 #10 Skrevet 25. februar 2012 oppskriften på den da?
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2012 #11 Skrevet 25. februar 2012 Jeg er aldri flink til å følge oppskrifter men jeg lagde den sånn ca som dette: 1 løk 3 stk stangselleri ca 250 g spinatblader ca 7 dl vann 1 grønnsaksbuljong 2 hønsebuljong noen skvetter fløte litt timian litt salt og pepper 2 stk kyllingfilet Hakk løk, stek myk i en kasserolle. Hakk selleri og spinatblader (vet ikke om man trenger å hakke spinaten) og ha opp i kjelen. Tilsett noe av vannet og kok til sellerien er mør og spinaten har falt sammen. Deretter helte jeg det over i foodprosessoren og kjørte noen runder, men det går nok like greit med en stavmikser. Ha det tilbake i kjelen, tilsett resten av vannet, buljong og fløten. Deretter krydder. La det småkoke. Skjær filetene i tynne skiver og brun de i panne før du evt har de i suppa. Det er sikkert mange måter å gjøre det på og man kan bruke mye forskjellige krydder. Neste gang skal jeg ha litt hvitløk i Hi
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 26. februar 2012 #12 Skrevet 26. februar 2012 Jeg er aldri flink til å følge oppskrifter men jeg lagde den sånn ca som dette: 1 løk 3 stk stangselleri ca 250 g spinatblader ca 7 dl vann 1 grønnsaksbuljong 2 hønsebuljong noen skvetter fløte litt timian litt salt og pepper 2 stk kyllingfilet Hakk løk, stek myk i en kasserolle. Hakk selleri og spinatblader (vet ikke om man trenger å hakke spinaten) og ha opp i kjelen. Tilsett noe av vannet og kok til sellerien er mør og spinaten har falt sammen. Deretter helte jeg det over i foodprosessoren og kjørte noen runder, men det går nok like greit med en stavmikser. Ha det tilbake i kjelen, tilsett resten av vannet, buljong og fløten. Deretter krydder. La det småkoke. Skjær filetene i tynne skiver og brun de i panne før du evt har de i suppa. Det er sikkert mange måter å gjøre det på og man kan bruke mye forskjellige krydder. Neste gang skal jeg ha litt hvitløk i Hi høres godt ut
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå