Anonym bruker Skrevet 14. februar 2012 #1 Skrevet 14. februar 2012 Er det godt? Eller bør smaken "kamufleres"?
Gjest Sekretøsa Skrevet 14. februar 2012 #2 Skrevet 14. februar 2012 Jeg drikker det litt pga lavkarbo (til å lage kakao, ha i saus osv). Syns ikke det er spesiellt godt, men kan til nød ta et bittelite glass for å få følelsen av "melk" i kroppen. Men godt, nei...
HvittHus Skrevet 14. februar 2012 #3 Skrevet 14. februar 2012 Jeg synes det smaker forferdelig. Det samme med rismelk. Vi kjøpte risis til datteren, og den ble kastet for det var ingen som klarte mer enn en spiseskje. Smakte rett og slett jæ.....
Gjest Juliea+gullet07.03.11 Skrevet 14. februar 2012 #4 Skrevet 14. februar 2012 Jeg liker godt soyamelken fra Alpro. De har flere typer, jeg bruker den blå den er litt søtere enn den røde, men et lite hint av vinilje syntes jeg den smaker. De har også en rød en som er helt usøtet derfor er den litt kjipere i smaken, men fungerer supert til matlaging! På korn og kakao og slikt bruker jeg den blå vanlige eller den blå Light som også finnes =) Jeg prøver å ha et melkefritt kosthold så bruker kun soyamelk og det bruker jeg i alt det ellers skulle vært melk i det er helt supert! Og så mye sunner da gitt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå