Misti Skrevet 17. februar 2012 #1 Del Skrevet 17. februar 2012 Vi skal bake boller i dag, men så må jeg ut en tur. Kan jeg sette deigen halv 11 og la den heve til halv 3? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
GuttemammaX3 Skrevet 17. februar 2012 #2 Del Skrevet 17. februar 2012 Jada, ingen problem. Men lag den med kald væske, i stedet for 37 grader, så går hevinga automatisk mye saktere:-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Misti Skrevet 17. februar 2012 Forfatter #3 Del Skrevet 17. februar 2012 ok. så flott takk for svar. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
moota m storebror&lillebror Skrevet 17. februar 2012 #4 Del Skrevet 17. februar 2012 Eller lag den på vanlig måte og sett den i kjøleskapet. Det har jeg gjort Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2012 #5 Del Skrevet 17. februar 2012 Eller halver gjærmengden. Mange måter å gjøre det på! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2012 #6 Del Skrevet 17. februar 2012 Vi skal bake boller i dag, men så må jeg ut en tur. Kan jeg sette deigen halv 11 og la den heve til halv 3? Jeg ville ikke ha gjort det. Søte deiger som hever så lenge får lett alkoholsmak av den langvarige gjæringen, og det er ikke noe særlig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2012 #7 Del Skrevet 17. februar 2012 Vi skal bake boller i dag, men så må jeg ut en tur. Kan jeg sette deigen halv 11 og la den heve til halv 3? Jeg ville ikke ha gjort det. Søte deiger som hever så lenge får lett alkoholsmak av den langvarige gjæringen, og det er ikke noe særlig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144008899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemor30 Skrevet 17. februar 2012 #8 Del Skrevet 17. februar 2012 Jøss aldri opplevd at gjærbaksten får alkoholsmak Har en kanelbolle oppskrift som heves i timesvis, gjerne 2-3 timer før baking og 1,5time etterhev..de blir suuuuper luftige og er de beste bollene! I går bakte jeg søte horn og hevet som oppskriften sa, og det blei ikke på langt nær sånn som bollene mine,asså Har du stor nok bolle til deigen kan den fint stå fra 11-14.30,mener jeg. Min erfaring med mindre gjær og kald væske er ikke god,så det vil jeg ikke anbefale deg Men det er jo ikke verre enn å prøve Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143910557-kan-en-bolledeig-st%C3%A5-og-heve-i-flere-timer/#findComment-144009048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå