Gå til innhold

Bakt potet, hva spiser du til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har kjøpt det nå, og aldri smakt det før! Kjøpte kjøttdeig, men kanskje kjedelig å bare spise det til? :P Hva spiser dere som tilbehør?

Fortsetter under...

Skrevet

Det er Stavangers svar til Oslos kebab :-)

 

Mais, kryddersmør, bacon, rømmedipp (som man har til potetgull), stekt løk, skinke.. Bare fantasien setter grenser :-)

 

Veldig godt!

Skrevet (endret)

Tacokryddra kjøttdeig/kjøttdeig med salt pepper og løk/skinke, mais, ost og rømme!

 

også kryddersmør om jeg har skinke til! :D

Endret av Curlyyysue
Skrevet

får bare bruke det jeg har :) Tacokrydder og kjøttdeig, rømme og ost da :)

Skrevet

Jeg MÅ ha mais til iallefall :P

Skrevet

Her fyller vi poteten med kryddersmør, mais, skinke, dressing(mer type dipp enn dressing) og bearnaise på toppen ;)

 

Mamma bruker å lage en kjøttsaus som hun har i poteten.

Annonse

Skrevet

Taco;) Fyller poteten med kjøttdeig ost og saus, og lager en god salat ved siden av.. Kjempegodt;)

Skrevet

Åhhhh... Det er jo så digg!!

 

Kryddersmør, stekt bacon, mais og rømme er et must her. Og halvveis ned i poteten etterfyller jeg. :-)

 

Kos deg!

Skrevet

Her bruker vi og ha; smør, mais, rømme, bacon og grillkrydder. Hender vi slår til med kryddersmør eller hvitløks smør;) Bakt potet er et herremåltid og både store og små elsker det her i huset;)

Skrevet

Hjemmelaget kryddersmør har vi begge. Mannen har skinke i og jeg har mais og dressing. Men vi pleier ofte å ha noe kjøtt ved siden av.

Skrevet

kryddersmør (paprika fra Synnøve Finden er knallgodt!), skinke, mai, ost og rømme :)

Nå ble jeg sulten....

Skrevet

Bakt potet er ikke en hovedrett for meg, men et tilbehør som jeg kan ha til kjøtt og fisk, akkurat som andre poteter og grønnsaker.

Jeg mener det er dønn kjedelig med bakt potet med fyll, og ikke mat i mine øyne :)

Skrevet

Hvis vi bare skal ha bakt potet, bruker vi bacon, ost, rømme, kryddersmør og mais. Bra jeg ikke fikk lyst på det da -.-

Annonse

Skrevet

Vi bruker den engelske varianten ofte med baked beans (tomatbønner) og revet ost. Alternativt lager vi tunfiskrøre.. Hermetisk tunfisk blandet med yoghurt naturell og litt majones, oppi røra har vi pepper, finhakket paprika og rødløk og mais..

 

Nam.. Det blir det til middag senere i uka.. :)

Skrevet

Kylling, rømme, ost, mais og rødløk....nydelig:)))

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...